Hiuksista vetäminen seksin aikana

Hiuksista vetäminen seksin aikana – miksi se kiihottaa?

Kaikki sitä on kokeillut. Hiuksista vetämistä seksin aikana. Toiset tykkää. Toiset ei. Mutta mikä kumma siinä on, että hiusten vetäminen on jotenkin eroottista? Eikä pieni tukistaminen. Vaan ihan kunnon veto.

Osta lelut kinkyihin leikkeihin

Miksi se kiihottaa?

Joillekin ihmisille hiusten vetäminen voi olla tapa lisätä kiihottumista ja intensiteettiä seksin aikana. Se voi lisätä dominanssin ja alistumisen tunnetta. Vetäjä dominoi, vedettävä alistuu. Kyllähän siinä voimakkaalta tuntuu, kun toisen pää retkahtaa vetämisen voimasta kevyesti taakse. Tukan veto herättää meissä jonkin eläimellisen reaktion.

Toki todettakoon, että päänahka on myös täynnä hermopäitä. Pieni tukistaminen saa pään kihelmöimään. Vähän kuin päähierontakin.

Tekniikasta

Hiusten vetäminen tulee tehdä kontrolloidusti. Vältä kovaa nykimistä, koska tämä voi aiheuttaa kipua tai vaurioita päänahalle, kaulalle tai hiuksille. Käytä sen sijaan lempeää ja lujaa otetta. Veto saa olla kovaa, jos olette niin sopineet – kunhan se on tasaista eikä rykivää.

On myös tärkeää välttää hiusten vetämistä aivan juuresta, koska se voi aiheuttaa kipua ja vaurioita karvatuppeille.

Lisäksi kannattaa aina ottaa tukkaa riittävästi käteen vedettäessä. Liian pienestä tupsusta vetäminen keskittää tunteen pienelle alueelle ja voi tehdä kipeää.

Lopeta pyydettäessä

On tärkeää kunnioittaa kumppanisi rajoja seksin aikana.

Jos kumppanisi ilmaisee epämukavuutta tai pyytää sinua lopettamaan, lopeta hiusten vetäminen välittömästi.

Hiusten ja päänahan hoito

Hiusten vetäminen seksin aikana voi rasittaa hiuksia ja päänahkaa, joten on tärkeää huolehtia näistä alueista, mikäli vetely on jatkuvaa.

Vältä kosteiden ja takkuisten hiusten vetämistä, sillä se voi aiheuttaa hiusten katkeamista ja vaurioita hiuksille.

Kampaa tai harjaa hiukset seksin jälkeen varovasti sotkeutumisen ja solmujen estämiseksi.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että hiusten vetäminen seksin aikana voi olla jännittävää ja nautinnollista toimintaa. Ja muista aina: Vedä tasaisesti – älä nykien.