Seksi silmät sidottuna eli blindfolded

Seksi silmät sidottuna: Parhaat blindfold-vinkit

Seksi silmät sidottuina eli blindfolding tai blindfolded-seksi voi olla uskomattoman jännittävä ja aistillinen kokemus molemmille kumppaneille. Kun yksi aisteista poistetaan, muut aistit vahvistuvat. Näin tunnet, haistat ja kuulet kaiken entistä intensiivisemmin.

Osta silmäsiteet netistä

Blindfolding perusteet

Silmien sidonta on silmien tai kasvojen peittämistä niin, että sidotulta riistetään näkökyky. Yleisin tapa tehdä tämä on käyttää erillisiä silmälappuja, mutta myös muita materiaaleja, kuten huiveja tai solmiota, voidaan käyttää.

Lisääntynyt herkkyys

Kun yksi aisti poistetaan, muut aistit muuttuvat herkemmiksi. Tämä tarkoittaa, että kosketus, maku, haju ja ääni voivat muuttua intensiivisemmiksi seksin aikana, kun silmät sidotaan. Keskittymällä näihin muihin aisteihin sinä ja kumppanisi voitte tutkia uusia aistimuksia ja nauttia syvemmästä yhteydestä.

Luottamus ja viestintä

Silmien sidonta seksin aikana vaatii korkeaa luottamusta kumppanien välillä. Henkilö, jolla on silmät sidottuna, on haavoittuvassa asemassa. Jos jossain vaiheessa toinen kumppani tuntee olonsa epämukavaksi tai haluaa lopettaa, hänen tulee käyttää turvasanaa kertoakseen tarpeistaan.

Voimaleikit

Silmien sidontaa voidaan käyttää myös voimaleikkeihin ja roolileikkeihin makuuhuoneessa. Henkilö, jolla on sidotut silmät, luopuu kontrollista ja antaa kumppaninsa ottaa johtajan aseman. Tämä voi olla joillekin ihmisille hurjan kiihottavaa.

Luovat seksiasennot

Kun toisen kumppanin silmät sidotaan, se avaa kokonaan uuden luovien asentojen ja kokemusten maailman. Voit käännellä, ohjata ja asetella toista eri asentoihin. Silmien sidonta voi myös tehdä tutuista akteista, kuten suuseksistä, entistä jännittävämpiä.

Ota seksilelut mukaan

Stimulaatiota voidaan myös tehostaa sisällyttämällä seksiin seksileluja. Voit esimerkiksi käyttää höyhenkutittelijaa tai vibraattoria. Jos haluat viedä roolileikit askelta pidemmälle, voidaan blindfolded henkilö lisäksi sitoa vaikkapa sängynpäätyyn kiinni.