Cuckold opas ja vinkit

Cuckold-opas: mitä on cuckolding eli aisankannatus

Cuckolding, joka tunnetaan myös nimellä cuckoldry, cuck, aisankannatus, aisankannattaja ja aisuri, on seksitapa, jossa sitoutuneessa suhteessa oleva henkilö katsoo kumppaninsa seksiä jonkun toisen kanssa. Pariskunnan toinen osapuoli, mies tai nainen, siis katsoo toista harrastamassa seksiä jonkun muun kanssa.

Hanki cuckold-seuraa netistä

Mitä cuckold tarkoittaa?

Cuckolding-aktissa toinen kumppaneista, joka tunnetaan nimellä cuckold, katselee kumppaninsa seksiä ulkopuolisen henkilön kanssa. Tätä ulkopuolista henkilöä kutsutaan nimellä bull eli härkä.

Cuckold-seksi sisältää usein nöyryyttämistä ja alentamista. Bull tai seksiä harrastava kumppani saattaa alistaa katsovaa aisankannattajaa sanoin tai teoin.

Cuckolding voi kuitenkin olla myös rakastava ja välittävä käytäntö, joka vahvistaa parin seksuaalista läheisyyttä.

Cuckoldingin eri tyypit

Cuckoldingia on useita tyyppejä, mukaan lukien perinteinen cuckolding, hotwifing ja cuckold cleanup.

Perinteisessä aisankannatuksessa aisuri on passiivinen ja vain katselee kumppaninsa seksiä toisen kanssa.

Hotwifingissä aisankannattaja on aktiivisesti mukana etsimässä kumppaneita kumppanilleen ja osallistuu usein myös seksiin.

Cuckold-siivouksessa eli clean upissa aisankanmattaja on vastuussa kumppaninsa ja tämän rakastajan seksin jälkeen siivoamisesta. Esimerkiksi spermat nuolemalla.

Viestinnän rooli aisankannatuksessa

Avoin ja rehellinen kommunikointi on avain menestyksekkääseen seksuaaliseen toimintasn, eikä cuckolding ole poikkeus.

Cuckolding vaatii paljon luottamusta kumppanien välillä. Cuckoldin on luotettava kumppaninsa olevan turvassa, ja kumppanin tulee luottaa siihen, ettei toinen tule mustasukkaiseksi tai omistushaluiseksi. Pariskunnan tulee keskustella etukäteen ja asettaa rajat varmistaakseen, että akti on turvallinen ja yksimielinen.

Cuckolding ja BDSM

Cuckolding yhdistetään usein BDSM:ään, koska se sisältää valtapeliä, nöyryytystä ja muita vastaavia elementtejä. On kuitenkin tärkeää huomata, että cuckolding voi olla myös ei-BDSM-seksiä. Pariskunnan tulee keskustella mieltymyksistään ja asettaa rajat ennen minkään BDSM-toiminnan aloittamista.

Aisankannatukset hyödyt

Aisankannatus voi tarjota psykologisia etuja molemmille kumppaneille, kuten lisääntynyttä seksuaalista läheisyyttä ja syvemmän luottamuksen tunteen. Se voi myös parantaa parin seksuaalisia kokemuksia ja tarjota mahdollisuuden seksuaalisuuden laajempaan tutkimiseen.

Cuckold-vinkit

Jos sinä ja kumppanisi olette kiinnostuneita cuckoldingin tutkimisesta, on useita asioita, jotka on otettava huomioon.

  • Luo ensin avoin ilmapiiri. Seksuaalisista toiveista ja fantasioista ei saa tuomita toista.
  • Keskustele toiveistasi, rajoistasi ja odotuksistasi ja määritä selkeät säännöt ja ohjeet.
  • On tärkeää löytää bull, joka on kunnioittava ja luotettava.

UKK

K: Onko cuckolding pettämistä?
V: Ei, cuckold-aisankannatus on yksimielinen käytäntö, johon kuuluu avoin ja rehellinen kommunikointi kumppanien välillä. Molempien kumppanien on hyväksyttävä käytäntö ja asetettava rajat ennen kuin he ryhtyvät seksuaaliseen toimintaan.

K: Voiko cuckolding pilata suhteen?
V: Cuckolding voi parantaa suhdetta lisäämällä läheisyyttä, viestintää ja luottamusta. Kuitenkin, kuten mikä tahansa seksuaalinen käytäntö, se voi myös rasittaa suhdetta, jos kommunikaatio on puutteellista tai jos rajoja ei ole asetettu.

K: Soveltuuko cuckolding vain heteroseksuaalisille pareille?
V: Ei, aisankannatus on käytäntö, josta jokainen pari voi nauttia seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä riippumatta.