Poliisi roolileikki seksi

Parhaat ideat poliisi ja rosvo -roolileikkiin

”Cops and Robbers” eli poliisi ja rosvo. Kuka meistä nyt ei haluaisi joutua seksikkään poliisin pamputtamaksi?

Poliisileikki on jännittävä fantasia, johon voi liittyä vallankäyttöä ja käsirautoja. Tai vain halu pukeutua tuhmiin poliisiasuihin.

Osta asut roolileikkeihin netistä

Poliisiasun valinta

Oikean poliisiasun valinta on olennainen osa autenttisen roolileikin luomista.

Saatavilla on useita vaihtoehtoja perinteisistä poliisin univormuista riskialttiimpiin ja fantasia-vaikutteisiin asuihin. Kun valitset poliisiasua, ota huomioon millaisesta roolileikkiskenaariosta olet kiinnostunut kumppanisi kanssa. Voit valita klassisen poliisipuvun merkillä, käsiraudoilla ja muilla tarvikkeilla tai leikkisämmän ja seksikkäämmän version lyhyemmällä hameella tai tiukemmilla miehen asulla. Muista, että tärkeintä on valita asu, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi.

Aidon ympäristön luominen

Aidon ympäristön luominen on ratkaisevan tärkeää mukaansatempaavan roolipelin kannalta. Harkitse poliisiasemaa, vankilaa tai rikospaikkaa muistuttavan tapahtumapaikan järjestämistä realismin lisäämiseksi. Voit sisustaa huoneen rekvisiittalla, kuten poliisinauhalla, taskulampuilla tai työpöydällä, jossa on paperityötä. Voit myös käyttää rekvisiittaa kuten käsirautoja, patukkaa tai leikkiaseita roolileikin tilanteen aitouden parantamiseksi. Valot, äänitehosteet ja musiikki voivat myös auttaa luomaan mukaansatempaavamman kokemuksen. Keskustele kumppanisi kanssa, millainen ympäristö ja rekvisiitta parantaisivat roolileikkiänne ja tekisivät siitä nautinnollisempaa.

Ideoita poliiseille ja rosvoille

Poliisi ja rosvo roolileikkeissä on loputtomasti mahdollisuuksia eri tilanteisiin. Tässä on muutamia ideoita, joilla pääset alkuun.

Ryöstäjän pidättäminen: Tässä skenaariossa toinen kumppani esittää poliisia, joka ottaa kiinni ryöstäjön. Voit luoda tarinan, jossa poliisi ”pidättää” ryöstäjän, kuulustelee häntä ja antaa sitten lain kouran tehdä tehtävänsä.

Liikennepysäytys: Toinen esittää poliisia, joka valvoo liikennettä. Pysäytät toisen kumppanin liikennerikkomuksesta – esimerkiksi ylinopeuden ajamisesta. Voit sitten osallistua leikkisään flirttailuun, sakoista neuvotteluun ja lopulta luonnossa maksamiseen tilanteen ratkaisemiseksi.

Poliisi peitetehtävissä: Poliisiasuinen kumppani esittää peitetehtävissä olevaa poliisia yrittäessään saada kiinni rikollisjärjestön jäsentä. Tilanne voi sisältää rikollisjärjestön tiloissa hiipimistä, papereiden tutkimista, todistusaineiston valokuvaamistabja lopulta joko rikollisen kiinniottamista tai poliisin paljastumista. Rikollisjärjestö voi rankaista soluttautunutta myyrää monin keinoin.

Kuulustelu: Toinen kumppani esittää poliisia kuulustelemassa epäiltyä. Kuulustelu voi sisältää intensiivistä kyseenalaistamista, neuvotteluja ja kyseenalaisia painostuskeinoja.

Rikospaikkatutkinta: Toinen kumppani esittää rikospaikan tutkintaa johtavaa poliisia, kun taas toinen on oikeuslääketieteen asiantuntija tai todistaja. Tutkinta voi sisältää todisteiden läpikäymistä tapauksen ratkaisemiseksi.

Muista, että viestintä ja suostumus ovat avainasemassa roolileikeissö. Aseta selkeät rajat ja keskustele siitä, mikä on mukavaa ja nautinnollista molemmille kumppaneille.

Ennen kuin aloitat poliisiasujen roolileikin, keskustele siis avoimesti ja rehellisesti kumppanisi kanssa toiveistasi, rajoistasi ja odotuksistasi. Siis mitä saa ja mitä ei saa tehdä.

Poliisin ja rosvon roolileikkeihin voi sisältyä fyysisiä toimintoja, kuten kiinniottamista tai sidontaa. Olkaa tietoisia toistenne fyysisistä rajoituksista.

Nauti turvallisesta roolileikistä

Poliisiasussa roolileikki voi olla jännittävä ja seikkailunhaluinen kokemus pariskunnille, jotka haluavat piristää intiimiä elämäänsä.