Mihin mies halua tulla

Mihin mies haluaa tulla? Vaihtoehdot ejakulaation paikalle

Kuulemme usein kysymyksen, mihin miehen pitäisi ejakuloida tai mihin mies haluaa tulla. Vaikka jotkut ihmiset pitävät yhtä paikkaa parempana kuin toista, tarjolla on useita vaihtoehtoja – ja yksikään niistä ei ole 100 % oikea.

1. Emättimen sisään

Monet parit haluavat, että mies tulee emättimen sisälle yhdynnän aikana. Se on monesti molemmille nautinnollista, mutta silloin on tärkeää käyttää asianmukaista suojausta ei-toivotun raskaude välttämiseksi. Kondomin tai muiden ehkäisymuotojen käyttö auttaa estämään ei-toivottuja seurauksia.

2. Rinnoille tai vatsalle

Toinen vaihtoehto on tulla naisen vartalolle, kuten rinnoille tai vatsalle. Tämä voi olla loistava vaihtoehto, jos molemmat nautitte ejakulaation ja sperman näkemisestä. Toki rinnoille tuleminen synnyttää aina hieman sotkua. Moni mies myös nauttii spermaisten rintojen näkemisestä.

3. Suuhun

Jotkut parit nauttivat viimeistelystä suussa, mutta on tärkeää varmistaa, että molemmat kumppanit pitävät tästä vaihtoehdosta. Viestintä on ratkaisevan tärkeää ja on hyvä sopia merkistä, jonka avulla kumppanisi tietää, kun olet tulossa. Sen voi vaikka ihan sanoa: ”tulen nyt”. Osa naisista ei tykkää spermasta suussa ja se on tietysti ihan okei – silloin sovitte vain, että mies ejakuloi muualle. Suuhun tuleminen ei aiheuta ylimääräistä sotkua, sillä nainen voi joko nielaista mällit tai sylkeä ne roskikseen tai lavuaariin.

4. Kasvoille

Kumppanisi kasvoille naamiointi on suosittu vaihtoehto pornossa, mutta on tärkeää muistaa, että kaikki eivät nauti tästä kokemuksesta. Ennen kuin kokeilet tätä vaihtoehtoa, keskustele siitä kumppanisi kanssa ja hanki hänen suostumus.

5. Peräaukkoon

Jos harrastatte anaaliseksiä, peräaukkoon tuleminen on vaihtoehto. On kuitenkin tärkeää käyttää kondomia ja runsaasti liukastetta vammojen ja sukupuolitautien välttämiseksi.

6. Esineisiin tai leluihin

Jotkut miehet nauttivat tavaroiden tai seksilelujen käyttämisestä leikkiessään yksin tai kumppanin kanssa. Esimerkiksi tekopilluun tai -anukseen tuleminen voi olla miellyttävä kokemus molemmille osapuolille. Fleshlight-tuotesarja on erityisen suosittu vaihtoehto.

7. Itsensä päälle

Lopuksi todettakoon, että mies voi tulla aina myös itsensä päälle. Näin voi tapahtua sekä runkatessa että seksin aikana – ja se voi tapahtua joko vahingossa tai tahallaan. Jotkut naiset nauttivat siitä, kun he saavat käsillään miehen tulemaan miehen omalle vatsalle.

Vinkkejä kokemuksen parantamiseen

Riippumatta siitä, mihin mies haluaa tulla, voit tehdä joitain asioita parantaaksesi kaikkien kokemusta ja tehdäksesi seksistä nautinnollisempaa.

  • Viestintä on tärkeää: Keskustele kumppanisi kanssa mieltymyksistäsi ja kysy heiltä mihin he haluavat spermat laitettavan.
  • Siivoa jälkikäteen: Riippumatta siitä, mihin mies ejakuloi, muista siivota jälkikäteen sotkujen ja mahdollisten infektioiden välttämiseksi.
  • Käytä kondomia: Jos et yritä tulla raskaaksi, varmista, että käytät asianmukaista suojausta ei-toivotun raskauden ja sukupuolitautien estämiseksi.
  • Kokeile ja pidä hauskaa: Tutki erilaisia vaihtoehtoja ja katso, mikä toimii parhaiten sinulle ja kumppanillesi. Muista, että seksin on tarkoitus olla hauskaa ja nautinnollista.

Mitä riskejä miehen ejakulointiin liittyy?

On olemassa joitain mahdollisia riskejä ja huolenaiheita, jotka liittyvät siihen, mihin mies haluaa tulla.

Tautitartunnat: Jos mies tulee emättimen tai peräaukon sisälle, on olemassa suurempi sukupuoliteitse tarttuvien tautien leviämisen riski. Kondomin tai muun suojan käyttö voi auttaa vähentämään tätä riskiä.

Raskaus: Jos mies tulee emättimen sisälle, on olemassa raskauden riski.

Sotkuisuus: Riippuen siitä, mihin mies tulee, se voi olla sotkuista tai vaikeaa siivota.

Ihoärsytys: Jos mies tuleee herkälle iholle tai sen lähelle, se voi aiheuttaa epämukavuutta tai ärsytystä.

UKK

Onko miehen turvallista tulla emättimen sisälle?
Ejakulointi emättimen sisälle voi lisätä raskauden ja sukupuolitautien tarttumisen riskiä. Kondomin tai muun suojan käyttö voi auttaa vähentämään näitä riskejä.

Onko turvallista tulla peräaukon sisään?
Spermat peräaukon sisällä voivat lisätä tartunnan riskiä. Kondomin käyttö on perseseksissä aina suositeltavaa.

Onko sallittua tulla naisen kasvoille tai rinnoille?
Tämä on henkilökohtaisista mieltymyksistä kiinni. Siitä tulee keskustella kumppanisi kanssa etukäteen. On tärkeää kunnioittaa kumppanisi toiveita ja rajoja.