Sträppäri

Sträppäri on monipuolinen seksilelu

Nautinnon uusien ulottuvuuksien tutkiminen makuuhuoneessa voi olla jännittävä ja täyttävä matka monille pariskunnille. Yksi tällainen keino on käyttää strap-on dildoa eli sträppäriä. Sträppäri on monipuolinen seksilelu, jonka avulla kumppanit voivat vaihtaa rooleja ja kokea aivan uudenlaista jännitystä ja nautintoa.

Osta sträppäri netistä

Sträppäri pähkinänkuoressa

Ennen kuin sukeltaa toimintaan, on tärkeää ymmärtää sträppärien perusasiat. Tyypillinen strap-on dildo koostuu valjaista ja itse dildosta. Valjaat, jotka ovat usein säädettävissä hyvän istuvuuden takaamiseksi, ovat vyötärön tai lantion ympärillä (joskus koko ylävartalon), kun taas dildo on kiinnitetty valjaiden etuosan erilliseen pidikkeeseen. Dildoja on eri muotoisia, kokoisia ja niitä on saatavilla useista eri materiaaleista.

Miten valita sopiva sträppäri?

Oikean sträppärin valitseminen on tärkeä ensimmäinen askel. Harkitse ainakin näitä asioita: koko, materiaali ja muoto. Silikoni on suosittu materiaali ja vartalolle turvallinen sisäisesti ja ulkoisesti. Varmista, että valjaat ovat säädettävät ja mukavat käyttäjälle. Eri kokojen ja tyylien kokeileminen voi tuoda vaihtelua kokemuksiisi. Ensikertalaisen kannattaa ostaa hieman pienempi dildo, jotta kokemus on mukava. Voitte edetä isompiin dildoihin pikkuhiljaa.

Muista puhua – ja liukastaa

Avoin kommunikointi on kaiken seksuaalisen kokemuksen perusta, ja tämä pätee strap-on-leikkiin. Keskustele toiveista, rajoista ja odotuksista kumppanisi kanssa etukäteen. Muuten et voi tietää mitä kaikkea saat tai et saa tehdä aktin aikana. Sopikaa myös miten muuten käyttäydytte: onko mukana alistamista vai ei, puhutaanko tilanteessa tuhmia vai painetaanko vaan menemään.

Runsas vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö on välttämätöntä miellyttävän kokemuksen takaamiseksi. Koska peräaukko ei luonnollisesti tuota voitelua itse, liukkarin runsas levittäminen sekä dildoon että vastaanottavaan kumppaniin varmistaa tasaisen tunkeutumisen.

Aloita hitaasti

Varsinkin jos olet uusi strap-on-dildojen käyttäjä, hidas aloittaminen on tärkeää. Aloita lempeillä hitailla liikkeillä keskittyen kumppanisi reaktioihin. Lisää intensiteettiä asteittain, kun molemmat kumppanit tuntevat olonsa mukavammaksi.

Useita eri asentoja

Sträppäriä voidaan käyttää useissa eri asennoissa. Kokeile muutamia eri seksiasentoja löytääksesi mikä toimii parhaiten molemmille teistä. Suosittuja ovat muun muassa lähetyssaarnaaja (myös mahdollisesti jalat olkapäillä), doggy style ja cowgirl. Myös kyljellään makaaminen – joko molemmat teistä tai ainakin vastaanottava osapuoli – on todettu hyväksi aloittelijoille.

Kenelle sträppäri sopii?

Strap-on dildot eivät ole yksinomaan minkään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai ihmisryhmän juttu. Niistä voivat nauttia kaikki. Miehet, naiset ja parit. Tärkeintä on, että teillä on halu tutkia nautinnon ja läheisyyden uusia ulottuvuuksia ja olette avoimia uusille seksuaalisille kokemuksille.

Yleisiä käyttäjiä ovat muun muassa heteroparit, joissa nainen on sträppärin käyttäjä ja mies on vastaanottaja. Myös lesboparit voivat saada erilaista penetraatiota makuuhuoneleikkeihin strap-on dildon avulla. Etenkin heteropareilla sträppärin käyttöön kuuluu myös voimadynamiikan, roolien vaihdon ja alistumisen piirteitä. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Lisäksi miehet, joilla on erektio-ongelmia, voivat käyttää sträppäriä kumppaniinsa ja näin tyydyttää heitä aiempaa paremmin.

Myyttejä stäppäreistä

Keräsimme alle parit yleiset myytit strap on dildoista.

Myytti #1: Sträppärit ovat vain samaa sukupuolta oleville pareille

Yksi yleinen väärinkäsitys on, että strap on dildot ovat yksinomaan samaa sukupuolta olevien parien (esim. lesbojen) juttu. Todellisuudessa ne ovat monipuolisia seksileluja, ja niistä voivat nauttia kaikki sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Myytti #2: Sträppäri on tarkoitettu pelkkään penetraatioon

Vaikka sträppärit yhdistetään yleisesti penetroivaan seksiin, niiden kanssa voi tehdä paljon muutakin. Strap-on-leikki voi sisältää erilaisia kokemuksia myös ilman tunkeutumista. Yksi valtapeleihin sopiva on esimerkiksi tilanne, jossa mies ottaa suihin sträppäriltä, joka on naisen päällä.

Myytti #3: Strap on dildon käyttäjä omaksuu aina maskuliinisen roolin

Jotkut saattavat yhdistää strap-on-leikin perinteisten sukupuoliroolien jäljittelemiseen olettaen, että sträppäriä käyttävä henkilö ottaa stereotyyppisen maskuliinisen roolin. Strap-on-aktissa on kuitenkin kyse nautinnosta, läheisyydestä ja halujen tutkimisesta, ei jäykistä sukupuolirooleista. Molemmat kumppanit voivat nauttia kokemuksesta ilman yhteiskunnan odotuksia tai roolien sukupuolittamista.

Myytti #4: Strap-Onit ovat vain BDSM-seksiin

Vaikka toki strap-on sopii hyvin BDSM- tai kink-kohtauksiin, niiden käyttö ei rajoitu BDSM-seksiin. Monet parit käyttävät strap-oneja keinona lisätä vaihtelua ja jännitystä seksuaaliseen ohjelmistoonsa ja tutkia erilaisia tuntemuksia ja dynamiikkaa. Strap-on-leikki voi olla niin lempeää tai seikkailunhaluista kuin mukana olevat henkilöt haluavat.

Myytti #5: Strap-on dildo on aina iso ja pelottava

On olemassa väärinkäsitys, että kaikki sträppäri-dildot ovat suuria ja pelottavia. Itse asiassa näitä seksileluja on saatavilla monessa eri koossa ja muodossa. Jotkut on suunniteltu aloittelijoille pienemmillä mitoilla, pehmeämmillä materiaaleilla ja säädettävillä valjailla.

Yhteenveto

Sträppärin käyttö voi olla ihastuttava ja vapauttava kokemus pariskunnille, jotka haluavat tutkia uusia seksuaalisuuden ulottuvuuksia. Muista vain käyttää runsaasti liukuvoidetta ja aloittaa hitaasti.

Tilaa täältä