Peniksen hyväily käsillä

Peniksen hyväily käsillä – opas miten koskettaa miestä käsin

Miehen peniksen hyväily käsillä on taitolaji. Mies itse tietysti tietää mistä tykkää. Hän on harjoitellut vuosikausia runkatessaan. Kun nainen tai toinen mies hyväilee kullia, voi aluksi olla vaikea ymmärtää mitä sen pötkön kanssa pitäisi tehdä.

Me annamme parhaat vinkit peniksen koskettamiseen ja hyväilyyn käsin.

Muistathan: Kuten minkä tahansa seksuaalisen toiminnan yhteydessä, on tärkeää kommunikoida kumppanisi kanssa ja pyytää hänen suostumustaan ennen kuin kosket hänen sukuelimiinsä. Kun olet saanut heidän suostumuksensa, on aika niin sanotusti ottaa härkää sarvesta ja kokeilla peniksen hyväilyä käsilläsi.

Osta apuvälineet peniksen hyväilyyn

1. Aloita pehmeällä kosketuksella

Aloita kevyellä kosketuksella. Käytä sormen päätä ja vedä hellästi viivaa peniksen tyvestä kärkeen ja takaisin alaspäin. Paina kevyesti ja pidä kosketus hitaana ja tasaisena. Voit toki pitää toisella kädellä tai saman käden kämmenellä peniksestä kiinni. Tämä lempeä kosketus on ihanteellinen lämmittämään penistä ja valmistamaan se tulevaan. Jatka muutaman minuutin ajan.

2. Lisää liukuvoidetta

Liukuvoiteen lisääminen käsiisi voi tehdä kokemuksesta nautinnollisemman sekä sinulle että kumppanillesi. Liukuvoide auttaa vähentämään kitkaa ja helpottaa erilaisten käsitekniikoiden suorittamista. Käytä kumpaa vain vesi- tai silikonipohjaista liukastetta saadaksesi parhaat tulokset.

3. Kokeile vapaasti

Miehet ovat erilaisia. He tykkäävät eri asioista.

Voit siis vapaasti kokeilla erilaisia käden liikkeitä hyväillessäsi penistä. Tässä muutamia kokeilun arvoisia.

  • Ota peniksen varsi kämmenesi sisään. Vedä hitaasti ylös ja alas. Tämä on ihan tavallinem runkkausote.
  • Aseta sormenpääsi terskan ympärille ja kierrä sormiasi kevyesti peniksen ympäri.
  • Sivele terskaa hellästi sormenpäilläsi. Kokeile edestakaisia liikkeitä, pyöriviä liikkeitä ja kevyttä puristelua.
  • Kokeile erilaisia nopeuksia selvittääksesi, mikä tuntuu parhaalta kumppanillesi.
  • Ota penis kämmentäsi vasten. Aseta peukalo F-pisteelle eli fremulumille (pieni alue, joka sijaitsee peniksen alapinnalla aivam terskan ja peniksen varren liitoskohdassa). Pyöritä peukaloasi hellästi frenulumilla.
  • Älä unohda palleja. Voit silittää niitä kämmenselälläsi, puristaa niitä eri voimakkuuksilla, vetää kiveksistä kevyesti ja jos mies siitä tykkää, vaikka nipata niitä.

4. Kiinnitä huomiota kumppanisi reaktioihin

Kiinnitä huomiota miten mies reagoi, kun hyväilet penistä kädelläsi. Jos mies näyttää nauttivan tietystä tekniikasta, jatka sen tekemistä.

Jos he eivät näytä reagoivan myönteisesti tiettyihin asioihin, kokeile jotain muuta. Viestintä on avainasemassa, joten älä pelkää kysyä kumppaniltasi, mistä hän pitää ja mistä ei. Jos puhuminen käsipelin aikana ei tunnu luonnolliselta, kannattaa häneltä kysyä suosikkiliikkeitä jälkikäteen.

”Mitä tykkäsit kun tein asian X”, ”mikä liike oli suosikkisi”, ”tuntuiko jokin tekniikka epämukavalta”. Nämä ovat kaikki hyviä kysymyksiä.

Muista, että jokainen on erilainen ja mikä tuntuu hyvältä yhdelle, ei välttämättä tunnu hyvältä toiselle.

Älä unohda palleja

Kuten jo totesimmekin, myös kivekset ansaitsevat huomiota. Penis ei ole pakkauksen ainoa osa. Kivekset ovat herkkiä ja niiden hyväily voi lisätä kokemuksen nautintoa.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että käsipeli voi olla miellyttävä ja intiimi kokemus sekä sinulle että kumppanillesi. Nämä vinkit auttavat sinua löytämään oman parhaan tapasi hyväillä penistä käsin.