Miten tulla nopeammin

Kestätkö liian kauan sängyssä? Vinkit miten tulla nopeammin

Monet miehet ovat huolissaan siitä, että he eivät kestä tarpeeksi pitkään sängyssä, mutta päinvastainen ongelma, liian pitkään kestäminen sängyssä, on sekin joillekin tuttua touhua.

Siksi me päätimme tutkimme aihetta ja annamme käytännön vinkkejä miten tulla nopeammin.

Miksi kestän sängyssä liian pitkään?

Ns. ”tulemattomuuteen” voivat vaikuttaa psykologiset tekijät, kuten suoritusahdistus, stressi ja liian vahva itsetietoisuus. Taustalla olevien syiden ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää tehokkaiden strategioiden toteuttamiseksi. Siksi sinun kannattaakin itsereflektoida: onko töissä kova kiire, ahdistaako seksi sinua tai oletko kovin tietoinen kroppasi jokaisesta kummusta ja kolhusta.

Tietyt fyysiset tekijät, kuten hormonaaliset epätasapainot tai lääkkeiden sivuvaikutukset, voivat myös viivästyttää siemensyöksyä. Terveydenhuollon ammattilaisen kanssa keskustelu voi auttaa tunnistamaan ja ratkaisemaan mahdolliset lääketieteelliset huolenaiheet.

Muista puhua

Aloita keskustelu kumppanisi kanssa kokemuksistasi ja huolenaiheistasi. Tunteiden ja pelkojen jakaminen voi auttaa lievittämään ahdistusta ja rakentamaan luottamusta suhteessa. Mitä avoimempia ongelmasta olette, sitä todennäköisemmin siitä pääsette myös eroon.

Keskity lisäksi emotionaalisen läheisyyden syventämiseen kumppanisi kanssa. Vahvan tunneyhteyden rakentaminen voi lisätä seksuaalista tyydytystä ja vähentää suorituskykyyn liittyvää stressiä.

Muista itsekin esileikki

Jos kestät nimenomaan penetraation aikana pitkään, voi seksuaalisen jännityksen kasvattaminen esileikin avulla auttaa. Kokeile erilaisia kosketusmuotoja, suullista stimulaatiota ja suutelemista kiihottumisen lisäämiseksi. Aloita penetraatio vasta, kun olette molemmat todella kiihottuneita.

Kokeile lisäksi kosketusharjoituksia, joissa sinä ja kumppanisi tutkitte toistenne kehoa odottamatta yhdyntää. Tarkoitus on siis koskea ja nauttia, mutta ei penetroitua. Tämä tekniikka auttaa lisäämään tietoisuutta nautinnollisista tunteista ja voi auttaa hallitsemaan siemensyöksyn ajoitusta.

Pidättäydy itsetyydytyksestä ennen seksiä

Joillekin miehille seksin aikana tuleminen voi olla vaikeaa, jos he ovat hetkeä aikaisemmin juuri runkanneet. Jos tiedät, että et tule sängyssä helposti ja tiedossa voisi olla seksiä, pidättäydy itsetyydytyksestä pari päivää etukäteen.

Jos ongelma jatkuu

Harkitse neuvojen hakemista seksiterapeutilta, joka on erikoistunut seksuaaliseen suorituskykyyn liittyviin kysymyksiin. Terapeutti voi tarjota henkilökohtaisia strategioita ja auttaa käsittelemään kaikkia taustalla olevia psykologisia tekijöitä, jotka vaikuttavat pitkittyneeseen siemensyöksyyn.

Jos ongelmaan liittyy muita oireita, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen mahdollisten lääkkeiden, taustalla olevien sairauksien tai mahdollisten muiden ongelmien sulkemiseksi pois.

Yhteenveto

Liian pitkään kestäminen sängyssä voi olla yhtä haastavaa kuin liian nopeasti tuleminen. Kokeile kuvailemiamme harjoitteita ja keskustele avoimesti kumppanisi kanssa.