Suihinotto tekniikka ja vinkit

Suihinotto tekniikka ja vinkit

Suihinotto on suosittua seksuaalista toimintaa, josta monet pitävät. Niin miehet kuin naisetkin. Jos et kuitenkaan oikein tiedä mitä olet tekemässä, voi suihinotto tekniikka olla pelottava asia. Älä pelkää, sillä on joitain yksinkertaisia ​​tekniikoita ja vinkkejä, joiden avulla voit antaa kumppanillesi mieleenpainuvan suihinoton.

Osta apuvälineet suihinottoon

Valmistele suihinotto oikein

 1. Muista hygienia: Ennen kuin otat suihin, on tärkeää varmistaa, että sekä sinä että kumppanisi olette puhtaita. Muista käydä suihkussa tai kylvyssä etukäteen (tai ainakin hulauta alapääsi puhtaaksi vedellä) ja harkitse suuveden tai hengityksen raikasteen käyttöä pitääksesi hengityksesi raikkaana. Ei alapää toki hengitystäsi haista, mutta ennen suihinotto on mukava usein hieman suudella.
 2. Voitelu kuntoon: Sylki on luonnollinen voiteluaine, mutta vesipohjaisen liukasteen lisääminen voi joskus parantaa kokemusta ja tehdä asioista mukavampaa sekä sinulle että kumppanillesi. Liukkareita on saatavilla myös eri makuisina. Haluaisitko sinä kokea lakritsin makuisen suihinoton?
 3. Oikea ajattelutapa: Oikean ajattelutavan saavuttaminen on tärkeää, jotta voit nauttia niin suihin ottamisesta kuin suihinoton saamisesta. Varmista, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi, ja lähesty kokemusta positiivisella asenteella.

Tekniikat upean suihinoton antamiseen

Nyt kun olet valmistautunut, on aika antaa kumppanillesi suihinotto. Tässä on vinkit ja tekniikat, joiden avulla voit tehdä kokemuksesta miellyttävän sekä sinulle että kumppanillesi:

 • Käsien käyttö: Aloita stimuloimalla kumppanisi penistä hitaasti käsilläsi. Käytä tukevaa otetta ja vaihtele painetta ja nopeutta nähdäksesi, mikä tuntuu heille parhaalta. Voit myös hieman hieroa kiveksiä. Jatka tätä kunnes mies on täysin kovana.
 • Suun ja kielen käyttö: Kun kumppanisi on täysin pystyssä, aloita suun ja kielen käyttö. Käytä kieltäsi tutkiaksesi peniksen kärkeä hellästi. Liu’uta kieltäsi pitkin kullin alaosaa ja kokeile erilaisia ​​imemis- ja nuolemistekniikoita. Voit välillä keskittyä vain terskaan. Ja vaihtelevasti kokeilla laittaa peniksen niin syvälle kuin se menee. Kokeile erilaisia tahteja aina hetken aikaa putkeen ja katso miten mies reagoi. Jos reaktio on positiivinen, jatka. Jos et saa reaktiota, voit vaihtaa toiseen tekniikkaan.
 • Suun ja käsien yhdistelmä: Suun ja käsien yhdistäminen voi luoda voimakkaamman kokemuksen. Kokeile kädelläsi silittää tai runkata vartta samalla, kun imet kärkeä, tai hiero kädelläsi kiveksiä hellävaraisesti samalla, kun käytät suutasi varteen. Osa miehistä tykkää myös kevyestä kivesten vetämisestä. Jotkut myös nauttivat anuksen tai välilihan hyväilystä. Voit kokeilla sormillasi hieroa esimerkiksi välilihaa – eli peniksen ja anuksen välistä aluetta.
 • Muita huomioitavia tekniikoita: Voit kokeilla monia muita tekniikoita, kuten kielen pyörittämistä tarskan pään ympärillä, hampaiden kevyttä käyttämistä (ole varovainen tässä) ja useita eri tahteja. Ota suihin välillä hitaasti, mutta kovemmalla paineella (paina huulia yhteen tai ime kovempaa) – ja välillä nopeammin. Kokeile erilaisia ​​tekniikoita löytääksesi mikä tuntuu parhaalta itsellesi ja kumppanillesi.

Vinkkejä syväkurkutukseen

Deepthroating on eli syväkurkku on kun otat kumppanisi koko peniksen suuhusi ja nimen mukaisesti syvälle kurkkuun. Vaikka tämä voi olla joillekin miellyttävä kokemus, on tärkeää olla varovainen ja toimia hitaasti, jotta vältytään epämukavilta tunteilta. Tässä on joitain vinkkejä deepthroating-tekniikkaan:

 • Hengitystekniikat: Hengitä nenäsi kautta ja pidä taukoja hengittääksesi.
 • Käsien käyttö: Käytä kättäsi työntövoiman syvyyden ja nopeuden ohjaamiseen.
 • Hidas ja tasainen: Ota se hitaasti suuhusi äläkä kiirehdi. Harjoittelemalla pystyt ottamaan enemmän ja enemmän penistä suuhusi.

Muut vinkit

 • Kiinnitä huomiota kumppanisi vihjeisiin: Jokainen on erilainen, joten muista kiinnittää huomiota kumppanisi kehonkieleen ja ääniin nähdäksesi, mikä tuntuu heille parhaalta.
 • Ole innostunut: Innostus ja itsevarmuus ovat avainasemassa, jotta kokemuksesta tulee nautinnollinen sekä sinulle että kumppanillesi. Itsevarmuus ja innokkuus on seksikästä.
 • Älä unohda kiveksiä: Kivekset jäävät usein huomiotta suihinotossa, mutta ne voivat olla herkkä ja miellyttävä alue. Käytä käsiäsi ja hiero ja hyväile kiveksiä hellävaraisesti saadaksesi lisää stimulaatiota suihinottoon.

Suihinoton siivous

Kun suihinotto on ohi, muista puhdistaa jäljellä oleva sylki tai voiteluaine. Voit pyyhkiä kumppanisi sukuelimet pyyhkeellä tai nenäliinalla tai harkita yhdessä suihkussa käyntiä intiimimmän kokemuksen saamiseksi.

Muista myös, että suihinotossakin voivat sukupuolitaudit tarttua. On tärkeää tietää, että olette molemmat puhtaita tai käyttää asianmukaista suojausta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että suihin ottaminen voi olla hauska ja miellyttävä kokemus sekä sinulle että kumppanillesi. Valmistautumalla, kommunikoimalla ja kokeilemalla voit löytää tekniikat ja vinkit, jotka toimivat parhaiten sinulle ja kumppanillesi.

Osta seksilelut netistä

Näitä verkkokauppoja suosittelemme.