Tissipano eli rintojen väliin paneminen

Rintojen väliin paneminen eli tissipano

Rintojen väliin paneminen eli tissipano näyttää ja tuntuu hyvältä – ainakin miehelle. Mutta moni nainenkin nauttii tunteesta, kun kova kyrpä liukuu rintojen väliin. Englanniksi titty fuck nimellä tunnettua aktia kutsutaan myös nimillä breast wanking ja camel wank eli kamelirunkku. Ethän tykkää kyttyrää?

Tätä aktia näkee suhteellisen paljon pornossa, mutta omakätisen kokemuksemme ja tutkimuksemme pohjalta tissipanoa ei harrasteta niin paljon suomalaisissa parisuhteissa.

Yksinkertaistettuna tissipano on helppoa: otetaan miehen kova penis ja laitetaan se rintojen väliin. Painetaan rintoja kevyesti yhteen ja tämän jälkeen kullia liikutetaan edes-takaisin rintojen välissä (joko mies ”panee” rintoja tai nainen runkkaa miestä tisseillä).

Usein rintojen väliin panemisen haasteena ei olekaan itse aktin fyysinen toteuttaminen, vaan tarve kerätä rohkeutta ja ehdottaa tisupanoa. Yleensä sekä mies että nainen on hieman kujalla, miten asiaa voisi kumppanille ehdottaa.

Siksi me keräsimme parhaat vinkit tissipanoon.

1. Asetelman luominen

Kaikkein helpoiten homma lähtee liikkeelle ihan normaalilla esileikillä. Mitä ikinä te tykkäättekään siis tehdä. Kun tilanne on hieman kehittynyt ja olette jo selvässä kiihkossa, on aika siirtyä kohti rintoja.

Mies: Sinulle tämä tulee olemaan vähän haastavampaa. Todennäköisesti helpoin tapa on yksinkertaista kysyä suoraan: ”Voimmeko kokeilla tissipanoa?” tai ”Haluan panna sinua rintojesi väliin.” Melko usein vastaus on myönteinen. Mitään kikkelin ujuttamista kohti naisen rinnuksia vaivihkaa ei kannata kokeilla. Ne vain aiheuttavat sekaannusta ja kaikille omituisen olon.

Nainen: Sinulle tämä on helpompaa. Helpointa on yksinkertaisesti antaa miehelle hieman käsipelillä stimulaatiota osana esileikkiänne ja samalla ohjata itsesi kohti miehen alakertaa niin, että rintasi ovat peniksen tasolla. Hiero ensin kovaa penistä rintojasi vasten. Ja sitten simppelisti aseta kulli rintojesi väliin. Yksikään mies ei tässä kohtaa keskeytä sinua ja sano, että älä tee tuota. Muista vaan käyttää riittävästi liukastetta – jos sylki ei riitä, niin vesipohjainen liukuvoide auttaa.

2. Jos mies on kontrollissa

Jos haluatte, että mies on niin sanotusti ”kuskin paikalla”, on kaikkein helpointa asettaa miehen kädet rintojen ympärille. Mies voi tällöin itse puristaa rintoja sopivalla tiukkuudella kikkelinsä ympärille ja saa samalle kontrolloitua panoliikettä. Yleensä paras asento tähän on nainen selällään makaamassa ja mies päällä. Mutta kyllä mies voi rintojen väliin panna myös seisaaltaan, jos nainen on tämän edessä polvillaan.

3. Jos nainen on kontrollissa

Niin sanottu ”kamelirunkku” eli titty wank tapahtuu siten, että nainen pitää itse rinnoistaan kiinni. Mies ei koske rintoihin. Piste. Mies vain katsoo ja nauttii kyrpä kovana.

Tapoja tissirunkkuun on monia, mutta yleisimmät ovat mies sohvalla istumassa, nainen polvillaan edessä sekä tietysti mies selällään sängyssä makaamassa ja nainen jalkopäässä kontallaan.

Vinkki: Jos mies makaa sängyssä selällään tissirunkkausta varten, kannattaa hänen pitää jalkansa yhdessä. Naisen on helpompi hoitaa itse runkkaus, kun hän asettaa jalkansa miehen jalkojen ulkopuolelle. Näin nainen saa säädeltyä korkeutta ja etäisyyttä paremmin kuin esimerkiksi asettumalla miehen reisien väliin (usein työskentelyasento menee tällöin huonoksi).

Tissipano on magiaa

Jokainen (hetero) mies haluaa tissipanon. Se on fakta. Jos nainen runkkaa miehen ihan loppuun asti, on tissipano oivallinen paikka kokeilla miltä pearl necklace näyttää.