Pakarafetissi eli pygofilia

Mitä tarkoittaa pygofilia eli ”pakarafetissi”

Pygofilia, jota usein kutsutaan pakarafetissiksi, on erityistä seksuaalista kiihottumista pakaroista. Pakarafetissiin liittyy usein seksuaalisen kiihottumisen lisäksi halu hyväillä, koskea ja palvoa pakaroita.

Pähkinänkuoressa

Kuten todettua, pygofilialle on ominaista voimakas kiinnostus pakaroita kohtaan seksuaalisen vetovoiman ja nautinnon lähteenä. Yksilöt, joilla on tämä fetissi, saattavat olla erityisen kiinnostuneita pakaroiden muodosta, koosta tai ulkonäöstä. Pakarafetissi voi ilmetä monilla tavoilla, kuten ihailuna, haluna koskettaa tai toiveena osallistua seksuaaliseen toimintaan, johon liittyy pakaroita.

Kuten monet muutkin seksuaaliset mieltymykset ja fetissit, pygofilian alkuperä on monitahoinen ja voi vaihdella henkilöstä toiseen. Jotkut ihmiset voivat kiinnostua pakaroista varhaisten kokemusten, kulttuuristen vaikutteiden tai henkilökohtaisten mieltymysten perusteella. On tärkeää huomata, että seksuaalisten mieltymysten kehittymiseen vaikuttavat useat tekijät, kuten genetiikka, kasvatus ja henkilökohtaiset kokemukset.

Yhteenveto

Pygofilia tai pakarafetissi on siis seksuaalista kiinnostusta ja kiihottumista nimenomaan pakaroista. Ei suinkaan perseestä kokonaisuutena tai ruumiinaukoista pakaroiden välissä – vaan nimenomaan kiinnostusta pakaroihin.