Seksihalua lisäävät ruoat

Mitkä ruoat lisäävät seksihaluja miehillä & naisilla

Haluatko boostata seksihalujasi? Tässä meidän nopea listamme niistä ruoka-aineista, jotka lisäävät halujasi.

Katso lista alta!

Osterit

Yllätys yllätys, ensimmäinen ruoka on oisterit. Kaikki puhuvat näistä, mutta vain koska ne toimivat. Oistereissa on runsaasti aminohappoja, jotka auttavat vapauttamaan seksihormoneja.

Goji-marjat

Gojit ovat pullollaan vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Goji ei ole turhaan tunnettu luonnon Viagrana.

Suklaa

Perinteinen suklaa! Siitä nauttivat kaikki. Suklaa tunnetusti vapauttaa ns. “rakkaushormoneja” kuten serotoniinia ja theobromiinia. Suklaa lisää hyvänolon tunnetta niin miehissä kuin naisissakin.

Hunaja

Hunaja tunnetusti lisää sekä naisseksihormonien kuin testosteronin määrää veressä. Lisäksi hunajan sisältämä sokeri tarjoaa oivallista energiaa seksiin!

Mansikat

Mansikassa on runsaasti sinkkiä, joka on tärkeä osa testosteronin tuotantoa. Lisäksi mansikoiden syöttäminen toiselle kermavaahdon, hunajan ja kinuski- tai suklaakastikkeen kera on sensuelli kokemus.

Lakritsi

Omituista kyllä, tutkimukset osoittavat lakritsin toimivan seksihalujen nostamiseen etenkin naisilla. Lisäksi lakritsin on todettu parantavan veren virtaamista penikseen jopa 13 prosentilla. Lakritsin syöminen nimittäin kohottaa verenpainetta hetkellisesti.

Yrtit

Maailma on pullollaan erilaisia seksihaluja parantavia yrttejä. Yksi mielenkiintoisimmista on intialainen ashwagandha, jota on käytetty hyvinvoinnin ja seksielämän boostaamiseen jo vuosituhansia.

Chilit

Vahva polttava kapsaisiini lisää kehon lämmöntuotantoa, parantaa verenkiertoa, vapauttaa endorfiineja ja tuottaa pienen euforisen nosteen. Chilit auttavat seksihaluihin, mutta liiallisella käytöllä saat vatsan kipeäksi ja hien pintaan ilman seksiäkin.

Granaattiomena

Granaattiomenaa on tutkittu viime vuosina runsaasti. Sen sisältämät C. B5 ja kalium auttavat saamaan kovemman erektion, lisäämään seksuaalista halua ja antavat energiaa petipuuhiin.

Vihreä curry

Vihreän curryn vaikuttavia ruoka-aineita ovat mm. ginseng, inkivääri ja valkosipuli, jotka kaikki boostaavat haluja.

Chicken Korma

Yhdistelmä makeaa ja tulista – ruoka etenkin miesten mieleen. Se kuitenkin antaa erittäin hyvän potkun naisten seksihaluille.

Avokado

Avokado on täynnä kaliumia ja B6-vitamiini, jotka lisäävät haluja ja antavat energiaa pitkiin sessioihin.

Parsa

Parsa sisältää runsaasti kemikaaleja, jotka auttavat lisäämään seksihaluja.

Selleri

Nainen, sellerin avulla saat omat androtestosteronitasosi nousemaan. Kaloreita ei sellerissä ole juuri nimeksikään.

Viikunat

Antavat hyvin energiaa seksiin. Lisäksi viikunat ovat pullollaan tärkeitä aminohappoja, jotka parantavat seksihalujasi.

Ruoka on tärkeä osa hyvinvointiamme. Siksi ei olekaan yllätys, että tietyt ruoka-aineet lisäävät seksihaluja merkittävästi.

Syo terveellisesti, voi hyvin ja nauti seksistä.