Silta-seksiasento eli The Bridge

Silta-asento on muunnelma klassisesta lähetyssaarnaaja-asennosta, joka mahdollistaa syvemmän tunkeutumisen ja intiimimmän yhteyden kumppanien välillä.

Ohjeet

1. Aloita tunkeutuvasta kumppanista, joka makaa vastaanottavan kumppanin päällä klassisessa lähetyssaarnaajaasennossa.
2. Vastaanottavan kumppanin tulee sitten nostaa lantiotaan kohti tunkeutuvaa kumppania ja asettaa paino heidän hartioilleen ja jaloilleen.
3. Vastaanottava kumppani voi sitten kaareuttaa selkänsä ja ojentaa kätensä taakseen tukeakseen muodostaen sillan muodon kehonsa kanssa.
4. Tunkeutuva kumppani voi sitten käyttää käsiään pitääkseen kiinni vastaanottavan kumppanin lantiosta tai reisistä vakauden ja hallinnan lisäämiseksi.
5. Vastaanottava kumppani voi sitten rentouttaa lihaksiaan ja antaa tunkeutuvan kumppanin hallita tunkeutumisnopeutta ja -syvyyttä.

UKK

K: Onko sillan asento mukava?
V: Silta voi olla mukava, jos molemmat kumppanit kertovat mukavuustasostaan ja tekevät tarvittaessa säätöjä. Vastaanottava kumppani voi käyttää tyynyjä tai tyynyjä hartioidensa alla lisätuen saamiseksi, ja tunkeutuva kumppani voi käyttää käsiään säätääkseen tunkeutumiskulmaansa ja -syvyyttään.

K: Sopiiko The Bridge -asento kaikille vartalotyypeille?
V: Silta voi olla haastava kumppaneille, jotka eivät ole joustavia tai joilla on rajoitettu liikkuvuus, koska se vaatii mukavan kaariasennon. Kumppanit voivat kuitenkin muuttaa asentoa käyttämällä tyynyjä tai makaamalla tukevalla pinnalla, kuten sängyllä tai pöydällä.

K: Mitä muita The Bridge -asennon muunnelmia on?
V: Joitakin The Bridgen muunnelmia ovat Shoulderstand Bridge, jossa vastaanottava kumppani nostaa jalkojaan kohti kattoa intensiteetin lisäämiseksi, ja Reverse Bridge, jossa vastaanottava kumppani on kasvot poispäin tunkeutuvasta kumppanista ja kaaristaa selkänsä kohti sänkyä tai pöytä.

K: Voidaanko sillan asentoa muuttaa liikuntarajoitteisille?
V: Silta-asento ei ehkä sovellu liikuntarajoitteisille, koska se vaatii jonkin verran fyysistä joustavuutta. Kumppanit voivat kuitenkin muuttaa asentoa käyttämällä tyynyjä tai makaamalla tukevalla pinnalla, kuten sängyllä tai pöydällä.

K: Onko The Bridge -asennossa käytettävä voiteluainetta?
V: Voiteluaineen käyttö voi tehdä The Bridge -asennosta mukavamman ja nautinnollisemman molemmille osapuolille. Muista valita vesipohjainen liukaste, jos käytät kondomia, sillä öljypohjaiset tai silikonipohjaiset liukastusaineet voivat vahingoittaa lateksikondomeja.

Muista aina kommunikoida kumppanisi kanssa ja asettaa etusijalle mukavuus ja turvallisuus seksin aikana. Nauti The Bridge -aseman tutkimisesta ja pidä hauskaa!