Pegging kokemuksia ja tekniikat

Pegging-opas: vinkit ja tekniikat

Jos haluat jotain aivan uutta seksielämääsi, pegging on hyvä vaihtoehto. Peggingissä nainen käyttää strap-on -dildoa ja penetroituu miehen anaaliin. Vaikka se saattaa joillekin tuntua tabulta, se voi olla uskomattoman miellyttävä kokemus molemmille osapuolille.

Osta pegging-välineet netistä

Mitä on pegging?

Pegging on seksuaalinen akti, jossa nainen tunkeutuu mieheen anaalisesti puettavan strap-on -dildon avulla.

Termin ”pegging” loi ensimmäisenä seksineuvontakolumnisti Dan Savage, ja siitä lähtien se on tullut laajemmin hyväksytyksi ja suositummaksi. Pegging on loistava tapa voimaleikkeihin ja voimadynamiikan muuttamiseen. Se ikään kuin vaihtaa sukupuolirooleja makuuhuoneessa.

Kenelle pegging sopii?

Pegging sopii yksilöille ja pariskunnille, jotka ovat ennakkoluulottomia, viestinnässään avoimia ja kiinnostuneita kokeilemaan uusia seksuaalisia asioita. Pegging ylittää perinteiset sukupuoliroolit ja tarjoaa ainutlaatuisen läheisyyden ja nautinnon muodon. On tärkeää korostaa, että pegging ei kerro seksuaalisesta suuntautumisesta yhtään mitään. Pegging on tarkoitettu kaikille, jotka ovat uteliaita ja kiinnostuneita roolinvaihdon ja peräaukon tunkeutumisen dynamiikasta. Se on vaihtoehto pariskunnille, jotka haluavat monipuolistaa seksuaalista ohjelmistoaan ja tutkia toiveidensa uusia puolia.

Lisäksi voidaan todeta, että pegging sopii henkilöille, jotka nauttivat anaalistimulaatiosta. Vaikka aktiin toki liittyy luottamusta, kommunikaatiota ja halukkuutta tutkia rajoja, on siinä kuitenkin vahvasti kyse myös anaalinautinnosta.

Valmistelut

Peggingiin valmistautuminen kannattaa tehdä kunnolla. Muuten on miehellä pian perse kipeänä ja naisen selkä jumissa.

Ensinnäkin, miehen kannattaa tyhjentää ja puhdistaa suoli kunnolla. Tämä hoituu hyvin käsisuihkulla ja peräruiskeella. Lisäksi on supertärkeää aloittaa hitaasti ja käyttää runsaasti liukuvoidetta.

Kuinka valita oikea sträpäri

Kun valitset dildoa peggingiin, on tärkeää ottaa huomioon koko, muoto ja materiaali. On suositeltavaa aloittaa pienemmällä ja edetä isompaan vähitellen. Kaareva dildo voi myös auttaa stimuloimaan eturauhasta, mikä voi parantaa kokemusta entisestään.

Strap-On dildon käyttö

Sträpärin käyttäminen ensimmäistä kertaa voi olla hieman pelottavaa, mutta harjoittelemalla siitä voi tulla mukava ja nautinnollinen kokemus.

Säädä aina kiinnitysmekanismi kunnolla turvallisen istuvuuden varmistamiseksi.

Käytä runsaasti liukuvoidetta. Enemmän on parempi. Mieluummin hiukan liikaa kuin liian vähän.

Sitten vain asetat dildon kohti miehen anusta valitsemassanne asennossa. Miehen tulee rentouttaa kaikki peränsä lihakset tietoisesti. Työnny sitten hitaasti sisälle.

On normaalia, että ensin pääset etenemään vain lyhyen matkan. Ota dildo hieman ulospäin ja työnny uudestaan hitaasti. Kun mies rentoutuu, syvyys lisääntyy pikkuhiljaa.

Lopulta olet kunnolla sisällä. Nyt voit alkaa heijata itseäsi edestakaisin. Kuuntele ja katso miehen reaktioita.

Pegging-asennot

Peggingiin voidaan käyttää useita seksiasentoja, mukaan lukien doggy style, lähetyssaarnaaja ja cowgirl. On tärkeää löytää asento, joka on mukava molemmille ja mahdollistaa helpon pääsyn peräaukkoon. Kokeile eri asennoissa löytääksesi parhaan juuri teille.

Esimerkiksi doggy style -asento tarjoaa helpon pääsyn vastaanottajan anaaliin sträpäriä käyttävälle henkilölle, mikä mahdollistaa syvän tunkeutumisen ja hyvän hallinnan tunteen.

Myös lähetyssaarnaaja on suosittu asento peggingiin. Myös lähetyssaarnaaja jalat ylhäällä – eli asento, jossa vastaanottava kumppani makaa selällään jalat ilmassa, on erittäin toimiva strap on -leikkeihin. Tämä asento mahdollistaa intiimin katsekontaktin (nainen voi katsoa miestä silmiin tunkeutuessaan) ja haavoittuvuuden tunteen, mikä vahvistaa emotionaalista yhteyttä kumppanien välillä. On tärkeää käyttää tarvittaessa tyynyjä tukena miehen selän alla ja kokeilla erilaisia penetraation kulmia, jotta molemmilla on hyvä olla.

Myös ”Cowgirl” eli ”ratsastaja”-seksiasento sekä ”reverse cowgirl” sopivat peggingiin. Tällöin vastaanottava osapuoli (yleensä mies) on päällä ja nainen alla. Strap on dildo tunkeutuu miehen anaaliin juuri miehelle sopivaan tahtiin – sillä päällä ollessaan mies pystyy itse säätämään penetraation nopeutta ja syvyyttä. Toki tässä asennossa naisen saama vallan tunne ei ole maksimaalinen, sillä hän makoilee pääasiassa miehen alla paikoillaan.

Muista puhua

Kommunikointi on välttämätöntä. Kerro jo etukäteen rajoistasi ja mitä haluat tapahtuvan. Sovi myös turvasana. Jos tunnet anaalissasi kipua tai liiallista epämukavuutta, käytä turvasanaa.

FAQ

Listasimme alle yleisiä kysymyksiä peggingistä.

Mitä on pegging?

Pegging on seksuaalinen akti, jossa henkilö, jolla on dildo, tunkeutuu kumppaniinsa anaalisesti. Se on eräänlainen roolinvaihto, jossa henkilö, joka tyypillisesti on vastaanottaja, onkin nyt antava osapuoli. Eli siis esimerkiksi nainen peggaa miestä.

Onko pegging vain heteroille?

Ei, peggingistä voivat nauttia minkä tahansa seksuaalisen suuntautumisen omaavat henkilöt. Siinä tutkitaan erilaisia seksuaalisen leikin muotoja ja roolien vaihtamista, ja se voidaan sisällyttää erilaisiin ihmissuhteisiin.

Sattuuko pegging?

Kipu peggingin aikana liittyy tyypillisesti riittämättömään voiteluun tai riittämättömään valmisteluun. On tärkeää käyttää runsaasti vesipohjaista voiteluainetta ja osallistua avoimeen viestintään mukavuuden ja suostumuksen varmistamiseksi. Aloittakaa hitaasti.

Kuinka ehdottaa peggingiä kumppanille?

Viestintä on avainasemassa. Keskustele toiveistasi ja kiinnostuksen kohteistasi kumppanisi kanssa korostaen uuden tutkimista ja peggingistä tulevaa nautintoa molemmille. Edetkää kokeilujen kanssa sellaiseen tahtiin, että se sopii teille molemmille.

Onko pegging yleistä?

Vaikka pegging ei ole ehkä ihan niin yleistä kuin jotkut muut seksuaaliset käytännöt (vaikkapa suihinotot), se on viime vuosina selvästi kasvattanut suosiota, ja sitä pidetään yhä enemmän avoimen seksuaalisuuden ja uuden tutkimisen muotona. Yhä useammat parit sisällyttävät sen seksuaaliseen ohjelmistoonsa.

Onko pegging turvallista?

Kun pegging tehdään yhteisymmärryksessä ja asianmukaisin varotoimin, sitä pidetään yleisesti turvallisena. On tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta, valita sopivat lelut ja edetä molemmille osapuolille mukavaan tahtiin.

Kertooko pegging jotain seksuaalisesta suuntautumisesta?

Ei, pegging on täysin normaalia seksuaalista toimintaa, eikä se ole sidottu tiettyyn seksuaaliseen suuntautumiseen. Eri tavoin suuntautuneet ihmiset voivat harjoittaa peggingiä seksuaalisen tutkimisen ja nautinnon muodossa.

Toivotamme nautinnollisia pegging-kokemuksia teille molemmille!