Luotivibraattorit – täydellinen pieni vibra moneen käyttöön

Luotivibraattoreista on tullut supersuosittuja. Parit käyttävät niitä ihan missä vain: kotona, töissä, matkoilla tai vaikka lentokoneen vessassa. Luotivibra nimittäin mahtuu mihin vain, onhan se tavallisesti melko pieni vibraattori.

Osta luotivibraattori netistä

Mikä on luotivibra?

Luotivibraattorit ovat pieniä, hienovaraisia ja monipuolisia nautintolaitteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan voimakasta stimulaatiota pienelle alueelle – tavallisesti erogeenisille alueille tietysti. Tavallisesti luotivibra on kompaktin kokoinen ja ne valmistetaan usein silikonista tai ABS-muovista. Erilaisia malleja on paljon, mutta kuten nimikin kertoo, hyvin tavallinen on hieman luotia muistuttava pienehkö toisesta päästä suippo vibra.

Luotivibraattorit tarjoavat paljon hyödyllistä hauskaa.

  • Kohdennettu stimulaatio: Luotivibraattorien pieni koko ja tarkka muoto mahdollistavat herkkien alueiden, kuten klitoriksen, nännien tai välilihan, erittäin kohdennetun stimulaation. Toki luotivibralla voi stimuloida anusta, kiveksiä tai vaikka kullin kärkeä.
  • Pieni koko: Luotivibrat ovat hienovaraisia ja helposti mukaan otettavia. Näin ne ovat ihanteellisia matkakumppaneita ulkomaanreissuilla tai oiva valinta taskussa vaikka työpaikalla.
  • Monipuolisuus: Luotivibraattoreita voidaan käyttää esileikkiin, masturbointiin tai osana penetraatiota. Ne taipuvat moneen!
  • Helppo käyttää: Luotivibrat ovat käyttäjäystävällisiä, ja ne sisältävät usein vain voimakkuuden säädön ja muutaman eri värähtelykuvion.

Minkä ostaisin?

Mielipiteitä on monia. Tietysti ensin kannattaa katsoa muotoa ja kokoa. Sekä tietysti käyttötarkoitusta. Vaikka pääasiassa luotivibrat ovat pieniä vibraattoreita, on niitäkin saatavilla monenlaisia eri kokoisina, värisinä ja eri materiaaleista valmistettuina.

Osa luotivibroista on myös muotoiltuja tai sauvamaisia niin, että niillä on helpompi stimuloida nimenomaan naisen G-pistettä. Sauva saattaa olla muuten melko kapea, mutta sen päässä on pyöreä tai pisaramainen värähtelevä osa.

Miten luotivibraattoria käytetään?

Luotivibraattorit ovat uskomattoman monipuolisia ja niitä voidaan käyttää stimuloimaan erilaisia erogeenisiä alueita. Kokeile erilaisia voimakkuusasetuksia ja kokeile itse vibraa useilla eri alueilla: klitoris, nännit, väliliha, anuksen ympäristö, kivekset, peniksen pää. Vaihtoehtoja on monia. Vain kokeilemalla voit löytää oman suosikkisi.

Masturboidessa suosittelemme yhdistämään luotivibraattorin käytön muihin seksileluihin. Esimerkiksi dildo sisäiseen nautintoon ja luotivibra ulkoiseen nautintoon. Tai vaihtoehtoisesti anustappi mukaan sisäiseen.

Luotivibraattorit ovat usein myös oivallisia apuvälineitä orgasmien hankintaan. Ne tuottavat niin paikallista stimulaatiota, että sopivan kohdan löydettyäsi, nautinto voi olla hekumallista. Harjoittele oikean paikan löytämistä masturboimalla ja ota sitten luotivibra mukaan seksiin kumppanin kanssa.

Lisäksi suosittelemme pariskuntia kokeilemaan luotivibraatttoreita osana esileikkiä. Ne ovat oivallisia apuvälineitä kiusoittelemiseen ja kiihkon kasvattamiseen. Voit hieroa vibralla hellästi esimerkiksi sisäreisiä, nännejä ja vaikka mitä!

Entäs kauko-ohjattavat luotivibrat?

Kyllä, olet aivan oikeaassa! Joissakin luodinvibraattoreissa on kaukosäätimet, jolloin kumppani voi hallita nautintoa etäältä. Toinen kumppani voi asettua sängylle makaamaan ja antaa kaukosäätimen huoneen nurkassa istuvalle toiselle osapuolelle, joka voi etäältä katsoa ja kontrolloida sängyssä makaavan nautintoa.

Muista puhua!

Muista, että seksuaalinen nautinto on matka, josta parhaiten nauttii, kun muistaa puhua avoimesti. Keskustele kumppanisi kanssa toiveistasi, rajoistasi ja fantasioistasi. Näin voitte löytää luotivibralle kaikkein nautinnollisimmat tavat käyttää sitä yhdessä.

Yhteenveto

Luotivibraattorit tarjoavat matkan nautinnon ja mahdollisuuksien maailmaan. Ne sopivat täydellisesti niin pariskunnille kuin sooloseksiä harrastaville – ja niillä voidaan stimuloida mitä vain erogeenisia alueita aina nänneistä klitorikseen ja peniksestä välilihaan asti. Kokeile ja ihastu!