Hotelliseksi

Hotelliseksi: 5 asentoa seksiin hotellissa

Siinä on jotain erityistä. Seksi hotellissa. Hotelliseksi. Jostain syystä jännitystä riittää enemmän kuin kotona omassa sängyssä – oli seksikumppani sitten oma pitkäaikainen puoliso, naapurin tyttö/poika tai baarista pokattu yhden illan juttu. Hotelliseksi on rutiinin rikkomista. Lakanoista ei tarvitse välittää, kun niitä ei itse pese.

Osta seksilelut hotelliseksiin

1. Ikkunasta ulos

Jos oletta saaneet ikkunallisen hotellihuoneen, siirtäkää tuoli ikkunaa vasten. Mies istahtaa alle ja nainen ratsastaa sydämensä kyllyydestä. Voitte istahtaa joko kasvotusten ja katsoa toisianne kiihkeästi silmiin ratsastuksen ajan. Vaihtoehtoisesti voitte kääntää tuolin ja naisen toisin päin ja katsella molemmat hotellin ikkunasta ulos.

2. Pehmeästi pedissä

Tavallisesti hotellin sängyt ovat pehmeitä ja isoja. Asetelkaa peitoista ja tyynyistä sängyn keskellä oma ”pesä” ja hyödyntäkää niitä vaihtaaksenne penetraation kulmaa. Nainen voi istahtaa tyynykasan päälle ja mies asettuu hänen eteensä polvilleen. Tältä pilven päännä paneminen varmasti tuntuu!

3. Ei saa häiritä

Hotelleissa on aina valtavia peilejä. Asettukaa peilin eteen seisomaan kasvotusten. Nostakaa naisen jalka miehen lantion ympärille ja katselkaa toisianne peilistä, kun jyystätte menemään. Moni kiihottuu niin katselusta kuin siitä, että muut näkevät. Tässä hoituu molemmat yhdellä kertaa.

4. Herätyssoitto

Nukkukaa ensin aamulla niin pitkään kuin hyvältä tuntuu, mutta käynnistäkää päivänne panemalla! Mikä onkaan parempaa kuin aamuinen seksi hotellin sängyssä!

Nainen voi ensin venytellä vähän ja sitten asettuu mukavasti mahalleen, takapuolta voi taittaa hieman ylöspäin. Mies voi ensin antaa tästä asennosta hieman suuseksiä – kokeilunhaluisilla molempiin reikiin. Suuseksin jälkeen takaapäin on hyvä penetroitua sisään mihin tahansa. Eikä aamuisella pahalla hengityksellä ole väliä – ettehän ole kasvotusten.

5. Fantasiaa pöydällä

Lisätkää hotelliseksiin vielä vähän maustetta: toinen teistä istuu sängyllä ja toinen tulee ovesta sisään esiintyen vaikkapa sisäkkönä, siivoojana tai vaikkapa pizzakuskina. Käykää nopea sananvaihto, jonka jälkeen hotellihuoneessa istunut viettelee sisään tulleen.

Ottakaa tämän jälkeen toisenne rajusti esimerkiksi hotellin työpöydällä tai sängyn laidalla. Asento? Nainen selällään ja jalat kohti kattoa lantiosta taitettuna. Mies seisten naisen edessä, naisen nilkat olkapäillään. Kaikki on hotelliseksissä sallittua, sillä teillä on roolit päällä!