Doggy style asento

Doggy style: 6 vinkkiä parempaan doggy-seksiin

Vanha kunnon doggy style – tai suomalaisittain kai ”takaa nelinkontin”. Tuo englanninkielinen nimi on paljon hauskempi. Ja siitä voisi heittää paljon ”miehen paras ystävä” -vitsiä. Moni mies nimittäin on erilaisissa tutkimuksissa mainittut doggy style -seksiasennon omaksi suosikikseen.

Syitä rakastaa doggy styleä on monia. Se on seksikäs, tuntuu eläimelliseltä ja mahdollistaa erittäin syvän penetraation. Mutta joskus perinteinen doggy style voi käydä tylsäksi. Siksi me ajattelimme listata parhaat vinkit, joilla teet takaapäin työntymisestä vielä kuumempaa.

Tee doggystä parempi seksileluilla

1. Ota klitoris mukaan

Doggy style on hyvä asento klitoriksen hyväilyyn. Molemmille osapuolille itse asiassa. Nainen voi kätevästi sujauttaa kätensä haaroväliinsä ja hyväillä klitoristaan – joko sormipelillä tai kätevällä pienellä klitorisvibraattorilla. Myös mies pystyy kurottamaan naisen takapuolen ohitse ja hieromaan klitorista lelulla tai sormillaan.

2. Tehkää seksistä rajumpaa

Moni mies ja nainen kiihottuu kevyestä (tai rankastakin) piiskaamisesta seksin aikana. Doggy on hyvä asento pepun läimäittelyyn. Ottakaa siis seksiin aikaisempaa rajumpi ote – läpsikää perse punaiseksi, vetäkää hiuksista, raapikaa selkää ja antakaa mennä täysillä!

3. Kokeilkaa peiliä

Jos raju seksi ei ole teidän juttunne, on toinen vaihtoehto tehdä doggy style -seksistä intiimimpää. Tämä onnistuu peilin avulla. Voitte kätevästi katsoa toisianne silmiin peilin kautta, vaikka mies ottaakin naisen takaa. Intiimissä yhteydessä voitte hiusten vetämisen sijasta sisällyttää seksiin hitaampia ja syvempiä työntöjä, pieniä hyväilytaukoja ja esimerkiksi hiusten ja selän hellää hyväilyä käsillä.

Doggy asento

4. Vaihtakaa penetraatiokulmaa

Doggy style tarjoaa hyvän mahdollisuuden syvään penetraatioon minkä tahansa kokoisella vehkeellä. Jos mies on todella hyvin varusteltu, voi doggy käydä naiselle myös liian intensiiviseksi ja epämukavaksi. Tällöin yksi vaihtoehto on kokeilla eri tulokulmaa. Sekä mies että nainen voivat nojautua hieman eteenpäin tai taaksepäin ja näin muuttaa penetraation syvyyttä ja kulmaa.

5. Peppuleikit

Kyllä, tietysti doggy style on täydellinen asento peppuleikkeihin. Nainen on jo valmiiksi perse pystyssä, joten miksi et tunkisi sisään esimerkiksi sormea tai jotain peppuun tarkoitettua seksilelua? Esimerkiksi anaalitappeja myydään kaiken kokoisina ja värisinä aina aloittelijan harjoittelupakkauksista kokeneiden kettujen jättiplugeihin.

6. Vaihtakaa paikkaa

Ei, emme nyt tarkoita, että mies antaa ja nainen ottaa. Vaan siirtykää makuuhuoneen ulkopuolelle. Doggy style -seksiasento sopii niin sohvalle, autoon, mökille, keittiön lattialle kuin hiekkarannallekin (tosin älkää sekstatko yleisillä rannoille, kun siellä on muita).

Doggy style on monipuolinen asento, johon saat näillä vinkeillä vielä lisää jännitystä!