Fifty Shades of Grey seksi kotona

Suosittu kirja- ja elokuvasarja ”Fifty Shades of Grey” herätti laajalle levinnyttä kiinnostusta tutkia BDSM-seksin maailmaa.

Vaikka Fifty Shades -tarina onkin kuvitteellinen, se on inspiroinut monia pariskuntia kokeilemaan aivan uudenlaisia petipuuhia. Seuraavaksi me annamme käytännön vinkkejä omien jännittävien 50 Shades of Greh kokemusten luomiseen kotona.

Osta välineet kinkyyn seksiin netistä

Aloita avoimesti puhumalla

Ennen kuin sukellat Fifty Shads of Grey seksin maailmaan, avoin ja rehellinen keskustelu kumppanisi kanssa on tarpeen. Keskustele toiveistasi, rajoistasi ja fantasioista. Kerro mitä haluat kokeilla ja mitä et. Vain puhumalla varmistatte, että kokemus on molemmille oikeanlainen.

Muista turvasana

Turvasanojen käyttö on tärkeää luottamuksen ylläpitämisessä. Ne saavat molemmat tuntemaan olonsa turvalliseksi pervonkin seksipelin ja leikin aikana. Valitse turvasana tai lause, joka kertoo milloin toisen tulee pysäyttää toiminta välittömästi.

Eroottisen ilmapiirin luominen

Aseta tunnelma muuttamalla makuuhuoneesi vietteleväksi pyhätöksi. Himmennä valoja, soita aistillista musiikkia ja korista tila kynttilöillä tai pehmeillä valoilla tunnelman parantamiseksi. Toki voit hankkia myös jotain Fifty Shades of Grey -tyylistä rekvisiittaa. Myös kyseisen kirjan tai kirjasarjan laittaminen esille on kiihottava tapa muistuttaa mistä on kyse.

Pukeudu rooliin

Valitse houkuttelevat alusvaatteet tai rooliin sopivat asut, jotka ilmentävät haluamaasi fantasiaa ja rooliasi. Anna mielikuvituksesi käydä villinä ja kokeilla erilaisia asuja ja hahmoja.

Sido silmät

Silmien sitominen lisää heti seksuaalista jännitystä ja tehostaa tuntemuksia. Sisällytä niin sanottua aistinvaraista leikkiä osaksi esileikkiä esimerkiksi käyttämällä höyheniä, jääkuutioita tai muuten kuvioituja esineitä, joilla hyväilet ja kosket kumppaniasi. Silmät sidottuna kaikki kosketuksen tuntemukset vahvistuvat.

Kuumaa ja kylmää

Kokeile kuumia ja kylmiä tuntemuksia käyttämällä lämpimiä hierontaöljyjä tai jääkuutioita hermopäätteiden herättämiseen. Fifty Shades of Grey -seksi voi tietysti sisältää myös kynttilänvahaa, mutta sen kanssa tulee olla erittäin varovainen.

Hallitse ja alista

50 Shades -kirjoissa ja elokuvissa kuvattu voimandynamiikka ja voimapelit ovat erittäin kiihottavia. Kokeile niitä itse vaihtelemalla hallitsevia ja alistuvia rooleja. Keskustele toiveistasi ja rajoista etukäteen: kumpi alistuu ja mitä kaikkea dominoiva osapuoli saa (tai ei saa) tehdä.

Aloita kevyestä bondagesta

Kokeile orjuuttamista ja sitomista ensin kevyesti käyttämällä esimerkiksi käsirautoja, silkkihuiveja tai teippiä. Varmista, että sidokset eivät ole liian tiukkoja ja ne saa tarvittaessa nopeasti irti. Kun kevyt kenttäbondage luonnistuu, voit katsoa mitä shibari on tai siirtyä rankempiin rankaisuleikkeihin.

Luo oma skenaariosi

Luo skenaarioita, jotka vastaavat fantasioitasi ja toiveitasi. Voitte uudelleennäytellä kohtauksia kirjoista tai elokuvista tai keksiä omia. Hyviä roolileikkejä ovat esimerkiksi opettaja ja opiskelija, pomo ja sihteeri, lääkäri ja potilas, poliisi ja rosvo tai orja ja mestari. Anna mielikuvituksenne opastaa teitä.

Keskustele jälkikäteen

Niin kutsuttu jälkihoito sisältää keskustelun kokemuksistanne. Mistä nautitte, mistä ette ja mitä haluatte kokeilla seuraavalla kerralla. Tarjoa tukea ja vahvistusta toisen tunteille.

Älä tuomitse toisen tunteita, olivatpa ne mitä tahansa. Ehkä hän ei nauttinutkaan Fifty Shades of Grey seksistä. Sinun pitää vain sitten hyväksyä se.

Kenelle Fifty Shades of Grey seksi sopii?

Fifty Shades of Grey -tyylin seksi on tarkoitettu yksilöille tai pariskunnille, jotka ovat kiinnostuneita BDSM:n (Bondage, Discipline / Dominance, Submission / Sadism, Masokism) dynamiikan ja eroottisen voimapelin tutkimisesta.

BDSM-seksi sai laajaa huomiota Fifty Shades -kirjasarjan ja myöhempien elokuvasovitusten kautta. Sekä kirja että 50 Shades -seksi vetoaa niihin, jotka ovat kiinnostuneita seksuaalisten rajojen ylittämisestä, vallan ja alistumisen elementtien sisällyttämisestä seksiinsä ja erilaisten aististimulaatioiden tuomisesta intiimisuhteisiinsa. Vaikka kirjat ja elokuvat kuvaavat korostettua ja dramatisoitua versiota BDSM:stä, ne ovat herättäneet kiinnostusta laajemmassa yleisössä, joka on kiinnostunut tutkimaan eroottisuutta ja intensiivisyyttä, jonka tällainen dynamiikka voi tuoda makuuhuoneeseen.

Lisäksi Fifty Shades of Grey -tyylinen seksi on henkilöille, jotka arvostavat selkeää viestintää, luottamusta ja molemminpuolista suostumusta seksuaalisissa kohtaamisissa. BDSM-seksiin osallistuminen edellyttää aina avointa ja rehellistä vuoropuhelua toiveista, rajoista ja rajoista.

Sitä ei rajoita sukupuoli tai seksuaalinen suuntautuminen, joten se on monien ihmisten ulottuvilla. Fifty Shades -tyylistä kiinnostuneet ihmiset haluavat usein lisätä jännitystä, uuden tutkimista ja syvempää emotionaalista yhteyttä seksuaalisiin kokemuksiinsa.

Muista aina nämä vinkit

  • Ole aina avoin ja rehellinen: Ennen kuin aloitat Fifty Shades of Grey -tyylisen toiminnan, keskustele haluistasi ja rajoistasi kumppanisi kanssa.
  • Opi BDSM-seksistä lisää: Lue perusteet ja ymmärrä suostumuksen, turvasanojen ja jälkihoidon periaatteet. Tämä tieto auttaa varmistamaan turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen molemmille kumppaneille.
  • Aloita hitaasti: Aloita vähemmän intensiivisillä toimilla ja tutki lisää intensiivisyyttä, kun sinä ja kumppanisi tunnette olonne mukavaksi. Hitaasti aloittamalla voitte molemmat seurata reaktioita, rakentaa luottamusta ja kertoa avoimesti kokemuksistanne.
  • Käytä turvasanaa: Luo selkeät ja ymmärrettävät turvasanat ja turvasignaalit ilmaisemaan, milloin toiminta pitää lopettaa välittömästi.
  • Tutustu Sensory Play:hin: Paranna kokemusta ottamalla käyttöön aistinvaraisia elementtejä, kuten sidoksia, höyheniä tai pehmeitä kankaita. Sensorinen leikki voi lisätä kiihottumista ja luoda mukaansatempaavamman ilmapiirin.
  • Kokeile bondagea: Kokeile kevyttä sidontaa käyttämällä kahleita tai siteitä. Bondage voi lisätä kokemukseen haavoittuvuutta ja jännitystä.
  • Kunnioita aina rajoja: Kunnioita kumppanisi rajoja. Jos jompikumpi kumppani ilmaisee epämukavuutta tai haluaa lopettaa tietyn toiminnan, sitä tulee kunnioittaa välittömästi.

Yhteenveto

Fifty Shades of Grey seksi kotona voi tuoda uutta jännitystä seksielämääsi. On kuitenkin tärkeää muistaa avoin viestintä, suostumus ja molempien nautinto.