Ideoita toisille treffeille

10 ideaa toisille treffeille: hauskoja ja luovia tapoja viettää aikaa yhdessä

Onnistuneen ensimmäisen treffin jälkeen saatat heti alkasmiettiä, mitä tehdä toisilla treffeillä. Vaikka illallinen ja elokuva on klassinen vaihtoehto, on monia muita hauskoja ja luovia tapoja viettää aikaa yhdessä ja tutustua toisiinsa paremmin. Tässä on kymmenen ideaa toisille treffeille!

1. Tutustu ulkoilmaan

Vietä päivä vaeltaen, pyöräillen tai tutustuen paikalliseen luonnonpuistoon tai luonnonsuojelualueeseen. Nauti raikkaasta ilmasta ja maisemista samalla kun saat liikuntaa ja yhdistät yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

2. Osallistu ruoanlaittokurssille

Ota yhdessä ruoanlaittokurssi ja opi valmistamaan uusi annos tai ruokalaji. Sen lisäksi, että sinulla on hauskaa kokeilla jotain uutta, voit myös nauttia herkullisen aterian yhdessä. Samalla pääset esittelemään omia kokkaustaitojasi.

3. Mene museoon

Vieraile paikallisessa museossa tai taidegalleriassa ja nauti näyttelyistä. Se on loistava tapa oppia uutta ja herättää mielenkiintoisia keskusteluja.

4. Osallistu konserttiin

Katso ja kuuntele paikallista musiikkia tai teatteriesityksiä ja nauti viihteestä. Se on loistava tapa kokea jotain uutta ja yhdistää yhteiset kiinnostuksen kohteet.

5. Pelaa minigolfia

Haasta treffikumppanisi minigolfiin ja nauti ystävällismielisestä kilpailusta. Se on hauska tapa viettää aikaa yhdessä ja tutustua toisiinne paremmin.

6. Pidä piknik

Pakkaa piknikkori ja suuntaa paikalliseen puistoon tai rannalle. Nauti maisemista ja toistenne seurasta samalla kun jaat treffiseurasi kanssa
herkullista ruokaa ja juomaa.

7. Kokeile jotain ihan uutta

Varaa tanssitunti, kokeile kalliokiipeilyä tai mene yhdessä melomaan. Uuden ja haastavan kokeileminen voi olla loistava tapa luoda siteitä ja rakentaa luottamusta.

8. Lähde päiväretkelle

Tutustu läheiseen kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Se on hauska ja seikkailunhaluinen tapa viettää päivä ja luoda uusia muistoja yhdessä.

9. Vieraile maatilalla

Tutustu paikallisiin viljelijöihin ja nauti tuoretuotteiden, käsitöiden ja leivonnaisten maailmasta. Se on hauska ja rento tapa viettää aikaa yhdessä ja tukea paikallisia yrityksiä.

10. Tee vapaaehtoistyötä yhdessä

Etsi paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö tai organisaatio, joka vastaa arvojasi, ja lähde mukaan auttamaan. Et vain anna takaisin yhteisöllesi, vaan myös sitoudut yhteiseen haluun vaikuttaa.

Riippumatta siitä, mitä päätät tehdä toisilla treffeilläsi, muista olla oma itsesi, pitää hauskaa ja nauttia toisiinne tutustumisesta.