Ideat seksiin ilman penetraatiota

Seksi ilman penetraatiota – 7 ideaa mitä tehdä

Seksi ilman penetraatiota voi olla kiihottava ja yllättävän tyydyttävä kokemus. Myös miehelle. Me listasimme parhaat ideat miten harrastaa seksiä ilman penetraatiota.

1. Aistillinen hieronta

Sensuelli hieronta voi olla loistava tapa olla yhteydessä kumppaniisi fyysisesti ja emotionaalisesti. Käytä aromaattisia öljyjä, himmennä valot, soita pehmeää musiikkia ja luo rauhoittava tunnelma.

Aloita käyttämällä lempeitä vetoja rentouttaaksesi kumppanisi lihaksia ja stimuloidaksesi heidän aistejaan. Voit keskittyä kehon eri osiin yksi kerrallaan – kuten selkään, hartioihin, niskaan ja jalkoihin. Kun edistyt, voit lisätä intiimimpiä kosketuksia, kuten hyväilyä tai suudelmia ja siirtyä eroottisemmille alueille kuten rintoihin ja pakaroihin. Kun kumppanisi on täysin rento, voitte edetä hieronnasta hienovaraisesti suuseksiin tai käsipeliin.

2. Suuseksi

Suullinen nautinto voi olla intiimi ja miellyttävä kokemus ilman penetraatiota.

Kokeile erilaisia tekniikoita ja asentoja kumppanisi mieltymysten ja mukavuustason mukaan.

Voitte sopia jo etukäteen, että tänään tyydytätte toisianne vain suuseksin keinoin ilman paineita penetraatiosta.

3. Itsetyydytys yhdessä

Yhdessä masturbointi voi olla uskomattoman intiimi kokemus, jonka avulla voitte myös oppia lisää toisistanne.

Luo tunnelma himmeällä valaistuksella, pehmeällä musiikilla ja mukavalla ympäristöllä.

Voitte masturboida toistenne edessä, katsoen ja nauttia toistenne ilosta.

Voitte myös kokeilla yhteistä masturbaatiota, jossa stimuloitte toisianne – joko käsin tai seksileluilla. Muista kommunikoida avoimesti kumppanisi kanssa ja ilmaista toiveesi. On melko seksikästä kertoa kumppanille miten haluaisit tämän koskettavan itseään.

4. Outercourse

Outercourse tarkoittaa seksuaalista toimintaa, johon liittyy ulkoista stimulaatiota ilman penetraatiota. Outercourse voi sisältää muun muassa hankausta toisianne vasten ja muita kuivapanon elementtejä. Voitte tutkia erilaisia ​​asentoja, paineita ja liikkeitä löytääksenne parhaalta tuntuvan. Mitä vain saa hinkata vastakkain, kunhan penis ei mene sisään vaginaan tai anukseen.

5. Eroottinen roolileikki

Eroottinen roolileikki voi olla jännittävä tapa luoda seksuaalista jännitystä ilman penetraatiota. Sinä ja kumppanisi voitte luoda eri skenaarioita, hahmoja ja fantasioita. Roolileikistä voitte edetä vaikkapa suuseksiin. Hyviä ideoita ovat esimerkiksi rikollinen, joka ottaa poliisilta suihin välttääkseen sakot tai lääkäri, joka tekee potilaalle perusteellisen sisätutkimuksen (mutta ilman penetraatiota).

Hanki välineet roolileikkeihin netistä

6. Suudelmat ympäri kehoa

Intiimi koskettaminen ja suuteleminen voivat olla nautinnollisia hetkiä myös ilman ruumiinaukkoihin tunkeutumista. Tutkikaa toistenne vartaloa lempeiden hyväilyjen, suudelmien ja kosketusten avulla. Kokeile eri erogeenisiä alueita, kuten kaulaa, korvia, rintoja tai sisäreittä, ja löydä mikä tuntuu miellyttävältä sinulle ja kumppanillesi. Ota aikaa ja ole läsnä hetkessä.

7. Tantrinen jooga

Tantrinen tai aistillinen jooga on ainutlaatuinen tapa muodostaa yhteys kumppaniisi fyysisesti, emotionaalisesti ja henkisesti. Tutustu erilaisiin joogaasentoihin, joihin liittyy koskettamista, yhdessä hengittämistä ja yhteyden muodostaminen toistenne kehojen kanssa. Sisällytä mindfulness, syvä hengitys ja silmiin katselu kokemukseen.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että seksuaalisella läheisyydellä voi olla monia muotoja ja seksi ilman penetraatiota voi olla erittäin tyydyttävä ja nautinnollinen kokemus.