Puhelinseksi

Puhelinseksi: 10 parasta vinkkiä seksin harrastamiseen puhelimessa

Puhelinseksiä kannattaa jokaisen kokeilla ainakin kerran elämässään. Se voi olla hauska ja intiimi tapa olla yhteydessä kumppaniisi, olitpa sitten kaukosuhteessa tai haluat vain piristää arkeasi uusilla kokeiluilla. Kaikki eivät koe puhelinseksiä luonnolliseksi, mutta meidän vinkkimme auttavat sinut ainakin alkuun!

Unohda puhelinseksi, live seksi on nykypäivää

Chaturbate BanneriChaturbate.com on ilmainen aikuisten live-video ja webcam-sivusto.

  • Ei pakko luoda tiliä
  • Pääset heti katsomaan live-videoita.
  • Helppo käyttää

Siirry sivustolle

1. Aseta ensin tunnelma

Aivan kuten aina seksissä, oikea mieliala ja tunnelma on välttämätön puhelinseksissä. Käytä siis aikaa aistillisen ympäristön luomiseen, olipa kyseessä sitten kynttilöiden sytyttäminen, valojen himmentäminen tai musiikin laittaminen päälle. Löydä mukava, yksityinen tila, jossa sinua ei keskeytetä, ja yritä päästä fiilikseen. Puhelinseksin toinen osapuoli voi tehdä saman omassa päässään.

2. Käytä ääntäsi monipuolisesti

Puhelinseksissä on kyse äänesi käytöstä, joten muista käyttää sitä hyödyksesi monin eri tavoin. Puhu aluksi hitaasti ja aistillisesti, mutta edetessänne älä pelkää voihkia tai hengittää voimakkaasti puhelimeen. Käytä matalaa, viettelevää äänen sävyä luodaksesi intiimin tunnelman.

3. Kuvaile fantasioitasi

Puhelinseksi on loistava tapa tutkia fantasioita kumppanisi kanssa. Älä pelkää jakaa syvimpiä toiveitasi ja fantasioitasi ja rohkaise kumppaniasi tekemään samoin. Kuvaile, mitä haluat tehdä heille tai saada heidät tekemään sinulle, ja anna mielikuvituksesi valloilleen. Voitte myöhemmin kokeilla näitä sitten ihan kasvotustenkin.

4. Ole täsmällinen

Kun kuvailet fantasioitasi, ole mahdollisimman tarkka. Kerro tarkkaan mitä teet tai haluat tehtävän. Miltä asiat tuntuvat, näyttävät, maistuvat, haisevat. Käytä kuvailevaa kieltä maalataksesi mentaalisen kuvan kumppanillesi, äläkä pelkää mennä yksityiskohtiin. Mitä tarkempi olet, sitä eläväisempi kokemus on teille molemmille.

5. Kuuntele kumppaniasi

Viestintä on avainasemassa puhelinseksin aikana, joten muista kuunnella myös kumppaniasi. Kiinnitä huomiota heidän hengitykseensä ja voihkintaansa ja kysy heiltä, mistä he pitävät tai mitä he haluavat enemmän. Kannusta heitä jakamaan fantasioitaan ja toiveitaan kanssasi ja ole vastaanottavainen heidän tarpeisiinsa.

6. Käytä rekvisiittaa

Rekvisiitta voi olla hauska tapa parantaa puhelinseksiä. Harkitse seksilelujen, seksikläiden alusvaatteiden tai muiden esineiden käyttöä. Ne auttavat pääsemään tunnelmaan ja luomaan aistillisemman kokemuksen. Voitte jopa lähettää toisillenne seksikkäitä kuvia tai videoita käytettäväksi inspiraationa.

7. Kokeile eri skenaarioita

Puhelinseksin ei tarvitse rajoittua yhteen skenaarioon – sängyssä makaamiseen ja runkkaamiseen. Kokeile erilaisia roolileikkejä tai skenaarioita, kuten opettaja/opiskelija, pomo/työntekijä, lääkäri/potilas tai jopa tuntemattomien kohtaaminen. Mahdollisuudet ovat rajattomat, joten älä pelkää olla luova.

8. Kokeile puhelinseksipeliä

Tarjolla on paljon puhelinseksipelejä ja haasteita, joita voit kokeilla kumppanisi kanssa. Voit esimerkiksi pelata totuutta tai tehtävää, kysyä toisiltaan kysymyksiä tutustuaksesi paremmin tai jopa pelata virtuaalista strippipeliä. Nämä pelit voivat olla hauska tapa pitää asiat jännittävänä ja lisätä leikkisää kilpailua puhelinseksiin.

9. Älä kiirehdi

Puhelinseksissä on kyse ajan kuluttamisesta ja kokemuksesta nauttimisesta. Älä kiirehdi sen läpi tai yritä päästä maaliin liian nopeasti. Ota aikaa tutkiaksesi kehoasi ja jakamalla fantasioita. Varmista, että nautit joka hetkestä.

10. Pidä hauskaa!

Loppujen lopuksi puhelinseksissä on kyse hauskanpidosta ja seksuaalisuuden tutkimisesta kumppanisi kanssa. Älä ota sitä liian vakavasti, äläkä pelkää nauraa tai kokeilla uusia asioita. Mitä enemmän nautit itsestäsi, sitä enemmän nauttii myös kumppanisi.

Kenelle puhelinseksi sopii?

Puhelinseksistä voivat nauttia yksilöt tai pariskunnat, jotka haluavat lisätä uuden ulottuvuuden intiimeihin kokemuksiinsa. Se sopii erityisesti niille, jotka ovat kaukosuhteissa tai tilanteissa, joissa fyysinen läheisyys ei ole mahdollista.

Etäisyyden erottamat pariskunnat voivat käyttää puhelinseksiä keinona ylläpitää läheisyyden tunnetta, tutkia toistensa toiveita suullisesti ja pitää intohimon liekki elossa. Se on hyvä työkalu, joka luottaa mielikuvituksen ja sanallisen kommunikoinnin voimaan. Ja onhan se seksikästä kuulla, kun kumppani runkkaa luurin toisessa päässä.

Puhelinseksi voi myös olla tapa viestiä toiveista, fantasioista ja mieltymyksistä. Jos olet liian ujo sanomaan asioita kasvotusten, voit toteuttaa fantasioitasi ensin puhelimen kautta. Kun puhelimessa on ensin saatu asia alulle, voidaan sitä joku toinen kerta kokeilla ihan livenä.