Edging eli orgasmin kontrollointi

Edging ja orgasmin kontrollointi tehokkaasti ja nautinnollisesti

Jos haluat lisätä jännitystä ja voimakkuutta sooloseksiin tai kumppanisi seksuaalikokemuksiin, edging eli orgasmin kontrollointi saattaa olla kokeilemisen arvoinen tekniikka.

Edging, joka siis tunnetaan myös nimellä orgasmin hallinta tsi kontrollointi, on tekniikna viivästyttää orgasmia seksuaalisen nautinnon pidentämiseksi.

Se voidaan tehdä itsetyydytyksen tai seksin aikana, ja se voi olla tehokas tapa tutkia omaa vartaloasi tai saada entistä vahvempi yhteys kumppaniin.

Mitä on edging?

Edging on tekniikka, johon sisältyy itsesi (tai kumppanisi) tuominen lähelle orgasmia ja sitten hellittäminen tai hidastaminen orgasmin viivästyttämiseksi. Tämä voidaan tehdä monilla menetelmillä, mukaan lukien fyysisen stimulaation muuttaminen tai lopettaminen, huomion siirtäminen muualle tai hengitystekniikoiden käyttäminen orcasmin hallitsemiseksi.

Viivästyttämällä orgasmia voit lisätä seksuaalista jännitystä ja kokea voimakkaampia tunteita, kun saat vihdoin huipentumisen.

Miten aloittaa edging?

Ennen kuin aloitat orgasmin hallinnan, on tärkeää pitää mieli avoimena. Valitse aika, jolloin olet rento ja pystyt keskittymään vartaloosi ilman häiriötekijöitä. Luo mukava tila, jossa on pehmeä valaistus, miellyttävät tuoksut ja mahdolliset seksilelut valmiina. Jos teet tämän kumppanin kanssa, varmista, että olet keskustellut rajoista ja viestinnästä etukäteen.

Kun olet valmis aloittamaan, aloita stimuloimalla itseäsi haluamallasi tavalla. Kun pääset lähemmäksi orgasmia, yritä hidastaa tai muuttaa tekniikkaasi. Kiinnitä huomiota kehosi vihjeisiin ja säädä stimulaatioasi vastaavasti. Saatat huomata, että jotkut tekniikat toimivat sinulle paremmin kuin toiset, joten älä pelkää kokeilla uusia asioita.

Löydä välineet edgingiin

Edging-tekniikat

On olemassa monia tekniikoita, joita voit kokeilla.

Purista ja vapauta: Kun lähestyt orgasmia, purista peniksen päätä tai klitoriksen pohjaa muutaman sekunnin ajan. Tämä auttaa vähentämään stimulaatiots ja viivästyttää orgasmia. Pidä puristus muutaman sekunnin ajan ja kokeile miltä sinusta nyt tuntuu.

Vaihda asentoa: Jos menossa on seksi kumppanin kanssa, asennon vaihtaminen voi auttaa keskeyttämään kiihottumisen ja pidentämään kestoasi.

Keskity hengitykseesi: Ota hitaita, syviä hengityksiä lähestyessäsi orgasmia. Tämä voi auttaa säätelemään sykettäsi ja alentamaan kiihtyvyyttäsi.

Pidä tauko ja odota: Kun sinusta tuntuu, että pääset lähelle orgasmia, ota tauko ja odota, kunnes huipentuma hiipuu. Aloita sitten uudelleen hitaammalla tai lempeämmällä stimulaatiolla.

Edging-vinkit

Tässä muutama vinkki edging-kokemukseesi.

  1. Kommunikoi kumppanisi kanssa: Jos teet tämän kumppanin kanssa, varmista, että olette molemmat samalla sivulla. Kommunikoi ja pyydä palautetta.
  2. Kokeile erilaisia tekniikoita: Älä pelkää kokeilla erilaisia tekniikoita ja löytää mikä sopii sinulle parhaiten.
  3. Kiinnitä huomiota kehoosi: Kuuntele kehosi vihjeitä ja säädä stimulaatioasi vastaavasti. Orgasmin konrolloinnin tulisi lopulta tuntua miellyttävältä, ei epämukavalta.
  4. Käytä liukkaria: Liukasteen käyttö voi auttaa lisäämään herkkyyttäsi ja tekemään kokemuksesta nautinnollisemman.

Edging ja orgasmin kieltäminen

Orgasmin hallintaa voidaan käyttää myös orgasmin kieltämispelissä, johon sisältyy tarkoituksellisesti orgasmin pidättäminen pitkän aikaa.

Tämä voidaan tehdä yksin tai kumppanin kanssa, ja se voi olla osa alistumista ja hallintaa.

Miten saavuttaa lopullinen huippu?

Kun olet saavuttanut reunasi ensimmäisen kerran, on aika hidastaa ja pitää tauko tai vaihtaa tekniikkaa.

Tavoitteena on tuoda itsesi jälleen uudestaan lähelle reunaa, mutta ei vielä mennä sen yli. Voit toistaa tämän syklin useita kertoja, tehostaa stimulaatiota asteittain ja tuoda itsesi lähemmäksi orgasmia joka kerta.

Lopuksi, kun tunnet olosi valmiiksi, anna itsesi saavuttaa orgasmi.

Jotkut ihmiset huomaavat, että edging voi johtaa pidempiin ja voimakkaampiin orgasmeihin.

UKK

K: Voiko orgasmin hallintaa tehdä kumppanin kanssa?
V: Ehdottomasti! Edging voi olla hauska ja jännittävä tapa tutustua seksuaalisuuteen kumppanin kanssa. Varmista vain, että kommunikoit selvästi koko kokemuksen ajan.

K: Onko edging turvallista?
V: Kyllä, edgingiä pidetään yleensä turvallisena niin kauan kuin kuuntelet vartaloasi etkä liioittele sitä. Jos sinulla on kuitenkin kipua tai epämukavuutta, on tärkeää pysähtyä ja pitää tauko.

K: Voiko edging auttaa minua kestämään pidempään seksin aikana?
V: Kyllä, orgasmin kontrollin harjoittelu voi auttaa sinua oppimaan hallitsemaan stimulaatiotasi ja kestämään pidempään seksin aikana.