Rim job asennot

Rim job: 3 asentoa, jotka tekevät sinusta perseen nuolemisen ammattilaisen

Onko rimming tai analingus tuttuja termejä? Entä rim job? Kyllä. Ne kaikki tarkoittavat perseen nuolemista. Ei, ei pakaroiden. Vaan ihan persereiän nuolemista. Ja se on todella ihanaa!

Kaikki eivät vielä ole kokeilleet peppuleikkejä, mutta kokemattomille todettakoon, että perseen nuolemisessa ei ole mitään epänormaalia, ällöttävää tai riskialtista. Se on aivan normaalia ja nautinnollista – kuten monien muidenkin ruumiinosiemme hyväily niin käsin kuin suullakin. Jos haluat tulla rim job -ammattilaiseksi, nyt on sinun aikasi loistaa. Tässä 3 asentoa perseen nuolemiseen ammattilaisen tavoin!

Osta anaalilelut netistä

1. Kuin avointa kirjaa

Vastaanottava osapuoli asettuu selälleen ja nostaa jalat koukkuun rintansa päälle samalla levittäen hieman haaroväliään. Tästä asennosta rimjob:n antajalla eli nuolemisen suorittajalla on suora pääsy muihin strategisiin osiin: jos vastaanottaja on nainen, klitoris ja rinnat ovat käden ulottuvissa – jos vastaanottaja on mies, on penistä helppo hyväillä kädellä perseen nuolemisen ohessa.

2. Sukellus syvään päähän

Suosittelemme kokeilemaan tätä asentoa suihkussa: yksinkertaisesti vastaanottava osapuoli seisoo pystyssä ja rentouttaa pakaransa – tarvittaessa tukea voidaan ottaa käsillä seinästä. Antava osapuoli asettuu kyykkyyn ja antaa kielensä tehdä töitä.

Miksi suihkussa? Koska hygienia on tärkeää. Suihkussa takapuoli on helppo huuhtaista puhtaaksi ennen aloittamista. Yksinkertainen seisoma-asento on aloittelijallekin helppo ja seksiä on helppo jatkaa suihkun puolella muilla tavoilla, kun perseen nuoleminen on hoidettu.

3. Ruskea trumpetti

Vastaanottava osapuoli asettuu seisomaan pöydän tai muun tason eteen ja taivuttaa ylävartalonsa eteenpäin – hän voi nojata halutessaan ylävartalollaan pöytään kokonaan. Tason ja haarovälin väliin kannattaa jättää käden mentävä aukko, sillä rimjob-suorittaja asettuu vastaanottavan taakse kyykkyyn ja samanaikaisesti hyväilee käsillään etupuolelta ja nuolee kielellään takapuolelta.

+1 Lisävinkki: sormi sisään

Kyllä, etenkin, jos aiotte siirtyä persereiän nuolemisesta anaalipenetraatioon. Tällöin peräaukkoa on hyvä lämmitellä nuolemisen lisäksi tunkemalla sisään sormi tai kaksi ja hyväilemällä aukkoa sormin. Muistakaa, että kunnon persepanoon tarvitaan aina runsaasti liukuvoidetta.