Queening eli face sitting

Queening eli face sitting: kasvoilla istuminen osana seksiä

Queening eli face sitting eli nainen istumassa kasvojen päällä on samalla sekä sensuellia että ihanan rivoa. Nainen saa ohjat käsiinsä ja alla makaavan kumppanin tehtävä on vain tyydyttää naista.

Mies (tai muu kumppani) voi suullaan nuolla, suudella, näykkiä ja hieroa sekä vaginaa että välilihaa ja anusta. Lisäksi alla makaavalla on kädet vapaana, joita voidaan käyttää muun muassa rintojen, takapuolen ja anuksen hyväilyyn. Ihan mitä kasvojen päällä istuva nainen haluaa.

Queening tai face sitting voi olla myös BDSM-seksileikin muoto. Tällöin alla makaavaa osapuolta voidaan rankaista naaman päälle istumalla. Hänet voidaan myös sitoa sängynpäätyyn tai kädet selän taakse. Joillekin face sitting on suoranainen fetissi ja he saattavat rakastaa tunnetta, jossa he suorastaan “hukkuvat” naisen vaginaan tai perseeseen – melko kirjaimellisesti, sillä joillakin vaikeus hengittää naisen alla on osa alistumista ja fetissiä.

Kokeile eri asentoja

Vaikka aluksi tuntuu siltä, että asentoja on vain Nainen voi istua kasvot ylöspäin tai käänteisesti kasvot kohti miehen jalkoja. Myös sivuttainen istuma-asento toimii erinomaisesti. Kokeile eri asentoja löytääksesi mikä sopii sinulle parhaiten.

Käytä seksileluja

Rekvisiitta, kuten bondage-varusteet tai seksilelut, voi lisätä ylimääräistä jännitystä kasvojen päällä istumiseen. Muista vain keskustella rekvisiitasta tai seksivarusteista kumppanisi kanssa etukäteen. Käytännössä queening-kokemukseen sopivat lähes kaikki seksilelut käsiraudoista ja dildoista anustappeihin ja siveysvöihin asti.

Leluista riippumatta, tärkeintä on, että nautit kokemuksesta! Kasvoilla istuminen voi olla uskomattoman intiimi ja nautinnollinen teko molemmille.