Miten tehdä seksielämästäsi tyydyttävämpää – näin saat aikaan muutoksen

Monet parit kokevat seksielämänsä tyyntymisen jossain vaiheessa. Se voi johtua elämäntilanteesta, stressistä tai melkein mistä vain sisäksestä tai ulkoisesta muutoksesta. On kuitenkin olemassa useita tapoja piristää asioita ja tehdä seksielämästäsi tyydyttävämpää. Me jaamme sinulle nyt parhaat vinkit.

Osta välineet jännittävään seksielämään

Kommunikoi kumppanisi kanssa

Viestintä on avainasemassa tyydyttävässä seksielämässä. Keskustele avoimesti ja rehellisesti kumppanisi kanssa toiveistasi, fantasioistasi ja siitä, mistä nautit sängyssä. Älä pelkää kokeilla uusia asioita yhdessä. Vain kertomalla omista tunteistasi toinen voi tietää miltä sinusta oikeasti tuntuu.

Panosta tunnelmaan

Tunnelman luominen voi auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan. Voit sytyttää kynttilöitä, soittaa musiikkia tai vaihtaa vaikkapa makuuhuoneesta johonkin toiseen tilaan. Pienet muutokset ympäristössä voivat luoda intiimimmän tunnelman ja lisätä nautintoa.

Kokeile uusia asentoja

Uusien seksiasentojen kokeileminen voi lisätä jännitystä ja nautintoa seksielämääsi. Älä pelkää kokeilla uusia asioita. Löydät sivustoltamme runsaasti ohjeita uusiin asentoihin.

Ota seksilelut mukaan

Seksilelut voivat olla loistava lisä seksielämääsi ja auttaa teitä molempia kokemaan uusia tuntemuksia ja nautintoja. Vibraattoreita, dildoja ja muita seksileluja voidaan käyttää esileikin tai yhdynnän aikana. Varmista, että valitset lelun, joka sopii mieltymyksiisi, ja kerro kumppanillesi suoraan miten haluat lelua käytettävän.

Masturboi enemmän

Itsestä huolehtiminen makuuhuoneen ulkopuolella on tärkeä osa omaan seksuaalisuteen tutustumista. Olitpa mies tai nainen, masturbointi on luonnollinen osa seksuaalisuuttasi.

Pidä terveydestäsi huolta

Liikunta, terveellinen ruokavalio ja riittävä uni voivat lisätä energiaasi ja kohottaa libidoasi. Rentoutumistekniikoiden, kuten meditaation tai joogan, harjoittaminen voi myös auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta. Jos et ole jo himoliikkuja, kannattaa liikunta aloittaa kevyesti. Pari kävelylenkkiä viikossa on hyvä alku.

UKK

K: Entä jos kumppanini ei halua kokeilla uusia asioita?
V: Viestintä on avainasemassa. Keskustele avoimesti kumppanisi kanssa siitä, miksi haluat kokeilla uusia asioita, ja vakuuta hänelle, että haluat parantaa seksielämäänne yhdessä. Aloita pienistä asioista ja etene hitaasti.

K: Entä jos en halua käyttää seksileluja?
V: Seksilelut eivät sovi kaikille, ja se on ihan okei. Kokeile muita tapoja lisätä mielihyvää, kuten kokeilemalla uusia asentoja tai sisällyttämällä seksiin uudenlaisia esileikkejä. Muista, että viestintä on avainasemassa, joten keskustele kumppanisi kanssa siitä, mistä nautit ja mistä tunnet olosi mukavaksi.

K: Entä jos minulla on vaikeuksia päästä tunnelmaan?
V: On normaalia, että joskus et ole seksituulella. Kokeile luoda tunnelmaa kynttilöiden, musiikin tai romanttisen ilmapiirin avulla. Voit myös harjoittaa itsetyydytystä vähentääksesi stressiä ja ahdistusta. Muista, että seksiin ei ole ikinä pakko ryhtyä, jos et halua sitä.