Miehen G-pisteen eli eturauhasen kiihottaminen

Miehen G-pisteen stimulointi: eturauhasen hieronta orgasmiin asti

Miesten G-piste, joka tunnetaan myös nimellä eturauhanen, on pieni rauhanen, joka sijaitsee noin kaksi tuumaa peräsuolen sisällä. Tämä rauhanen on erittäin herkkä ja voi tarjota voimakasta nautintoa stimuloituna. Valitettavasti monet miehet eivät ole tietoisia tästä huvikeskuksesta tai siitä, miten sinne pääsee. Tässä artikkelissa tutkimme miehen G-pistettä ja kuinka stimuloida eturauhasta maksimaalisen nautinnon saamiseksi.

Osta G-pistekiihotin netistä

Mikä on miehen G-piste?

Miesten G-piste eli eturauhanen on pieni, noin saksanpähkinän kokoinen rauhanen. Se sijaitsee peräsuolen sisällä, juuri virtsarakon alapuolella. Eturauhanen on vastuussa siemennesteen tuottamisesta. Neste ravitsee ja suojaa siittiöitä.

Miten löytää miehen G-piste?

Miehen G-piste löytyy työntämällä sormi tai lelu peräaukkoon ja kaartamalla sitä vatsaa kohti. Eturauhanen sijaitsee noin 5 senttiä peräsuolen sisällä ja tuntuu pieneltä, pyöreältä kuhmulta. Laita siis sormet reippaasti sisään ja hiero sormenpäällä kohti vatsaa.

Kuinka stimuloida miehen G-pistettä?

Miehen G-pisteen stimulointi hoitaa useilla eri tekniikoilla: eturauhasen hieronnalla, anaaliseksillä ja erikoislelujen käytöllä. Eturauhasta hierottaessa on tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta

Aloita eturauhasen hieronta hitaasti. Lisää painetta ja nopeutta asteittain tarpeen mukaan.

Mitä hyötyä on miehen G-pisteen stimuloinnista?

Miesten G-pisteen stimulointi eli eturauhasen hieronts voi johtaa voimakkaaseen nautintoon ja jopa eturauhasorgasmiin. Lisäksi eturauhasen hieronnalla on osoitettu olevan terveyshyötyjä, kuten eturauhassyövän riskin vähentäminen ja eturauhasen terveyden parantaminen.

Mitkä ovat eturauhashieronnan riskit?

Miehen eturauhasen hierontaan liittyy joitain riskejä, mukaan lukien peräsuolen kudoksen vaurioituminen ja infektion mahdollisuus. On tärkeää käyttää runsaasti 1liukkaria ja edetä hitaasti. Pese anus, kädet ja seksilelut kunnolla eturauhashieronnan jälkeen

Vinkit G-pistestimulaatioon

Joitakin vinkkejä miehen G-pisteen stimuloimiseen ovat:

  • Käytä reippaasti liukuvoidetta
  • Aloita hitaasti
  • Kerro kumppanille avoimesti mikä tuntuu hyvältä
  • Kokeile erilaisia tekniikoita
  • Kokeile useita eri seksileluja

Mitä seksileluja voidaan käyttää miehen G-pisteen hierontaan?

Saatavilla on monia seksileluja, jotka on suunniteltu erityisesti eturauhasen stimulaatioon.

Aneros-brändillä on paljon hyviä vaihtoehtoja. Löydät Aneros-kiihottimet useimmista seksilelujen verkkokaupoista.

UKK

K: Voiko eturauhasen hieronta johtaa orgasmiin?
V: Kyllä, eturauhasen stimulointi voi johtaa voimakkaisiin orgasmeihin ja jopa useisiin eturauhasorgasmeihin.

K: Onko eturauhasen hieronta turvallista?
V: Eturauhasen hieronta on yleensä turvallista, kun se tehdään oikein. On tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta ja aloittaa hitaasti.

K: Voiko eturauhasen hieronta auttaa eturauhasen terveyteen?
V: Kyllä, eturauhasen hieronnalla on osoitettu olevan terveyshyötyjä, mukaan lukien eturauhassyövän riskin vähentäminen ja eturauhasen terveyden parantaminen.