Miehen G-pisteen eli eturauhasen kiihottaminen

Miehen G-pisteen stimulointi: eturauhasen hieronta orgasmiin asti

Miesten G-piste, joka tunnetaan myös nimellä eturauhanen, on pieni rauhanen, joka sijaitsee noin kaksi tuumaa peräsuolen sisällä. Tämä rauhanen on erittäin herkkä ja voi tarjota voimakasta nautintoa stimuloituna. Valitettavasti monet miehet eivät ole tietoisia tästä huvikeskuksesta tai siitä, miten sinne pääsee. Tässä artikkelissa tutkimme miehen G-pistettä ja kuinka stimuloida eturauhasta maksimaalisen nautinnon saamiseksi.

Osta G-pistekiihotin netistä

Mikä on miehen G-piste?

Miesten G-piste eli eturauhanen on pieni, noin saksanpähkinän kokoinen rauhanen. Se sijaitsee peräsuolen sisällä, juuri virtsarakon alapuolella. Eturauhanen on vastuussa siemennesteen tuottamisesta. Neste ravitsee ja suojaa siittiöitä.

Miten löytää miehen G-piste?

Miehen G-piste löytyy työntämällä sormi tai lelu peräaukkoon ja kaartamalla sitä vatsaa kohti. Eturauhanen sijaitsee noin 5 senttiä peräsuolen sisällä ja tuntuu pieneltä, pyöreältä kuhmulta. Laita siis sormet reippaasti sisään ja hiero sormenpäällä kohti vatsaa.

Kuinka stimuloida miehen G-pistettä?

Miehen G-pisteen stimulointi hoitaa useilla eri tekniikoilla: eturauhasen hieronnalla, anaaliseksillä ja erikoislelujen käytöllä. Eturauhasta hierottaessa on tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta. Aloita eturauhasen hieronta hitaasti. Lisää painetta ja nopeutta asteittain tarpeen mukaan. Listasimme alle tarkemmat vaiheet.

1. Valmistelu ja rajoista sopiminen

Varmista ennen eturauhasen stimulaatiota, että sinä ja kumppanisi tunnette olonne mukavaksi ja olette puhuneet asiasta avoimesti. Keskustele toiveista, rajoista ja kaikista huolenaiheista. Molempien pitää olla kiinnostuneita miehen G-pisteen hieromisesta ennen aktin aloittamista – sormea ei kannata esimerkiksi suihinoton aikana ihan muuten vaan törkätä miehen peräaukkoon testiksi. Puhukaa ensin!

2. Puhtaat kädet ja lyhyet kynnet

Puhdista kätesi huolellisesti, ja jos käytät sormia stimulaatioon, varmista, että kyntesi ovat leikatut ja sileät. Jos olet tarkka hygieniastasi tai haluat varmistua, että homma hoituu puhtaasti, harkitse lateksikäsineiden käyttöä. Miehen kannattaa pestä peräaukkonsa huolellisesti. Tarvittaessa myös peräruisketta voidaan käyttää suolen tyhjentämiseksi.

3. Rentoudu, rentoudu, rentoudu

Vastaanottajan tulee olla rentoutuneessa tilassa, koska jännitys voi tehdä kokemuksesta epämukavan. Harkitse aktin aloittamista aistillisella hieronnalla tai muulla teitä molempia rentouttavalla.

4. Lisää liukkaria

Käytä runsaasti vesipohjaista liukastetta. Lisää sitä sormillesi tai leluille, joita aiot käyttää. Peräaukko ei voitele itse itseään, joten liukuvoiteen käyttö on välttämätöntä. Laita liukuvoidetta lelujen lisäksi suoraan peräaukolle.

5. Valitse hyvä asento

Löydä mukava asento, kuten makuuasennossa kyljellä polvet nostettuna rintaa kohti tai doggy stylenä. Kokeile eri asentoja nähdäksesi mikä toimii parhaiten. Moni G-pisteen hierontaa ensi kertaa kokeileva mies pitää kyljellään makaamista (jalat kevyesti koukussa) tai selällään makaamista (siinäkin jalat tietysti hieman ylhäällä koukussa) parhaana vaihtoehtona rentoutumisen kannalta.

6. Aloita lempeästi

Aloita tutkimalla varovasti peräaukon aluetta sormilla keskittyen rentoutumiseen ja kiihottumiseen. Kommunikoi avoimesti ja muokkaa lähestymistapaasi saadun palautteen perusteella.

7. Etsi eturauhanen

Eturauhanen sijaitsee noin viiden sentin kohdalla peräsuolessa, kohti kehon etuosaa eli niin sanotusti vatsan puolella. Se tuntuu pieneltä, kiinteältä pullistumalta. Tutki ja hiero tätä aluetta varovasti.

8. Kokeile leluja

Jos käytät leluja, valitse sellaisia seksileluja, jotka on erityisesti suunniteltu miehen eturauhasen stimulaatioon. Varmista, että niissä on levenevä pohja turvallisuuden vuoksi (ettei koko lelu sujahda peräaukkoon sisälle). Aloita pienemmillä seksileluilla ja lisää vähitellen lelujen kokoa tilanteen niin salliessa.

9. Stimuloi, stimuloi, stimuloi

Kiinnitä huomiota kumppanisi reaktioihin ja muuta stimulaatiota hänen nautinnon tasonsa mukaiseti. Jotkut miehet nauttivat jatkuvasta paineesta, kun taas toiset pitävät rytmisistä liikkeistä. Viestintä on tärkeää positiivisen, jos mies haluaa saavuttaa orgasmin. Miehen G-pisteen hierominen ja stimulointi voi johtaa nimittäin erittäin vahvaan orgasmiin, mutta stimulaation pitää olla miehelle oikeanlaista.

Mitä hyötyä on miehen G-pisteen stimuloinnista?

Miesten G-pisteen stimulointi eli eturauhasen hieronts voi johtaa voimakkaaseen nautintoon ja jopa eturauhasorgasmiin. Lisäksi eturauhasen hieronnalla on osoitettu olevan terveyshyötyjä, kuten eturauhassyövän riskin vähentäminen ja eturauhasen terveyden parantaminen.

Mitkä ovat eturauhashieronnan riskit?

Miehen eturauhasen hierontaan liittyy joitain riskejä, mukaan lukien peräsuolen kudoksen vaurioituminen ja infektion mahdollisuus. On tärkeää käyttää runsaasti 1liukkaria ja edetä hitaasti. Pese anus, kädet ja seksilelut kunnolla eturauhashieronnan jälkeen

Vinkit G-pistestimulaatioon

Joitakin vinkkejä miehen G-pisteen stimuloimiseen ovat:

  • Käytä reippaasti liukuvoidetta
  • Aloita hitaasti
  • Kerro kumppanille avoimesti mikä tuntuu hyvältä
  • Kokeile erilaisia tekniikoita
  • Kokeile useita eri seksileluja

Mitä seksileluja voidaan käyttää miehen G-pisteen hierontaan?

Saatavilla on monia seksileluja, jotka on suunniteltu erityisesti eturauhasen stimulaatioon.

Aneros-brändillä on paljon hyviä vaihtoehtoja. Löydät Aneros-kiihottimet useimmista seksilelujen verkkokaupoista.

UKK

K: Voiko eturauhasen hieronta johtaa orgasmiin?
V: Kyllä, eturauhasen stimulointi voi johtaa voimakkaisiin orgasmeihin ja jopa useisiin eturauhasorgasmeihin.

K: Onko eturauhasen hieronta turvallista?
V: Eturauhasen hieronta on yleensä turvallista, kun se tehdään oikein. On tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta ja aloittaa hitaasti.

K: Voiko eturauhasen hieronta auttaa eturauhasen terveyteen?
V: Kyllä, eturauhasen hieronnalla on osoitettu olevan terveyshyötyjä, mukaan lukien eturauhassyövän riskin vähentäminen ja eturauhasen terveyden parantaminen.