Lasidildot: Näin käytät lasista dildoa oikein

Lasidildot eivät ehkä ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun ajattelet seksileluja, mutta niistä on tulossa yhä suositumpia! Ne ovat kauniita katsoa ja mielenkiintoisia käyttää. Jos olet utelias lasidildoista ja haluat oppia lisää, jatka lukemista!

Tilaa lasidildo netistä

Mitä ovat lasidildot?

Lasidildot ovat juuri sitä miltä ne kuulostavat: lasista valmistettuja dildoja. Niitä on eri muotoisia, kokoisia ja värisiä, ja ne voivat olla joko käsin puhallettuja tai muotista muotoiltuja. Lasidildot on tavallisesti valmistettu joko borosilikaatti- tai natriumkalkkilasista, jotka molemmat ovat turvallisia käyttää ja kestävät monenlaisia ​​lämpötiloja.

Lasidildojen edut

Yksi lasidildojen suurimmista eduista on, että ne ovat erittäin monipuolisia. Voit käyttää niitä useissa eri lämmöissä lämmittämällä tai jäähdyttämällä niitä vedessä tai jääkaapissa. Lasidildoja on myös valikoima ainutlaatuisia ja kauniita malleja yksinkertaisista ja eleganteista monimutkaisiin ja värikkäisiin. Osa lasisista dildoista näyttää ihan taideteoksilta.

Lisäksi lasi on hygieeninen materiaali, joka on helppo puhdistaa ja sopii kaikentyyppisten liukkareiden kanssa. Lopuksi, lasidildot ovat pitkäikäisiä, joten ne ovat kannattava sijoitus niille, jotka etsivät korkealaatuista lelua.

Lasidildotyypit

Valittavana on muutamia erilaisia ​​lasidildotyyppejä. Borosilikaattilasi on lasityyppi, jota käytetään yleisesti laboratorioissa ja joka tunnetaan käytön kestävyydestään ja lämmönkestävyydestään. Natriumkalkkilasi puolestaan ​​on edullisempi vaihtoehto, jota käytetään monissa kodin esineissä. Käsinpuhalletut lasidildot ovat ammattitaitoisten käsityöläisten valmistamia, ja niillä on usein ainutlaatuinen muotoilu ja tekstuuri, kun taas muottiin tehdyt lasidildot ovat muodoltaan ja kooltaan yhtenäisempiä. Voit myös valita teksturoidun tai sileän lasin dildojen sekä kirkkaan tai värillisen lasin välillä. Nystyröitä on tarjolla moneen tarpeeseen.

Lasidildojen turvallisuus ja hoito

Kun käytät lasidildoa, on tärkeää tarkistaa ennen jokaista käyttöä, ettei siinä ole halkeamia. Jos huomaat vaurioita, älä käytä lelua. Lasidildot tulee puhdistaa ennen jokaista käyttöä ja sen jälkeen lämpimällä vedellä ja haalealla saippualla tai erityisellä lelujen puhdistusaineella. Desinfioidaksesi lasidildon voit myös keittää sitä vedessä muutaman minuutin ajan. On myös tärkeää säilyttää lasidildot turvallisesti joko pehmeässä pussissa tai pehmustetussa laatikossa.

Kuinka käyttää lasidildoja

Jos olet uusi lasidildojen käytössä, on tärkeää aloittaa hitaasti ja käyttää runsaasti liukkaria. Voit kokeilla erilaisia ​​lämpötiloja pitämällä lelua lämpimän tai viileän veden alla, mutta varo, ettei se tule liian kuumaksi tai kylmäksi. Jotkut ihmiset nauttivat lasidiltojen käytöstä G-pisteen stimulaatioon, kun taas toiset pitävät niitä peräaukon kanssa leikkimiseen.

Yhteenveto

Lasidildot ovat monipuolinen, kaunis ja turvallinen vaihtoehto niille, jotka etsivät laadukasta seksilelua. Olitpa sitten uusi seksilelujen käyttäjä tai kokenut ammattilainen, lasidildo voi tarjota ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen. Muista vain tarkistaa vauriot ennen käyttöä, puhdistaa ja desinfioida lelu säännöllisesti ja säilyttää sitä turvallisesti. Onnea nautintojesi tutkimiseen!

Osta seksilelut netistä

Näitä verkkokauppoja suosittelemme.