Seksiasennot syvään penetraatioon

Seksiasennot syvään penetraatioon – lue vinkit

Seksiasennolla on merkittävä vaikutus penetraatioon syvyyteen yhdynnän aikana. Erilaiset asennot vaikuttavat tunkeutumissyvyyteen anatomian ja kehon asennon vuoksi.

Tee seksistä vielä parempaa seksileluilla

Syvän penetraation tiede

”Läpäisysyvyyteen” yhdynnän aikana voi vaikuttaa kehojen kulma ja asento. Esimerkiksi seksiasennot, joissa vastaanottavan kumppanin lantio on kallistettuna tunkeutuvaa kumppania kohti, johtavat usein syvempään tunkeutumiseen. Lisäksi peniksen pituus ja muoto tietysti vaikuttavat tunkeutumissyvyyteen. Myös molempien kumppanien kiihottumisen ja rentoutumisen taso on vaikuttava tekijä.

Seksiasennot syvempään penetraatioon

On olemassa useita asentoja, jotka voivat lisätä tunkeutumissyvyyttä yhdynnän aikana. Tässä on joitain tehokkaimmista asennoista syvempään tunkeutumiseen:

1. Lähetyssaarnaaja
Tässä klassisessa asennossa vastaanottava kumppani makaa selällään jalat levällään, kun taas tunkeutuva kumppani makaa päällä. Lävistyssyvyyden lisäämiseksi vastaanottava kumppani voi nostaa jalkojaan ja kallistaa lantiotaan tunkeutuvaa kumppania kohti.

2. Doggy style asento
Doggy-asennossa vastaanottava kumppani on nelinkontin samalla kun tunkeutuva kumppani ”astuu sisään” takaapäin. Tunkeutuva kumppani voi lisätä tunkeutumissyvyyttä nojautumalla eteenpäin ja pitämällä kiinni vastaanottavan kumppanin lantiosta.

3. Cowgirl/reverse cowgirl -asento
Cowgirl-asennossa vastaanottava kumppani istuu tunkeutuvan kumppanin päällä kasvokkain. Penetroituva henkilö yksinkertaisesti makaa selällään. Käänteisessä cowgirlissä vastaanottava kumppani on kasvot poispäin tunkeutuvasta kumppanista. Molemmat muunnelmat mahdollistavat syvemmän tunkeutumisen, jos vastaanottava kumppani nojaa eteenpäin ja kallistaa lantiotaan tunkeutuvaa kumppania kohti.

4. Lusikka
Lusikka-asennossa molemmat osapuolet makaavat kyljellään – kasvot samaan suuntaan. Tunkeutuva kumppani tunkeutuu sisään takaapäin, kun taas vastaanottava kumppani kohottaa toista jalkaa hieman. Tämä asento voi mahdollistaa syvemmän tunkeutumisen, jos vastaanottava kumppani kallistaa lantiotaan tunkeutuvaa kumppania kohti. Tunge sitä peppua siis ulospäin!

5. Muut asennot
On monia muita asentoja, jotka voivat lisätä tunkeutumissyvyyttä, mukaan lukien erilaiset seisoma-asennot, istuma-asennot ja edellä lueteltujen asentojen vaihtelut ja variaatiot. Kokeile eri asentoja löytääksesi mikä sopii sinulle ja kumppanillesi parhaiten.

Johtopäätös

Erilaisten seksuaalisten asentojen kokeileminen voi olla jännittävä tapa tutkia seksuaalista nautintoa ja syventää läheisyyttä kumppanisi kanssa. Syvemmän penetraation tieteen ymmärtäminen ja erilaisten asentojen kokeileminen voi johtaa tyydyttävämpään seksielämään. Kokeile ja nauti syvemmän tunkeutumisen mahdollisuuksista kumppanisi kanssa!