Miten kestää sängyssä pidempään

Miten kestää sängyssä pidempään: lue 9 vinkkiä

Nopealle tulemiselle voi olla useita syitä: harjoittelun puute, piukat paikat, pitkä tauko ejakuloimisessa tai vaikkapa vain oman kroppansa huonohko tuntemus. Moni mies pohtiikin miten kestää sängyssä pidempään – ja me olemme täällä auttamassa!

Lue alta 9 vinkkiä miten kestää sängyssä pidempään.

1. Pidempi esileikki

Kyllä, esileikki lasketaan seksiksi aivan yhtä paljon kuin penetraatiokin. Jos haluat tuottaa kumppanillesi nautintoa pidempään, on se helpointa pidentämällä esileikkiä. Mies voi hyvin antaa naiselle suuseksiä jopa kymmenien minuuttien ajan ilman pelkoa siitä, että lakanoille singahtaa spermaa. Esileikkiin voi hyvin yhdistää uusia kokemuksia kuten seksileluja, roolileikkejä, sidontaa, kevyttä piiskaamista, peppuleikkejä ja vaikka mitä. Suosittelemme kokeilemaan uutta!

2. Pysähdy hetkeksi

Yksinkertainen ajatus: jos tunnet kiihottuvasi liikaa alapäästä, pysähdy hetkeksi. Voit esimerkiksi ottaa kullin ulos ja siirtyä hetkeksi takaisin suuseksiin tai hyväillä naista sormillasi. Yksinkertaista!

3. Ajattele muuta

Tämä tekniikka on vanha, mutta toimiva. Älä mieti kuinka hyvältä seksikumppanisi näyttää tai seksi tuntuu – vaan ajattele esimerkiksi urheilua, matemaattisia yhtälöitä tai jotakin muuta vähemmän seksikästä. Kun huomaat kiihottumistasosi tippuvan, voit jälleen siirtää huomiotasi itse aktiin, jotta et menetä liikaa kovuutta kullistasi.

4. Hidasta

Tavallisesti nopeat vedot saavat miehen tulemaan myös nopeammin. Kun teet pidempiä ja hitaampia vetoja, kestät tavallisesti myös pidempään. Lisäksi hitailla vedoilla kiihottumisen tasoa ja orgasmin saamista on helpompi kontrolloida. Moni nainen sitäpaitsi tykkää hitaista ja pitkistä vedoista. Vedot voivat tarvittaessa toki olla kovia ja syviäkin, vaikka tahti olisikin hidas.

5. Masturboi ennen seksiä

Kyllä, masturbointi muutamaa tuntia ennen seksiä auttaa sinua kestämään pidempään petipuuhissa. Runkkaus on kivaa, joten mikset tyhjentäisi kasseja ihan joka päivä? Masturbointi lisäksi auttaa sinua tuntemaan oman kroppasi paremmin ja opettaa sinua tunnistamaan milloin orgasmi on tulossa. Näin osaat paremmin hyödyntää myös muita tekniikoita, joilla kestät sängyssä pidempään.

6. Purista kullia

Vähän harvinaisempi vinkki: kun tunnet olevasi lähes valmis, ota kulli ulos ja purista sen päätä vahvasti. Pidä puristusotetta noin 10-15 sekunnin ajan – tai kunnes huomaat, että orgasmin saamisen tunne on kadonnut. Tämän jälkeen jatka seksiä kuten aikaisemmin. Kova puristus tosin saattaa myös vähentää erektiosi kovuutta hetkellisesti.

7. Pue kondomi ylle

Suurin osa miehistä on sitä mieltä, että kondomin käyttö vähentää peniksen herkkyyttä. Näin se samalla auttaa kestämään sängyssä pidempään. Tietysti kondomia kannattaa aina käyttää, jos harrastat seksiä muun kuin pitkäaikaisen kumppanisi kanssa.

8. Kerro miten kestät pidempään

Mies, kerro kumppanillesi mitkä asennot ja liikeradat toimivat sinulle parhaiten. Toisille nainen päällä on paras asento pitkään jaksamiseen – mutta jotkut vastaavasti tulevat tässä asennossa alta aikayksikön. Kerro seksikumppanillesi missä asennossa kestät pisimpään sängyssä.

9. Hakeudu lääkäriin

Jos oikeasti kärsit ennenaikaisista siemensyöksyistä jatkuvasti, kannattaa asiasta puhua osaavalle lääkärille. Lääkäri voi tarvittaessa ehdottaa sinulle esimerkiksi voiteita tai pillereitä, jotka auttavat kestämään sängyssä pidempään.