Mitä on sploshing

Mitä on Sploshing – ruokaa ja sotkua osana seksiä

Sploshing on seksuaalisen ilmaisun ja kanssakäymisen muoto, johon kuuluu ruoan, nesteiden tai muiden sotkuisten aineiden levittäminen kumppanin päälle. Kyseinen fetissi on osa laajempaa ”kinkyilyn” maailmaa, ja se tarjoaa yksilöille mahdollisuuden tutkia uudenlaisia aistikokemuksia ruoan kautta.

Mitä on sploshing?

Sploshing, joka tunnetaan myös nimellä ”wet and messy”, on fetissi, jossa osallistujat saavat seksuaalista nautintoa itsensä tai kumppanin päälle levitettävistä aineista, kuten kermavaahdosta, suklaakastikkeesta tai jopa maalista. Sploshingin voi yhdistää seksissä myös muihin BDSM-toimintoihin, kuten dominointiin, alistumiseen ja roolileikkeihin, mikä lisää oman mausteensa wet and messy -akteihin. (Esim. kumppanin sitominen ennen ruoan levitystä.)

Niille, jotka nauttivat sploshingista, yleensä sekä tuntuma että näkymä ovat tärkeitä. Ihon yli liukuvien nesteiden tunne, eri ruokien rakenteet ja muutenkin kohonneet aistikokemukset voivat luoda intensiivisen ja intiimin yhteyden kumppanien välille. Sploshing-harrastajat yleensä kokevat päästävänsä estoistaan irti.

”Roiskeet” voivat vaihdella syötävistä aineista, kuten kermavaahdosta, hunajasta ja hedelmistä, aina ei-syötäväksi kelpaaviin aineisiin, kuten maaliin, limaan tai jopa mutaan. Materiaalien valinta on erittäin henkilökohtaista ja riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä.

Tehodynamiikka ja valtapelit

Kuten monet BDSM-toiminnot, sploshing voi sisältää voimadynamiikkaa ja valtapelejä. Henkilö, joka levittää aineita ottaa ohjaajan roolin, kun taas niitä vastaanottava henkilö luopuu hallinnasta ja antautuu sploshingille.

Oikean ympäristön luominen on olennaista onnistuneelle splosh-kokemukselle. Jotkut harrastajat voivat halutessaan perustaa tietyn leikkialueen, jossa on suojakalvot tai muovipinnat sotkua varten. Toiset saattavat mieluummin tutkia splioshingia suihkussa tai kylpyammeessa siivouksen helpottamiseksi.

Yhteenveto

Nyt tiedät mitä on sploshing eli ”wet and messy play”. Se on ruoan tai muun vastaavaan leviävän aineen levittämistä kumppanin päälle – ja siitä kiihottumista.