Mitä tarkoittaa QoS ja Snowbunny

QoS, Snowbunny, BNWO – mitä seksitermit tarkoittavat

Seksuaalisuuden ja suhteiden maailman kehittyessä myös termit ja sanasto laajenevat. QoS, Snowbunny ja BNWO ovat joitain viime aikoina syntyneitä uudempia seksitermejä, joita käytetään usein foorumeilla ja seksisivustojen profiileissa.

Löydä oma BBC, QoS tai Snowbunny netistä

Mikä on QoS?

QoS tarkoittaa ”Queen of Spades” ja viittaa vaaleaan naiseen, joka suosii seksisuhteita mustien miesten kanssa. Termiä käytetään usein treffiprofiileissa ja aikuisten verkkosivustoilla ja se kertoo, että henkilö on kiinnostunut rotujenvälisestä seksistä. Siis vaalea nainen haluaa mustaa munaa.

Mikä on Snowbunny?

Snowbunny on termi, jota käytetään kuvaamaan valkoista naista, joka on seksuaalisesti kiinnostunut mustista miehistä. Termi on tullut yhä suositummaksi viime vuosina.

Mikä on BNWO?

BNWO tarkoittaa ”mustaa uutta maailmanjärjestystä” (Black New World Order) ja on termi, jota käytetään kuvaamaan seksuaalista ja sosiaalista liikettä, jonka tavoitteena on nostaa mustia miehiä määräävään asemaan. Liikkeen mukaan musta kulli on paljon parempaa. Termiä käytetään usein verkkofoorumeilla ja yhteisöissä, jotka on omistettu rotujenväliselle seksille.

Missä näitä termejä voi käyttää?

Näiden termien käyttö riippuu tilanteesta. Jotkut ihmiset saattavat pitää termejä loukkaavina, kun taas toiset saattavat aktiivisesti kutsua itseään termeillä Queen of Spades (QoS) tai snowbunny. On tärkeää olla tietoinen näiden termien käytön mahdollisista vaikutuksista ja kunnioittaa muiden ihmisten näkökulmia.

Mistä tiedän, onko joku QoS, Snowbunny tai BNWO?

Jos näet nämä sanat jonkun online-profiilissa tai foorumin viestissä, on todennäköistä, että he ovat kiinnostuneita tutkimaan näitä teemoja. Eli he ovat ainakin jollain tasolla kiinnostuneita BBC:stä (Big Black Cock).

Kuinka voin oppia lisää?

On olemassa monia verkkoyhteisöjä ja foorumeita, jotka on omistettu tutkimaan rodun ja seksin teemoja. Ne ovat loistava resurssi oppia lisää näistä termeistä ja niitä käyttävistä ihmisistä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että QoS, Snowbunny ja BNWO ovat kaikki seksitermejä, jotka kuvaavat valkoisten naisten kiinnostusta tummiin miehiin. BNWO toki kuvaa myös mustien miesten omaa näkemystä heidän omasta ylivertaisuudestaan.