Seksi autossa

Seksi autossa: 9 parasta vinkkiä

Jos et ole ikinä kokeillut, nyt on sen aika. Seksi autossa on kiihkeä spontaani kokemus, jota kuitenkin rajoittaa tilan vähyys. Siksi me päätimmekin antaa 9 vinkkiä seksiin autossa!

1. Valitse oikea auto

Ensimmäinen ja tärkein asia on oikean auton valinta. Tilava auto mukavilla istuimilla ja riittävästi jalkatilaa on välttämätön. Vaikka se Lamborghini saakin pikkarit märäksi, urheiluauto ei ehkä ole paras valinta tähän toimintaan. Tosin avoautossa tila ei ole yhtä rajoitettua ylöspäin. Toinen huono valinta on pieni auto – pikku-Polo, Toyota Aygo tai Mini ei ole paras pailka harrastaa seksiä.

2. Löydä hyvä sijainti

Hyvän sijainnin löytäminen on myös ratkaisevan tärkeää, kun kyse on seksistä autossa. Valitse yksityinen paikka, kuten etäinen parkkipaikka, hiljainen katu tai luonnonkaunis näköalapaikka. Vältä kiireisiä alueita tai paikkoja, joissa sinut todennäköisesti nähdään.

3. Ota mukaan oikeat tarvikkeet

On tärkeää ottaa mukaan oikeat tarvikkeet, kun suunnittelet seksiä autossa. Pyyhe, viltti ja pari tyynyä voivat tehdä aktista nautinnollisemman. Lisäksi kondomi ja pari kosteuspyyhettä tekee kokemuksesta paremman.

4. Pukeudu asianmukaisesti

Asianmukainen pukeutuminen tarkoittaa tietysti helppoa pääsyä strategisille alueille. Valitse siis vaatteet, jotka on helppo riisua ja joita on mukava käyttää seksin aikana. Vältä liian tiukkoja vaatteita tai asuja, joita on vaikea riisua.

5. Käytä suojausta

Muista ottaa kondomit tai muut ehkäisymenetelmät mukaan suojataksesi itseäsi ja kumppaniasi ei-toivotulta raskaudelta ja sukupuolitaudeilta.

6. Ole luova asentojen kanssa

Luovuus asentojen kanssa voi tehdä seksistä autossa nautinnollisempaa. Kokeile erilaisia asentoja, jotka sopivat vartalotyypillesi ja käytettävissä olevaan tilaan. Joitakin suosittuja asentoja ovat takapenkin kuljettaja, cowgirl ja reverse cowgirl sekä tietysti doggy takapenkillä.

7. Muista melu

Melun huomioiminen on tärkeää, kun harrastat seksiä autossa. Vältä tekemästä kovia ääniä, jotka saattavat herättää ei-toivottua huomiota. Pidä musiikin tai radion äänenvoimakkuus alhaalla ja älä ääntelehdi täysillä. Tämä on erityisen tärkeää alueilla, joissa kulkee muitakin.

8. Pidä turvallisuus mielessä

Varmista, että auto on pysäköity turvalliseen paikkaan ja ovet on lukittu. Et halua, että autoon tulee muita seksin aikana. Varmista myös, että auto on tukevasti parkissa ja käsijarru tiukalla.

9. Puhu kumppanisi kanssa

Viestintä on avainasemassa, kun harrastat seksiä autossa. Keskustele kumppanisi kanssa siitä, mitä molemmat haluatte ja miltä asennot tuntuvat.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että seksi autossa voi olla hauska ja jännittävä tapa piristää seksielämääsi. Noudattamalla näitä 9 parasta vinkkiä voit tehdä kokemuksesta mukavamman, nautinnollisemman ja turvallisemman.