Rabbit-vibraattori

Rabbit-vibraattori: Kanivibraattori eli jänisvibraattori TOIMII

Rabbit-vibraattori eli kanivibraattori on nyt jo legendaarinen ja ikoninen valinta. Se on monen naisen suosikki – ja myös pariskuntien kovassa käytössä. Jänisvibraattori on ansainnut mainetta monipuolisena ja tyydyttävänä nautintovälineenä. Eikä ihme, se on muotoiltu täydellisesti ja sopii useimpien naisten muotoihin täydellisesti.

Osta kanivibraattori netistä

Mikä on rabbit-vibraattori?

Rabbit eli kanivibraattori on seksilelu, joka on suunniteltu emättimen ja klitoriksen stimulaatioon. Tämä kahteen paikkaan kohdistuva yhteisstimulaatio ja ergonominen muotoilu erottaa sen perinteisistä vibroista. Yleensä kanivibrassa eli jänisvibrassa on seuraavat osat.

  • Päävarsi: Pääakseli tai päävarsi on kaareva ja muodoltaan penismäinen eli fallinen, mikä mahdollistaa sen käytön vaginaalisesti emättimen sisällä. Tavallisesti runko voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten silikonista, kumista tai muovista.
  • Klitorisstimulaattori: Päävarteen on kiinnitetty pienempi, kanin korvien muotoinen lisäke. Korvat on suunniteltu stimuloimaan klitorista samanaikaisesti, kun varsi on sisällä pillussa. Tämä klitorisstimulaattori ja sen kaninkorvien näköinen muoto antaa lelulle sen rabbit-vibraattori nimen.
  • Tärinämekanismi: Kuten vibraattoreissa aina, myös kanivibraattorissa on sisäänrakennettu moottori, joka tuottaa tärinää. Värähtelyjen voimakkuutta ja kuvioita voidaan säätää käyttäjän mieltymysten mukaan.

Rabbit-vibraattori on siis suunniteltu tarjoamaan kaksoistimulaatiota kohdentamalla samanaikaisesti stimulaatiota emättimeen ja klitorikseen.

Yhteenveto

Rabbit-vibraattorista on tullut ikoninen seksilelu, joka on saavuttanut suurta suosiota tarjoamansa orgastisen stimulaation myötä. Käytätpä sitä yksin tai kumppanin kanssa, jänisvibraattori tarjoaa monipuolisen ja tyydyttävän kokemuksen. Osta kanivibraattori edullisesti netistä!