Raju seksi

Raju seksi – perusteet ja vinkit

Raju seksi on suosittua. Yllättävänkin suosittua. Siitä puhutaan blogeissa ja artikkeleissa. Sitä kuvataan pornoksi paljon. Siitä kuulee kavereidenkin puhuvan.

Rajusta seksistä on kuitenkin olemassa monia vääriä käsityksiä, ja on tärkeää ymmärtää miten sitä voi harjoittaa turvallisesti.

Osta välineet rajuun seksiin

Mitä on raju seksi?

Raju seksi on yhteisymmärrykseen perustuvaa seksiö, johon liittyy vahbaa fyysistä kontaktia. Oikein raju seksi voi sisältää puremista, kuristamista, hiuksista vetämistä, piiskaamista ja lyömistä. Kova seksi voi olla BDSM:n muoto, mutta kaikki BDSM ei välttämättä ole rajua seksiä. Toisaalta rajua seksiä voi harrastaa kotona ilman BDSM:ääkin.

Rajun seksin perusteet

Jos olet kiinnostunut kovasta seksistä, on tärkeää aloittaa hitaasti ja kommunikoida kumppanisi kanssa siitä, mihin et ole tyytyväinen ja mihin olet. Aseta rajat ja sovi turvasama, jos haluat lopettaa toiminnan välittömästi.

Raju seksi voi olla fyysisesti vaativaa ja mahdollisesti vaarallista, jos asianmukaisia varotoimiin ei ryhdytä.

Sinun tulee myös keskustella lääketieteellisistä ongelmista tai huolenaiheista, jotka voivat vaikuttaa kykyysi harjoittaa kovaa seksiä turvallisesti. Esimerkiksi joidenkin ihmisten, joilla on tietty sydänsairauksia tai hengitysvaikeuksia, on ehkä vältettävä tiettyjä toimintoja.

Kova seksi voi olla myös emotionaalisesti haastavaa, joten on tärkeää asettaa etusijalle myös henkinen turvallisuus. Molempien kumppanien tulee tuntea olonsa turvalliseksi koko kokemuksen ajan.

Kun pääset sisään rajuun seksiin, saatat haluta kokeilla uusia aktiviteetteja. Tällöin on tärkeää kertoa kumppanillesi muuttuneista haluistasi.

Uusien kokeilujen, kuten alistumisen, roolileikin tai seksilelujen, kuten ruoskien tai melojen, kokeileminen voi olla hauskaa, mutta on tärkeää priorisoida turvallisuus koko ajan.

Kuinka asetan rajat kovalle seksille?

Rajojen asettaminen edellyttää avointa ja rehellistä viestintää kumppanisi kanssa. Keskustele siitä, mistä tykkäät ja mihin et ole tyytyväinen. Raju seksi voi olla juuri sellaista, jota te sovitte sen olevan.