Fifty Shades of Grey seksi kotona

Suosittu kirja- ja elokuvasarja ”Fifty Shades of Grey” herätti laajalle levinnyttä kiinnostusta tutkia BDSM-seksin maailmaa.

Vaikka Fifty Shades -tarina onkin kuvitteellinen, se on inspiroinut monia pariskuntia kokeilemaan aivan uudenlaisia petipuuhia. Seuraavaksi me annamme käytännön vinkkejä omien jännittävien 50 Shades of Greh kokemusten luomiseen kotona.

Osta välineet kinkyyn seksiin netistä

Aloita avoimesti puhumalla

Ennen kuin sukellat Fifty Shads of Grey seksin maailmaan, avoin ja rehellinen keskustelu kumppanisi kanssa on tarpeen. Keskustele toiveistasi, rajoistasi ja fantasioista. Kerro mitä haluat kokeilla ja mitä et. Vain puhumalla varmistatte, että kokemus on molemmille oikeanlainen.

Muista turvasana

Turvasanojen käyttö on tärkeää luottamuksen ylläpitämisessä. Ne saavat molemmat tuntemaan olonsa turvalliseksi pervonkin seksipelin ja leikin aikana. Valitse turvasana tai lause, joka kertoo milloin toisen tulee pysäyttää toiminta välittömästi.

Eroottisen ilmapiirin luominen

Aseta tunnelma muuttamalla makuuhuoneesi vietteleväksi pyhätöksi. Himmennä valoja, soita aistillista musiikkia ja korista tila kynttilöillä tai pehmeillä valoilla tunnelman parantamiseksi. Toki voit hankkia myös jotain Fifty Shades of Grey -tyylistä rekvisiittaa. Myös kyseisen kirjan tai kirjasarjan laittaminen esille on kiihottava tapa muistuttaa mistä on kyse.

Pukeudu rooliin

Valitse houkuttelevat alusvaatteet tai rooliin sopivat asut, jotka ilmentävät haluamaasi fantasiaa ja rooliasi. Anna mielikuvituksesi käydä villinä ja kokeilla erilaisia asuja ja hahmoja.

Sido silmät

Silmien sitominen lisää heti seksuaalista jännitystä ja tehostaa tuntemuksia. Sisällytä niin sanottua aistinvaraista leikkiä osaksi esileikkiä esimerkiksi käyttämällä höyheniä, jääkuutioita tai muuten kuvioituja esineitä, joilla hyväilet ja kosket kumppaniasi. Silmät sidottuna kaikki kosketuksen tuntemukset vahvistuvat.

Kuumaa ja kylmää

Kokeile kuumia ja kylmiä tuntemuksia käyttämällä lämpimiä hierontaöljyjä tai jääkuutioita hermopäätteiden herättämiseen. Fifty Shades of Grey -seksi voi tietysti sisältää myös kynttilänvahaa, mutta sen kanssa tulee olla erittäin varovainen.

Hallitse ja alista

50 Shades -kirjoissa ja elokuvissa kuvattu voimandynamiikka ja voimapelit ovat erittäin kiihottavia. Kokeile niitä itse vaihtelemalla hallitsevia ja alistuvia rooleja. Keskustele toiveistasi ja rajoista etukäteen: kumpi alistuu ja mitä kaikkea dominoiva osapuoli saa (tai ei saa) tehdä.

Aloita kevyestä bondagesta

Kokeile orjuuttamista ja sitomista ensin kevyesti käyttämällä esimerkiksi käsirautoja, silkkihuiveja tai teippiä. Varmista, että sidokset eivät ole liian tiukkoja ja ne saa tarvittaessa nopeasti irti. Kun kevyt kenttäbondage luonnistuu, voit katsoa mitä shibari on tai siirtyä rankempiin rankaisuleikkeihin.

Luo oma skenaariosi

Luo skenaarioita, jotka vastaavat fantasioitasi ja toiveitasi. Voitte uudelleennäytellä kohtauksia kirjoista tai elokuvista tai keksiä omia. Hyviä roolileikkejä ovat esimerkiksi opettaja ja opiskelija, pomo ja sihteeri, lääkäri ja potilas, poliisi ja rosvo tai orja ja mestari. Anna mielikuvituksenne opastaa teitä.

Keskustele jälkikäteen

Niin kutsuttu jälkihoito sisältää keskustelun kokemuksistanne. Mistä nautitte, mistä ette ja mitä haluatte kokeilla seuraavalla kerralla. Tarjoa tukea ja vahvistusta toisen tunteille.

Älä tuomitse toisen tunteita, olivatpa ne mitä tahansa. Ehkä hän ei nauttinutkaan Fifty Shades of Grey seksistä. Sinun pitää vain sitten hyväksyä se.

Yhteenveto

Fifty Shades of Grey seksi kotona voi tuoda uutta jännitystä seksielämääsi. On kuitenkin tärkeää muistaa avoin viestintä, suostumus ja molempien nautinto.