Piiskaaminen seksissä

Anna mulle piiskaa – piiskaaminen ja seksi

Piiskaaminen eli jonkun pakaraan lyöminen avoimella kädellä tai muulla esineellä on tuttu juttu monien makuuhuoneesta. Kaiken piiskaamisen ei tarvitse tapahtua täysillä raipan kanssa, vaan joskus pakaroiden kevyt läiskyttely käsin voi jo tuoda pienen lisämausteen seksiin.

Osta piiskat netistä

Mitä piiskaaminen on ja miksi ihmiset nauttivat siitä?

Piiskaaminen on lyömistä jonkun pakaraan. Ihmiset nauttivat siitä useista syistä: kivun ja nautinnon tuntemukset, vallan tunne, endorfiinien vapautuminen ja sen tuoma euforian tunne.

Piiskaaminen voi olla osa alistamista ja BDSM-seksiä. Se voi kuulua roolileikkeihin. Mutta piiskaa voi antaa ihan täysin vaniljaisen seksinkin osana, jos molemmat osapuolet niin haluavat.

Suostumus onkin tärkeää. Kaikessa seksissä. Eikä piiskaaminen ole poikkeus. On tärkeää keskustella rehellisesti kumppanisi kanssa siitä, sopiiko piiskaaminen tai pakaroiden läpsiminen teille.

Tekniikat ja tyylit

On monia piiskaamisen tekniikoita ja tyylejä, aina kevyestä napautuksesta voimakkaampiin iskuihin. Kokeile erilaisia tekniikoita, kuten piiskaa rytmissä musiikin kanssa tai käytä kätesi eri osia erilaisten tuntemusten luomiseen. Aloita perinteisesti läpäyttällä pakaraa avoimella kämmenellä. Huomaa, että genitaalialueita ei ole tarkoitus piiskata – paitsi, jos se on teidän juttunne.

Yleisimmät riskit ja niiden välttäminen

Kuten kaikkiin fyysisiin aktiviteetteihin, piiskaukseen liittyy riskejä, kuten mahdollisia mustelmia, ihoärsytystä tai jopa isomoia vammoja. Välttääksesi nämä riskit, aloita kevyillä ja lempeillä vedoilla, vältä lyömistä samalle alueelle toistuvasti ja käy keskustelua kumppanisi kanssa varmistaaksesi, ettei homma mene liian pitkälle.

Jos piiskaa on annettu ensimmäistä kertaa, voi olla hyvä idea keskustella aktista myös jälkikäteen ja kertoa molemmin puolin mistä tykkäsitte ja mistä ette.

Piiskauksen tuominen seksielämääsi

Jos olet kiinnostunut tuomaan piiskaamista seksielämääsi, aloita keskustelemalla siitä kumppanisi kanssa. On tärkeää rakentaa luottamusta ja asettaa selkeät rajat ennen sukellusta piiskaamisen maailmaan. Kokeile erilaisia tekniikoita ja tyylejä, äläkä pelkää kommunikoida avoimesti siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.