Nuru hieronta opas

Mitä on nuru-hieronta? Lue opas ja nauti!

Nuru on japania ja tarkoittaa ”liukasta”. Ja sitä nuru-hieronta onkin – liukasta, kokovartalohierontaa. Ja kun sanomme kokovartalohierontaa, tarkoitamme KOKO vartalolla tehtävää ”full body contact” -hierontaa, jossa sekä hieroja että hierottava ovat täysin alasti ja öljyn tai geelin peitossa.

Nuru-hieronta = Eroottista hierontaa, jossa molemmat osapuolet ovat alasti ja hierontaöljyn tai -geelin peitossa. Hieroja käyttää koko vartaloaan hieromiseen.

Valmistelu ja tarvikkeet

Nuru-hierontaa voidaan harrastaa ihan perinteisesti hierontapöydällä tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi sängyssä, lattialla tai vaikkapa ilmapatjalla. Tärkeää on kuitenkin suojata huonekalut huolellisesti, sillä runsas öljyn käyttö tahraa ympäristön varmasti.

Hieronnan valmisteluihin kannattaa siis panostaa. Ympäristön suojaamisen ja geelin hankinnan lisäksi suosittelemme tunnelmallista valaistusta sekä rauhoittavaa musiikkia.

Kenelle?

Nuru-hieronta sopii sekä miehille että naisille – ja siinä sekä miehet että naiset voivat toimia niin hierottavina kuin hierojina.

Koko vartalon käyttö eroottiseen hierontaan ja runsas öljyn käyttö luovat tunteita, joita ei oikein muuten saa aikaiseksi. Nuru-hieronta voikin olla molemmille täysin uusi kokemus.

Japanissa nuru on myös henkinen matka. Sen kerrotaan parantavan elämänlaatua ja hyvinvointia. Lisäksi se tietysti rentouttaa lihaksia ja oikeanlainen öljy myös ravitsee ihoa. Kannattaakin ostaa oikeaa nuru-geeliä, joka on erikseen suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen.

Loppusilaus

Useimmiten nuru-hieronta lopetetaan niin sanotusti ”onnellisesti”. On toki oma valintanne mitä ja miten päätätte hieronnan, mutta öljyn ja alastomien vartalojen eroottisuus usein johtaa joko penetraatioon tai ainakin jonkinasteiseen suuseksin. Mikäli etenette tähän asti, muistakaa tarvittaessa käyttää oikeanlaista kondomia.

Me suosittelemme nuru-hierontaa kaikille – ja pariskuntien kannattaa kokeilla vaihtaa rooleja ainakin kertaalleen, jotta sekä mies että nainen pääsevät hierottavaksi.