Mitä tarkoittaa figging

Figging, seksi ja BDSM: kaikki mitä haluat tietää

Figging on seksiakti, jossa kuorittu inkiväärijuuri työnnetään peräaukkoon tai emättimeen seksuaalista nautintoa tai rangaistusta varten.

Kyllä. Luit oikein. Kuorittu inkivääri. Perseeseen tai vaginaan.

Vaikka se saattaa tuntua suhteellisen oudolta ajatukselta, figging on ollut olemassa jo vuosisatoja, ja sitä käytettiin rangaistusmuotona muinaisessa Kreikassa ja Roomassa.

Nykyään monet ihmiset harrastavat figgingiä BDSM-pelinä tai seksin aikana nautinnon lisäämiseksi. Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken, mitä sinun tulee tietää figgingistä.

Osta BDSM-välineet netistä

Kuinka valmistautua

Ennen kuin aloitat figging-harrastuksen, on tärkeää valmistautua kunnolla. Tämä sisältää oikean inkiväärijuuren valitsemisen, sen oikean valmistuksen sekä puhtauden ja hygienian varmistamisen.

Oikean inkiväärin valitseminen: Paras inkiväärin juuri figgingiin on sellainen, jonka kuori on suhteellisen sileä ja pää on suippeneva. Tämä helpottaa työntämistä. On tärkeää välttää inkivääriä, jossa on tahroja, halkeamia tai pehmeitä kohtia, koska ne voivat aiheuttaa ärsytystä tai epämukavuutta. Liian suuret tai muodokkaat inkiväärit eivät sovi figgingiin.

Inkiväärijuuren valmistelu: Valmistellaksesi inkiväärijuuren figgingiä varten, se tulee kuoria ja muotoilla kartiomaiseen muotoon, jotta se on helppo laittaa paikalleen.

Juuren pää voidaan muotoilla pieneksi nupiksi, jotta se ei pääse liukumaan liian pitkälle peräaukkoon tai emättimeen. Jotkut ihmiset haluavat myös liottaa inkiväärijuuren kylmään veteen ennen käyttöä pistelyn tunteen parantamiseksi.

Puhtaus ja hygienia: On tärkeää puhdistaa inkivääri perusteellisesti ennen käyttöä, jotta bakteerit tai lika eivät pääse kehoon. Tämä voidaan tehdä pesemällä se lämpimällä vedellä ja saippualla tai liottamalla juuri steriloivaan liuokseen.

Kuinka harrastaa figgingiä?

Kun olet valmistanut inkiväärijuuren ja varmistanut asianmukaisen puhtauden, on aika ryhtyä itse figging-aktiin. Näin teet sen turvallisesti.

Inkiväärijuuren asettaminen: Inkiväärijuuri tulee työntää hitaasti ja varovasti peräaukkoon tai emättimeen hitaasti runsaalla liukuvoiteella. On tärkeää aloittaa pienellä palalla inkivääriä ja työstää vähitellen suurempiin kokoihin sitä mukaa, kun tunnet itsesi paremmin. Inkiväärijuurta tulisi käyttää enintään 15-20 minuuttia kerrallaan liian suuren ärsytyksen välttämiseksi.

Inkiväärijuuren poistaminen: Kun haluttu aika on kulunut, inkivääri on poistettava hitaasti ja varovasti. On tärkeää välttää äkillisiä liikkeitä tai nykäyksiä, koska ne voivat aiheuttaa epämukavuutta tai vammoja. Et halua, että inkiväärin paloja jää sisälle.

Turvallisuus ja riskit

Oikein tehtynä figging on suhteellisen turvallista seksuaalista toimintaa. Siihen liittyy kuitenkin joitain riskejä. Inkivääri voi aiheuttaa ärsytystä tai jopa polttavaa tunnetta, varsinkin jos se jätetään peräaukkoon liian pitkään. On myös tärkeää varmistaa ennen käyttöä, että inkiväärijuuri on puhdas ja vapaa haitallisista bakteereista.

Kuten missä tahansa BDSM-toiminnassa, viestintä ja suostumus ovat tärkeitä. On tärkeää keskustella rajoista, turvasanoista ja kaikista huolenaiheista tai peloista ennen kuin yrität figgingiä. On myös suositeltavaa aloittaa hitaasti ja lisätä asteittain intensiteettiä loukkaantumisen tai epämukavuuden välttämiseksi.

Yhteenveto

Figging voi olla ainutlaatuinen ja jännittävä lisäys parin seksielämään – etenkin, jos BDSM on muutenkin osa seksiänne. Mutta se ei varmasti sovi kaikille.

UKK

K: Onko figging turvallista?
V: Kun se tehdään oikein ja suostumuksella, figging on yleensä turvallista. On kuitenkin tärkeää olla varovainen ja aloittaa hitaasti ja varmistaa, että inkivääri on puhdas ja vapaa haitallisista bakteereista.

K: Mitä hyötyä figgingistä on?
V: Figging voi luoda voimakkaita tuntemuksia ja lisätä seksuaalista nautintoa joillekin ihmisille. Se voi myös olla ainutlaatuinen ja jännittävä tapa tutkia BDSM:ää ja valtapelejä.

K: Voiko figging olla tuskallista?
V: Kyllä, figging voi olla tuskallista, varsinkin jos se tehdään väärin. On tärkeää keskustella rajoista ja käyttää turvasanaa. Joillekin epämukavuus ja lievä tuska ovat tosin juuri haluttuja asioita.

K: Voiko figging aiheuttaa terveysongelmia?
V: Vaikka figging itsessään ei todennäköisesti aiheuta vakavia terveysongelmia, inkivääri voi kuitenkin aiheuttaa ärsytystä tai polttavaa tunnetta, jos se jätetään peräaukkoon tai vaginaan liian pitkään. On tärkeää olla varovainen.