Pari etsii paria

Pari etsii paria – seksiseuraa pariskunnalle

Viime aikoina avoimet suhteet ja seksuaalinen kokeilunhalu ovat saaneet enemmän näkyvyyttä ja hyväksyntää. Moni pari etsii paria seksiin tai muuhun seksuaaliseen kokeilemiseen.

Löydä seuraa pariskunnalle

”Pariskunta etsii paria seksiä varten” -skenaarioon kuuluu tietysti kaksi paria, jotka ovat avoimia intiimien kokemusten jakamiseen. Käytännössä tällainen kohtaaminen voi sisältää monenlaisia asioita ja se voi olla joko kerran kokeilu tai pitkäaikaisempi järjestely. Perusperiaatteena on kuitenkin, että kaikki osapuolet ovat yhdessä sopineet mitä tehdään tai ei tehdä – ja mikä on sallittua ja mikä ei. Kannattaa esimerkiksi sopia vietittelystä ja tapaamisista yhdessä.

Jotta pariskuntien yhteinen seksuaalinen kanssakäyminen ja mahdollinen parien vaihto voi toimia, avoin ja rehellinen viestintä on ratkaisevan tärkeää. Kaikkien mukana olevien henkilöiden on keskusteltava rajoistaan, toiveistaan ja odotuksistaan avoimesti ja rehellisesti. Selkeiden rajojen asettaminen auttaa estämään väärinkäsityksiä ja varmistaa, että kaikilla on hauskaa.

Miksi moni pari haluaa kokeilla tätä?

Pariskunnat voivat etsiä muita pareja monista eri syistä. Joitakin pareja motivoi halu saada vaihtelua ja jännitystä seksuaalisiin kokemuksiinsa. Toiset saattavat yrittää vahvistaa omaa sidetään jakamalla intiimejä hetkiä muiden kanssa. On tärkeää huomata, että motivaatiot ja syyt voivat vaihdella suuresti, ja avoin viestintä on tässäkin avainasemassa.

Muista aina turvallisuus

Turvallisuuden ja yksityisyyden priorisointi on näissä järjestelyissä usein tärkeää. Toki se riippuu paljon siitä mistä toisen parin löydätte ja kuinka paljon haluatte heidän kanssana jakaa. Toiset haluavat tutustua toisiinsa kunnolla ja jakaa tarkat tiedot ja nimet ennen mitään seksuaalista. Toisilla seksi on pääosassa ja anonymiteetti on tärkeää. Silloin toisen parin kanssa viestitään pääasiassa erilaisten seksisivustojen kautta ja tapaamiset sovitaan aina neutraalille alueelle – siis esimerkiksi hotelliin.

Voiko järjestelystä tulla ongelmia?

Kun pari etsii paria seksiseuraksi, voi myös tiettyjä haittoja ja haasteita nousta esiin. Mustasukkaisuus, epävarmuus omasta seksuaalisuudesta ja kommunikaation vaikeus ovat mahdollisia sudenkuoppia. Tässäkin selkeiden rajojen vetäminen ja avoin keskustelu ovat kaiken A ja O.

Yhteenveto

Pari etsii paria seksiin on yleisempää kuin sitä heti kuvittelisikaan. Tällaiset järjestelyt ovat monelle jännittävä seksuaalinen kokemus, jota voivat etsiä niin uudet kuin pitkään yhdessä olleet pariskunnat. Muista vaan asettaa selkeät rajat ja puhua kokemuksistasi avoimesti, niin väärinkäsityksiltä vältytään! Olemme myös ylle listanneet sivustoja, joiden kautta voit seksiseuraa pariskunnalle etsiä helposti netistä.