Seksi slangi sanat ja emojit

Seksi, slangi ja emojit – näitä käytetään 2024

Slangeja on monenlaisia. Huumeslangi. Gaming-slangi. Furry-slangi. Ja tietysti eroottinen seksislangi. Eli sanat, kuvat ja emojit, jotka kuvaavat jotakin seksuaalista tai rivoa, mutta jotka eivät välttämättä heti kaikille aukea.

Wikipedian määritelmän mukaan slangi on tietyn pienryhmän puhetapa. Kiertoilmaukset ovat yleisiä. Ja tämä näkyy todella selvästi seksislangissa.

Etenkin nuoret käyttävät tätä seksin slangia sosiaalisessa mediassa, jotta vanhemmat eivät välttämättä ymmärtäisi mistä on kyse. Lisäksi emojit, sanat ja lauseet kehittyvät slangissa jatkuvasti. Siksi me kahlasimme läpi Instagramin, TikTokin ja Snapchatin ja keräsimme teille muutamia sanoja ja termejä selityksineen.

Smash — Panna tai harrastaa kasuaalia seksiä. Yleisesti käytetään myös ”would smash”.
Would – Pelkkä ”Would” tarkoittaa oikeastaan suomeksi ”panisin”. Yksinkertainen muoto sanoista ”would smash”. Käytetään usein myös ironisesti.
Thirsty, janoinen – Kiimainen eli janoaa seksiä.
Clapping cheeks – Seksin harrastaminen.
GYAT — On kehittynyt sanasta GODDAMN ja sitä käytetään kertomaan innostusta. Usein kommentoidaan muodokkaan ja seksikkään naisen kuvien alapuolelle.
Seggs — Tapa kirjoittaa ”sex” eli seksi niin, että ei tarvitse suoraan kirjoittaa sanaa ”sex” (esimerkiksi sen takia, että jotkin somealustat voivat filtteröidä sanoja)
Leg booty — Tarkoittaa LGBT. LGBT on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä käytetty kirjainlyhenne. Kirjaimet tulevat sanoista lesbo, gay, bi ja trans.
Nip nops — Nipples eli nännit.
Spicy eggplant — Vibraattori
Accountant eli kirjanpitäjä — Viittaa joko seksityöläiseen tai OnlyFans-sisällöntuottajaan. Syntynyt ajatuksesta, että ihmiset eivät kysy lisäkysymyksiä työstäsi, jos sanot olevasi tylsä kirjanpitäjä.
Coomer – ivallinen memeviittaus miehiin, jotka ovat yliseksuaalisia, mutta eivät hyvässä mielessä.
Gooning – Pitkä aktiivinen kiihottuminen, johon liittyy usein vahvaa stimulaatiota.
Femboy – Feminiininen mies (tai non-binary yksilö).
Thirst trap – Tahallista seksuaalista sisältöä, jonka tarkoituksena on vain saada hyväksyntää ja huomiota.
Throuple – kolmen henken parisuhde.
OWO (usein OwO) – emoticon, joka esittää yllättynyttä kasvojen ilmettä.
Donitsin kuorrutus – Jonkin reiän (usein anus) päälle ejakulointi.
Boofing, boofaus – kumppani laittaa huumeita kroppaasi anuksen kautta. Voidaan tehdä sormilla tai asettamalla huumeet peniksen kärkeen ja harrastamalla anaaliseksiä.
Bussy – Boy Pussy ja usein viittaa miehen peräaukkoon. Käytetään useammin queer-kulttuurissa.
Simp – Mies, joka tekee mitä vaan saadakseen naisen mielenkiinnon. Yleensä käytetään säälittävistä tapauksista eli negatiivisessa mielessä.
WAM – Wet And Messy. Itse asiassa oma fetissinsä, jossa henkilö kiihottuu, kun suuria määriä (usein märkää) ainetta levitetään paljaalle iholle, kasvoille tai vaatteille. Esim. hunajaa, suklaata tai vaikka maksalaatikkoa.
WAP – Wet Ass Pussy. Tarkoittaa erittäin märkää ja kiihottunutta naisen sukupuolielintä.