Miten iskeä nainen

Miten iskeä nainen – 7 vinkkiä

Jonkun pyytäminen ulos tai iskeminem voi olla hermoja raastavaa.

Useimmat naiset kuitenkin nauttivat siitä, kun heitä lähestytään kunnioittavasti ja flirttaillen. Jos olet siis kiinnostunut jostakin, on olemassa hyviåkin tapoja osoittaa kiinnostuksesi. Me kirjoitimmekin 10 parata vinkkiä miten iskeä nainen – mutta oikealla tavalla.

1. Ota katsekontakti ja hymyile

Katsekontakti ja hymy vievät pitkälle. Ne auttavat nopeasti kertomaan jollekulle, että olet kiinnostunut heistä. Hymy on loistava tapa aloittaa keskustelu ja osoittaa, että olet ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Kun siis haluat iskeä naisen, yritä saada katsekontakti ja hymyile hänelle. Jos nainen hymyilee takaisin, hän saattaa olla avoin tutustumaan paremmin.

2. Aloita kohteliaisuudella

Keskustelun aloittaminen kohteliaisuudella on hyvä tapa murtaa jää. Ole kohteliaisuutesi kanssa kuitenkin yksityiskohtainen ja vältä yleisiä latteuksia. Voit esimerkiksi kehua hänen asuaan, treenimotivaatiotaan (salilla), musiikkimakuaan, koruvalintoja tai huumorintajua. Varmista vain, että kohteliaisuutesi on aito eikä ylimalkaisen ällö.

3. Kunnioita rajoja

Jos joku ei ole kiinnostunut keskustelemaan kanssasi tai ei vastaa kiinnostuksestasi, on tärkeää kunnioittaa hänen rajojaan. Älä jatka sellaisen henkilön jahtaamista. Kunnioita heidän päätöstään ja jatka eteenpäin.

4. Kuuntele naista

Kyllä, se on miehille joskus vaikeaa.

Yksi parhaista tavoista iskeä nainen on kuitenkin kuunnella häntä. Esitä kysymyksiä ja kuuntele aktiivisesti heidän vastauksiaan. Osoita, että olet mukana keskustelussa ja kiinnostunut siitä, mitä heillä on sanottavana.

5. Ole itsevarma, mutta älä kusipää

Itsevarmuus on seksikästä, mutta itsevarmuuden ja ylimielisyyden välillä on todella ohuta raja. Varmista, että olet itsevarma, mutta et ylimielinen. Älä siis kehu itseäsi liikaa tai aliarvioi muita saadaksesi itsesi näyttämään paremmalta. Luota tekoihisi ja sanoillesi, mutta kunnioita aina muita.

6. Käytä huumoria

Huumori on loistava tapa saada nainen tuntemaan olonsa rennoksi. Jos olet itse hermostunut, yritä keventää tunnelmaa huumorilla. Varmista vain, että huumorisi on kunnioittavaa ja oikeasti hauskaa eikä loukkaavaa.

7. Pyydä hänen numeronsa

Joskus vanhat kikat toimivat parhaiten.

Jos olet kiinnostunut naisesta, älä pelkää kysyä hänen numeroaan. Toki joskus on parempi lämmitellä keskustelua hieman ennen numeron tiedustelua, mutta toisinaan suora eteneminen toimii parhaiten.

Yhteenveto

Joskus on vaikeaa tietää miten iskeä nainen baarissa, salilla, kirjastossa, töissä tai ihan missä vaan. Jos kuitenkin olet hausks, itsevarma ja aito, on sinulla hyvät mahdollisuudet onnistua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *