Kymppikerho eli Mile High Club

Kymppikerho eli Mile High Clubiin liittyminen – miten harrastaa seksiä lentokoneessa

Kymppikerho tai Mile High Club tarkoittaa seksiä lentokoneessa – ja se voi olla jännittävä seikkailu kovallekin matkaajalle.

Tunnista riskit

Ennen kuin yrität liittyä kymppikerhoon, on tärkeää ymmärtää siihen liittyvät riskit ja määräykset. Seksiä lentokoneessa voidaan pitää laittomana, ja se voi johtaa vakaviin seurauksiin, mukaan lukien rikossyytteet tai lentokielto. On tärkeää tutustua sen maan lakeihin ja määräyksiin, jossa lennät, sekä matkustamasi lentoyhtiön erityisiin käytäntöihin. Noudata lentoyhtiön sääntöjä ja määräyksiä ja aseta turvallisuus ja laillisuus aina etusijalle.

Valitse oikea ajoitus ja lento

Ajoitus on kymppikerhossa avainasemassa. Yölennon tai vähemmän täynnä olevan lennon valitseminen voi parantaa mahdollisuuksiasi löytää yksityisyyttä.

Vältä ruuhka-aikoja ja lentoja perheiden tai lasten kanssa, koska ne voivat aiheuttaa epämukavuutta tai mahdollisia keskeytyksiä aktiisi.

Lisäksi pidemmän lennon valitseminen voi tarjota enemmän mahdollisuuksia yksityisyyteen, sillä lyhyemmillä lennoilla on tyypillisesti nopeammat läpimenoajat ja tiheämpi aikataulu. Esimerkiksi pitkä yön yli lento Yhdysvaltoihin tai Thaimaahan on parempi valinta kuin aamulla lähtevä perheiden pakettimatka Kreetalle.

Suunnittele ja valmistaudu

Etukäteen suunnittelu ja valmistautuminen on välttämätöntä onnistuneelle yritykselle liittyä Mile High Clubiin. Varmista, että otat mukaan kaikki tarvittavat tarvikkeet, kuten kondomit, liukkarin ja muut tarvikkeet, joita saatat tarvita kymppikerho-kokemukseen.

Valitse lennolle vaatteet, jotka mahdollistavat helpon sisäänpääsyn.

Huomioi myös melutaso eli vältä äänekästä seksiä lentokoneessa.

Harkitse istuinten valitsemista koneen takaosaan, jossa voi olla vähemmän liikennettä ja melua.

Itse akti voi tapahtua joko vaivihkaa omalla paikallanne tai lentokoneen vessassa.

Muista hygienia

Hyvän hygienian ylläpitäminen on välttämätöntä, kun yrität liittyä Mile High Clubiin. Lentokoneet voivat olla ahtaita tiloja, joissa on rajalliset mahdollisuudet puhdistautumiseen.

Ota mukaan käsidesiä, pyyhkeitä ja muita hygieniatuotteita varmistaaksesi, että sinä ja kumppanisi voitte harrastaa turvaseksiä ja ylläpitää puhtautta kokemuksen aikana ja sen jälkeen.

Ole toisia kohtaan kunnioittava

Kun yrität liittyä kymppikerhoon, on tärkeää kunnioittaa muita matkustajia ja lentoyhtiön miehistöä.

Muista, että kaikki eivät välttämättä ole tyytyväisiä ajatukseen muiden seksistä julkisella paikalla. Vältä häiritsevää käyttäytymistä, joka voi tehdä muiden olon epämukavaksi.

Mieti seurauksia

On tärkeää ottaa huomioon mahdolliset seuraukset. Oikeudellisten ja lentoyhtiön politiikkaan liittyvien seurausten lisäksi seksi lentokoneessa voi aiheuttaa myös emotionaalisia, sosiaalisia ja maineeseen liittyviä seurauksia. Pohdi mahdollisia riskejä ennen kuin jatkat tällaisen hankkeen toteuttamista.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että Mile High Clubiin eli kymppikerhoon liittyminen (eli seksi lentokoneessa) voi olla jännittävä kokemus, mutta siihen liittyy riskejä.