Teabagging

Teabagging: kivesten dippaus suuhun

Teabagging eli ”teepussitus” tarkoittaa kivesten asettamista tai dippaamista toisen henkilön kasvoille, yleensä suuhun. Pallien roikotus toisen naamalla nähdään usein dominanssin tai alistumisen muotona.

Termi teabagging tai ”teepussi” on peräisin slangista, jota käytetään kuvaamaan teepussin upottamista kuumaan veteen teen hauduttamiseksi. Näet varmasti miten vertaus toimii. Kivekset ovat teepusseja, joita huljutetaan toisen suussa.

Seksuaalisessa kontekstissa teabagging nähdään usein dominanssin tai alistumisen muotona, jolloin toinen kumppani ottaa hallitsevamman roolin asettamalla kivespussinsa toisen kumppanin kasvoille, joka ottaa alistuvamman roolin vastaanottaessaan pallit naamalleen.

Historialliset ja kulttuuriset näkökulmat

Kyllä, teabaggingillä, kuten monilla muillakin seksuaalisilla käytännöillä, on historia, joka ulottuu pitkälle eri kulttuureihin ja ajanjaksoihin.

Joissakin kulttuureissa teepussitusta tai vastaavia kivesleikin muotoja on harjoitettu seksuaalisen ilmaisun tai fetissin muotona vuosisatojen ajan. Esimerkiksi joissakin alkuperäiskansojen kulttuureissa kivespussin venytystä ja pidennystä on harjoitettu rituaalina ja kehon muuntamisen muotona.

Myönnettäköön, että kivesten venytys ei mene ihan samaan kastiin kivesten suussa huljuttamisen kanssa, mutta kivesleikkiä molemmat kuitenkin ovat.

Hygieniasta

Kivespussi on kehon alue, joka voi sisältää bakteereja, hikeä ja muita kehon nesteitä. On tärkeää noudattaa hyvää hygieniaa pesemällä kivekset perusteellisesti ennen teabagging teehetkeä tai muuta seksuaalista toimintaa.

Lisäksi on tärkeää olla lempeä ja varovainen kivesten dippauksen aikana, jotta vältetään mahdolliset haitat molemmille osapuolille.

Kokeile rohkeasti

Teabagging voi olla hauska kokemus, joten kyllä sitä ainakin kerran kannattaa kokeilla. Pyydä kuitenkin aina lupa ennen kuin lasket kivekset toisen naamalle tai suuhun.