Miten saada isompi penis

7 vinkkiä miten tehdä peniksestä isompi

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita tavoista parantaa seksiä ja seksuaalisuuttaan. Monelle miehelle tämä voi tarkoittaa kullin kokoa. Moni mies pohtiikin miten saada isompi penis.

Heti pitää todeta, että ei ole olemassa taattuja menetelmiä peniksen koon pysyvään kasvattamiseen. On kuitenkin joitain strategioita, jotka voivat auttaa sinua tuntemaan kuin peniksesi olisi isompi. Tässä on 10 vinkkiä peniksen koon kasvattamiseen.

Osta penisrengas, saa kovempi erektio

Sana peniksen anatomiasta

Penis koostuu kolmesta erektiokudoksen pylväästä, jotka täyttyvät verellä kiihottumisen aikana. Näin penis kovettuu erektiossa. Peniksen koko määräytyy sen veren määrällä, joka täyttää erektiokudokset.

Kuten tiedät, peniksen koko velttona ja erektiossa vaihtelee yksilöiden välillä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että peniksen koko on vain yksi seksuaalisuuden puoli.

1. Terveelliset elämäntavat

Terveillä elämäntavoilla on myönteinen vaikutus yleiseen terveyteen, myös seksuaaliterveyteen. Tasapainoinen ruokavalio, säännöllinen liikunta, stressin hallinta, riittävä uni sekä tupakoinnin ja liiallisen alkoholinkäytön välttäminen ovat kaikki tärkeitä tekijöitä seksuaaliterveyden tukemisessa. Elämäntapatekijät auttavat parantamaan verenkiertoa, hormonitasoja ja yleistä hyvinvointia, mikä voi epäsuorasti vaikuttaa seksuaaliseen suorituskykyyn ja tyytyväisyyteen.

Terveet elämäntavat johtavat isompaan penikseen.

2. Yhteys kumppaniisi

Avoin viestintä ja emotionaalinen yhteys kumppaniisi ovat olennaisia terveessä seksisuhteessa. Se, että tunnet yhteyden kumppaniisi, voi vaikuttaa suuresti seksuaaliseen kokemukseesi. Samoin luottamus, rehellisyys ja avoimuus. Vaikka se ei kikkeliä kasvata, voi se tyydyttää kumppaniasi valtavasti.

3. Seksitekniikat

Seksuaalinen nautinto ei riipu pelkästään peniksen koosta. Erilaisten seksuaalisten tekniikoiden, kuten suuseksin, manuaalisen stimulaation tai seksilelujen, kokeileminen voi lisätä molempien kumppanien seksuaalista nautintoa peniksen koosta riippumatta. Kokeile seksileluja, seksiasentoja ja jopa fetissejä avoimesti tyydyttääksesi kumppanisi entistä paremmin.

4. Hyvä hygienia

Hyvän hygienian ylläpitäminen on välttämätöntä yleisen terveyden ja seksuaaliterveyden kannalta. Peniksen säännöllinen pesu lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla voi auttaa pitämään sukuelinten alueen puhtaana ja vapaana bakteereista tai infektioista. Vältä kovien saippuoiden tai kemikaalien käyttöä, jotka voivat ärsyttää ihoa ja häiritä sukuelinten alueen luonnollista tasapainoa. Sukuelinten alueen pitäminen puhtaana ja hyvin hoidettuna voi edistää tervettä ja itsevarmaa seksuaalista kokemusta. Aja myös munakarvat. Karvattomuus saa peniksen näyttämään isommalta.

5. Penisharjoitukset

Vahvistamalla lantion lihaksia Kegel-harjoituksills, voit saada kovemman ja näyttävämmän erektion. Lisäksi kestät sängyssä pidempään, kun lantionpohjan lihaksesi ovat kunnossa.

Peniksen koon kasvattamiseen ei Kegel-harjoituksista kuitenkaan ole apua.

6. Odotusten hallinta

On tärkeää hallita odotuksia peniksen koon suhteen. On luonnollista, että yksilöillä on erikokoiset ja -muotoiset penikset, eikä ole olemassa vakio- tai ihanteellista kokoa. On välttämätöntä hyväksyä keho sellaisena kuin se on, mukaan lukien peniksen koko. Itsensä vertaaminen epärealistisiin standardeihin tai yhteiskunnallisiin normeihin voi johtaa kehonkuvaongelmiin, huonoon itsetuntoon ja seksuaaliseen suorituskykyyn liittyvään ahdistukseen.

7. Hae tarvittaessa ammattiapua

Jos sinulla on huolia tai kysymyksiä seksuaalisesta terveydestäsi tai peniksesi koosta, on tärkeää hakea ammattiapua. Pätevän terveydenhuollon tarjoajan, kuten urologin tai seksiterapeutin, kuuleminen voi tarjota tarkkoja ja luotettavia tietoja sekä henkilökohtaisia ​​suosituksia, jotka perustuvat erityiseen terveys- ja seksuaalihistoriaasi. Ne voivat myös auttaa ratkaisemaan taustalla olevia psykologisia tai emotionaalisia ongelmia, jotka voivat vaikuttaa seksuaaliterveyteen.

Yhteenveto

Viime kädessä peniksen koko on vain yksi osa seksuaalista hyvinvointia.

Keskittyminen tunneyhteyteen ja nautinnon tuottamiseen muin keinoin voi johtaa tyydyttävämpään seksuaaliseen kokemukseen peniksen koosta riippumatta.

On siis ikävä kyllä todettava, että ei ole olemassa taattuja menetelmiä peniksen koon pysyvään kasvattamiseen.