Flirttailu vinkit ja tekniikat

Flirttailu: 8 parasta vinkkiä onnistuneeseen flirttiin

Flirttailu on helppoa kun sen osaa. Mutta kaikilta se ei tule luonnostaan. Onneksi flirttailua voi opetella ja opettaa. Lue alta parhaat vinkit onnistuneeseen flirttiin.

Flirttaile netissä!

1. Itsevarmuus on avain

Itsevarmuus on houkutteleva ominaisuus. Niin miehillä kuin naisilla. Itseluottamus voi parantaa flirttiäsi suuresti.

Kun tunnet olosi hyväksi ja itsevarmaksi, muut huomaavat sen. Yksi parhaista flirttailuvinkeistä onkin kehittää itsevarmuuttasi. Tämä voidaan saavuttaa harjoittamalla itsetutkiskelua, asettamalla ja saavuttamalla henkilökohtaisia tavoitteita sekä viljelemällä positiivista minäkuvaa. Pienetkin tavoitteet auttavat: tietty arvosana koulukurssista, tietty painotavoite salilla tai vaa’alla, asunnon siivoaminen kerran viikkoon ja niin edelleen. Kun katsot itseäsi peilistä, etsi hyviä puolia ja sano ne itsellesi ääneen.

Pro Tip: Kun flirttailet, muista hyvä ryhti, vahva katsekontakti ja luonnollinen hymy. Nämä sanattomat vihjeet välittävät kuvan itsevarmasta, mutta lähestyttävästä henkilöstä.

2. Aitous houkuttelee

Aitous houkuttelee ja voi luoda aidon yhteyden muihin. Älä yritä olla joku, joka et ole, koska se voi tuntua epärehelliseltä eikä välttämättä tuota haluttuja tuloksia. Flirttailu voi toki vaatia sinua tuomaan tiettyjä puolia esiin itsestäsi – mutta pohjimmiltaan, on tärkeintä silti olla oma itsensä.

3. Ole hyvä kuuntelija

Kuunteleminen on tärkeä taito tehokkaassa flirttailussa. Huomion kiinnittäminen siihen, mitä toinen henkilö sanoo ja aito kiinnostus hänen ajatuksiinsa ja mielipiteisiinsä voi luoda aidon yhteyden.

Älä keskeytä toista tai yritä hallita keskustelua. Keskity aktiiviseen kuuntelemiseen. Esitä avoimia kysymyksiä, jotka kannustavat toista henkilöä kertomaan enemmän itsestään. Tämä ei ainoastaan osoita, että olet kiinnostunut tutustumaan heihin, vaan se tarjoaa sinulle myös arvokasta tietoa, jota voit käyttää flirttailussasi.

4. Käytä kehoasi vihjailuun

Ei-verbaalisilla vihjeillä on tärkeä rooli flirttailussa. Kehonkielesi, ilmeesi ja katsekontaktisi voivat välittää paljon tietoa toiselle henkilölle.

Käytä näitä vihjeitä tarkoituksella luodaksesi vetovoimaa.

  • Säilytä katsekontakti hymyillen.
  • Nojaa eteenpäin.
  • Kallista päätäsi hieman osoittaaksesi kiinnostusta.
  • Käytä ohimennen lempeitä kosketuksia kuten kevyt käsivarren hyväily tai olkapään hipaisu.

5. Kohteliaisuudet ja imartelu

Kohteliaisuudet ja imartelu voivat olla tehokkaita flirttailun tekniikoita, mutta niiden on oltava aitoja ja asianmukaisia. Vältä liian yleistasoisten kohteliaisuuksien antamista ja keskity sen sijaan tiettyihin ominaisuuksiin tai piirteisiin, joita aidosti arvostat toisessa henkilössä.

  • Kehu heidän huumorintajuaan, älykkyyttään, arvomaailmaansa tai tyyliään.
  • Ole vilpitön ja vältä liiallista seksuaalisuutta (”hyvä perse”).

Kohteliaisuudet voivat luoda positiivisen vaikutelman ja saada toisen tuntemaan olonsa hyväksi.

6. Käytä huumoria fiksusti

Huumori voi olla tehokas työkalu flirttailussa, sillä se luo rennon ilmapiirin. Samanlainen huumorintaju voi myös luoda siteen kahden ihmisen välille.

Käytä huumoria keventääksesi tunnelmaa ja saadaksesi toisen nauramaan, mutta ole tarkkana millaista huumoria viljelet. Vältä loukkaavia vitsejä tai muiden pilkkaamista, koska tämä voi olla paha turnoff. Keskity sen sijaan kevytmieliseen ja leikkisään huumoriin, joka tuo iloa ja positiivisuutta vuorovaikutukseen.

7. Reagoi toiseen

Toisen tarkkailu ja reagointi tämän antamiin vihjeisiin voi auttaa sinua arvioimaan hänen kiinnostuksensa ja mukauttamaan flirttailuasi sen mukaisesti.

Kiinnitä huomiota heidän kehonkieleensä, sanallisiin vihjeisiinsä ja äänensävyyn. Jos he vaikuttavat vastaanottavilta ja sitoutuneilta, jatka flirttailua.

Jos he eivät vaikuta kiinnostuneilta, kunnioita heidän rajojaan ja lopeta flirttailu. Vastaaminen heidän vihjeisiinsä osoittaa, että olet tarkkaavainen ja kunnioittava, mikä voi parantaa yhteyttä ja rakentaa luottamusta, vaikka flirtti ei heti toista lämmittäisikään.

8. Ole kunnioittava

Kunnioitus on tärkeää flirttailussa ja kaikessa romanttisessa vuorovaikutuksessa. On tärkeää olla aina tietoinen toisen henkilön mukavuustasosta ja rajoista. Vältä tekemästä sopimattomia tai ei-toivottuja edistysaskeleita. Odota suullisia tai ei-sanallisia vihjeitä suostumuksesta ennen kuin aloitat fyysisen kontaktin ja ole valmis kunnioittamaan heidän vastaustaan, oli se sitten kyllä tai ei. Kunnioita aina henkilökohtaista tilaa.

On myös tärkeää olla tietoinen voimadynamiikasta ja välttää manipuloivia taktiikoita.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että onnistunut flirttailu tarkoittaa aidon yhteyden luomista, itsevarmuutta ja aidon kiinnostuksen osoittamista toista henkilöä kohtaan. Joten ota nämä vinkit käytäntöön! Ole itsevarma, ole oma itsesi ja kunnioita toista. Kuuntele aktiivisesti, käytä ei-verbaalisia vihjeitä, anna aitoja kohteliaisuuksia ja muista huumori. Hyvää flirttailua!