Tilaa kondomit netistä

Tilaa kondomit netistä

Mikä on Suomen käytetyin ehkäisytapa? Kondomit tietysti! Nyt tilaat kortsut edullisesti ja huomaamattomasti netin parhaista verkkokaupoista.

Tilaa kondomit netistä

Syitä käyttää kondomia:

  • Kondomi suojaa sukupuolitaudeilta.
  • Ehkäisee raskautta (ehkäisyteho n. 97-98 %).
  • Varmatoiminen.
  • Edullinen ehkäisymenetelmä.

Kortsuja on helppo hakea mistä tahansa supermarketista tai kioskista. Me kaikki emme kuitenkaan nauti kassalla jonottamista kortsupaketti kainalossa. Siksi suosittelemmekin kondomien tilaamista netistä.

Netissä on runsaasti verkkokauppoja, jotka ovat erikoistuneet myymään kortsuja. Koska verkkokauppa voi pitää laajaa valikoimaa edullisesti, on kondomien hinta halpa ja valikoima laaja. Netistä voit tilata tavallisten “peruskortsujen” lisäksi muun muassa makukondomeja, värillisiä kondomeja ja muita erikoisuuksia.

Muutamia tunnettuja kortsuja

Muista: Panomies säästää rahaa, osta isompi BIG PACK niin yhden kondomin hinta on halvempi.

  • Sultan Ultra Thin – Tavallista ohuempi kondomi, mutta kestää silti kovaa käyttöä. Antaa paremman tuntuman. Sultan Ultra Thin on valmistettu luonnonkumista. Suositellaan etenkin miehille, joilla tavallinen kondomi aiheuttaa tunnottomuutta.
  • RFSU MAGIC – Legendaariset MAGIC-kortsut ovat Suomen ostetuimpia. Sileäpintainen ja hyvin liukuva Magic on väritön lateksikondomi.
  • RFSU Näkken – Tunnettu Näkken eli “Näkki”. Pinta on nypytetty, mikä lisää nautintoa niin miehelle kuin naiselle.
  • RFSU Power – Powerissa on tavallista enemmän liukuvoidetta. Lisäksi se sisältää L-arginiinia, joka voi vahvistaa erektiota. Tutkimus osoitti, että Power lisää nautintoa molemmissa osapuolissa verrattuna tavalliseen kondomiin!
  • RFSU Grande – Hieman tavallista suurempi kortsu. Miehille, jotka ovat hyvin varusteltuja.

Laajat valikoimat – halpa hinta

Verkkokaupat ovat paras valinta kortsujen ostamiseen. Älä vaivaudu kauppaan odottamaan, että joku tuttu tulee taaksesi seisomaan kassajonossa.

Et kuitenkaan voi sovittaa kondomeja – valitset koon oman tuntuman mukaan ja sillä selvä. Sen valinnan voi tehdä ihan yhtä hyvin netissä kuin marketissa.

Hinta verkkokaupassa on halvempi ja tuotteen laatu on sama – ostitpa sen mistä hyvänsä.

Perinteisistä marketeista ja kioskeista kondomeja kannattaa ostaa vain tilanteissa, joissa tilaisuus sekstaamiselle tulee yllättäen ja kortsut ovat unohtuneet kotiin.

Osta enemmän – säästät rahaa

Unohda 5 kortsun paketit. Jos kerran kuussa 5 kortsun paketin, alkaa se olla kallista vuoden tai parin sisällä. Kun tilaat kortsut netistä, voit ostaa kymmenen, kahdenkymmenen, 50 tai jopa yli 100 kortsun säästöpakkauksen.

Yhden kondomin hinta on tällöin paljon pienempi.

Jos olet kunnon panomies tai -nainen, tilaat säästöpakkauksen. Se on edullisempaa.

Toimitus, toimitusaika ja toimituskulut

Toimitus tapahtuu yleensä huomaamattomassa paketissa. Paketin lähettäjänä ei näy kondomikaupan nimeä. Lisäksi paketista ei voi ulkopuolelta päätellä mitä se sisältää.

Suuri osa toimituksista mahtuu postiluukusta tai postilaatikosta sisään. Sinun ei tarvitse siis hakea pakettia postista.

Toimitusaika on verkkokaupasta ja tuotteesta riippuen tavallisesti 1-5 arkipäivää. Toki toimitusaikaan vaikuttaa myös sen hetkinen nettikaupan varastotilanne. Jos tilaat kondomit aamulla netistä, voit saada ne jo seuraavan päivän postin mukana kotiovellesi.

Toimituskulut vaihtelevat kaupasta toiseen, mutta ovat yleisesti noin 1-5 euroa per toimitus. Monet verkkokaupat tarjoavat myös ilmaisen toimituksen, jos tilaat tuotteita esim. yli 25€ arvosta.

Katso tarkat toimituskulut ja ajankohtaiset tarjoukset verkkokauppojen sivuilta.

Maksutavat

Voit tavallisesti maksaa kondomit verkkopankkimaksulla, luottokortilla (esim. Visa, Visa Electron ja MasterCard), laskulla, postiennakolla ja joskus jopa PayPal-maksulla.

Maksutavat vaihtelevat kondomikaupasta toiseen. Tarkat tiedot maksutavoista saat verkkokaupan omilta sivuilta.

Kaikki tuotteet sisältävät Suomen lain mukaisen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden. Paketin tulee olla tällöin myyntikelpoinen.

Käytettyjä kortsuja ei kannata palauttaa, vaikka 14 vuorokautta ei vielä olisi mennytkään.

Siirry tilaamaan!

Kondomin käyttö on suositeltavaa, jos harrastat yhden yön juttuja. Myös pariskunnan, joka ei halua tulla raskaaksi eikä käytä muita ehkäisymenetelmiä, kannattaa ostaa kondomeja.

Kondomi on ainut ehkäisymenetelmä, joka suojaa sukupuolitaudeilta.

Tilaa siis kortsut netistä tänään – se on helppoa ja edullista.