Miten tulla paremmaksi suutelijaksi

Miten tulla paremmaksi suutelijaksi – 8 vinkkiä suutelemiseen

Suuteleminen on aistillinen ja intiimi teko, joka voi sytyttää intohimon nopeasti, syventää yhteyttäsi kumppaniisi ja luoda läheisyyttä. Mutta miten suudellaan ”oikein”? Me päätimme kerätä yhteen artikkeliin vinkit miten tulla paremmaksi suutelijaksi.

1. Hyvä hygienia on kaiken A ja O

Kukaan ei halua pussailla törkyistä suuta. Pidä siis huolta hygieniastasi. Hyvä suuhygienia syntyy harjaamalla hampaat säännöllisesti, käyttämällä hammaslankaa ja purskuttamalla suuvettä kaiken tämän päälle. Raikas hengitys on edellytys hyvälly suutelukokemukselle. Jos hammaspesulle ei juuri nyt ole mahdollista päästä, kannattaa mukana pitää raikkaita ja sopivan voimakkaita kurkkupastilleja. Suomesta löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja ruokakauppojen ja kioskien hyllyiltä.

2. Aseta tunnelma

Jos suuteleminen tulee oletettavasti tapahtumaan kotona tai muussa tilassa jota voit itse muokata (esim. hotellihuone), panosta intiimiin tunnelmaan. Himmennä valoja. Laita rentouttavaa musiikkia soimaan taustalle. Varmista yksityisyys sulkemalla verhot. Jos se ei tunnu liian kliseiseltä, voivat myös kynttilät (tuoksukynttilät tai normaalit) tuoda suutelemiseen pientä eroottista fiilistä.

3. Aloita pehmeästi

Aloita asettamalla huulet pehmeästi kumppaniasi vasten ja antamalla lempeästi paine. Hiljaa hyvä tulee, kuten vanha sanontakin kertoo. Älä siis tunge kieltäsi suoraan toisen kitarisoihin, vaan etene asteittain. Lisää intensiteettiä pikkuhiljaa. Älä kiirehdi. Hidas eteneminen on sensuellia ja lisää odotusta ja jännitystä tilanteeseen.

4. Kokeile mikä tuntuu parhaalta

Kokeile erilaisia huulten asentoja ja liikkeitä – näitä voivat olla esimerkiksi kevyt imeminen ja lempeä puraisu. Nämä siis tulevat peliin mukaan pikkuhiljaa – eivät heti ensimmäisellä huulten kosketuksella. Tarkoituksena on hieman kiusoitella toista ja lisätä suutelemiseen monipuolisuutta. Sitten onkin aika pikkuhiljaa kokeilla kielen ottamista mukaan. Tee sekin lempeästi – ei täysillä tökkien. Hienovaraisesti sujauta kielesi toisen osapuolen huulten välistä ja sitten lue seuraava kohta listaltamme.

5. Reagoi toisen kehonkieleen

Tarkkaile kumppanisi kehon kieltä ja reaktioita suudelman aikana. Tuntuuko hän innostuvan kevyistä näykkäisyistä? Hienoa, jatka sitä! Tykkääkö hän kevyestä kielen käytöstä vai onko hän aloittamassa täyttä kielipainia suussasi? Säädä tekniikkaasi saamiesi vihjeiden perusteella. Yleissääntönä tässäkin on, että kiusoittelu ja hienovaraisuus ovat usein sensuellimpia valintoja kuin täydellinen kielibattle. Liika kielen käyttö on teinien puuhaa.

6. Älä unohda kaulaa ja korvia

Suutelemisen ei tarvitse rajoittua vain huulille. Kun hetki on siihen sopiva, siirry huulilta hellävaraisesti kaulalle tai korvan nipukoihin. Ne ovat molemmat erittäin herkkiä kehon osia ja usein nautinnollisia suudeltaviksi. Ne myös avaavat ovia muulle toiminnalle: sensuellille vaatteiden riisumiselle, vaelteleville käsille ja vaikka mille.

7. Ota kädet mukaan

Moni pohtii, että mihin kädet kuuluu laittaa suudeltaessa. Ei niitä oikein voi kehon sivullakaan lötköinä roikuttaa. Tässäkin sinun on oikeastaan kuunneltava kumppanisi reaktioita ja luettava tilannetta. Käsien – tai ainakin toisen käden – asettaminen kumppanin kaulalle (tai pikemminkin kevyesti johonkin kaulan ja niskan välimaastaan) lisää sensuellia läheisyyttä. Käsien käyttäminen muun vartalon hyväilyyn, kuten kylkien, selkien, reisien tai takapuolen hivelyyn, taas kertoo usein halustasi päästä petipuuhiin pikaisesti. Kuten aiemminkin olemme todenneet: hiljaa hyvä tulee. Kun aloitat suudelmaa, voit asettaa toisen kätesi kumppanin kaulalle ja toisen esimerkiksi lantiolle (ilman turhaa käpelöintiä). Kun olette ehtineet hetken vaihtaa suudelmia, voit siirtyä hyväilemään kumppanisi yläselkää ja tästä edetä pikkuhiljaa kohti takamusta.

8. Harjoitus tekee mestarin

Käytä kaikki mahdollisuudet suutelemisen harjoittelemiseen. Mitä enemmän treenaat, sitä parempi ja itsevarmempi sinusta tulee. Ja sitä läheisempi sinusta tulee kumppanisi kanssa. Suuteleminen on kivaa. Harrasta sitä aina paikan tullen!

Yhteenveto

Kun haluat oppia miten suudella paremmin, meidän vinkkimme auttavat sinut pitkälle, mutta vain harjoittelemalla ja kokeilemalla sinusta voi tulla todellinen suudelmien sensei.