Paras asento anaaliseksiin

Paras asento anaaliseksiin – Matterhorn-asento peppuseksiin

Onko teillä ollut tapana harrastaa anaaliseksiä takaapäin? Vai onko sinulla peppuseksi vielä kokematta? No, joka tapauksessa – moni pari todellakin harrastaa anaaliseksiä takaapäin nelinkotin – eli doggystyle-tyylillä.

Osta parhaat lelut peppuseksiin

Doggy style ei kuitenkaan välttämättä ole paras asento anaaliseksiin, sillä nainen ei pysty liikkumaan aivan yhtä vapaasti kuin olisi joskus tarve.

Paras asento anaaliseksiin? Matterhorn.

Miten Matterhorn-asento toimii?

Matterhorn on asento, jossa mies on takana ja nainen nojaa eteenpäin noin 45 asteen kulmassa. Kulman saa hyvin aikaiseksi esimerkiksi sohvan käsinojien tai sängyssä tyynyjen avulla. Nainen levittää jalkansa lantiotaan leveämmälle ja mies asettuu naisen jalkojen väliin.

Kyllä. Matterhorn on hyvin lähellä doggyä, mutta suorempi kulma antaa naiselle paremman mahdollisuuden hallita edestakaista liikettä ja näin antaa naiselle mahdollisuuden kontrolloida penetraation syvyyttä ja nopeutta paremmin. Anaaliseksissä tämä on erityisen tärkeää – varsinkin kokemattomammilla pareilla, jotka eivät vielä oikein ole tottuneet anuksen toimintaan.

Samalla Matterhorn-asento antaa miehelle hyvän mahdollisuuden hyväillä sekä naisen rintoja että klitorista. Siksi se on paras asento peppuseksiin.