Seksipelit pareille

5 parasta seksipeliä pareille

Uusien nautintojen etsiminen ja tutkiminen on välttämätöntä jännittävän seksielämän ylläpitämiseksi. Yksi oivallinen tapa lisätä ripaus jännitystä petipuuhiin on seksipelit pariskunnille.

Seksipelit rohkaisevat olemaan leikkisiä, puhumaan asioista yhdessä ja löytämään uusia nautintoja.

Osta seksipelit netistä

1. Strippipokeri

Aloitetaan legendalla! Strippipokeri on klassinen peli, jossa yhdistyvät pokerin jännitys ja riisumisen ihanuus. Aloita ystävällisellä pelillä, poistaen vaatteita vähitellen. Se on hauska ja seksikäs tapa rakentaa jännitystä ja luoda intiimi ilmapiiri.

  1. Aseta selkeät säännöt ja rajat etukäteen varmistaaksesi, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi.
  2. Luo seksikäs tunnelma: himmeä valaistus, pehmeä musiikki ja ehkä lasillinen viiniä.
  3. Käytä peliä mahdollisuutena kiusata ja flirttailla kumppanisi kanssa.

2. Tuhmat nopat

Naughty Dice on yksinkertainen, mutta jännittävä peli, jonka avulla sattuma päättää toimintasi. Jokaisessa nopassa on luettelo aistillisista toimista tai kehon osista. Heitä noppaa ja noudata ohjeita. Tuhmat nopat on ostettavissa suoraan seksikauposta tai voit tehdä sellaisen itse. Tarvitset nopan ja paperia, johon kirjoitat 6 eri kehonosaa (sisäreisi, rinta, takapuoli, huulet, sukuelimet, jalat jne) ja 6 eri tapaa koskettaa (hively, suutelu, hieronta, jne). Heität kaksi kertaa noppaa – ensin määritetään kehonosa, sitten aktiviteetti.

Vinkki: Käytä ajastinta pitääksesi peli liikkeessä. Esimerkiksi munakello on hauskan perinteinen valinta. Jokainen aktiviteetti voi kestää esim. 2 tai 5 min. Ihan miten itse haluatte.

3. Fantasialaatikko

Fantasialaatikko on itse asiassa netistä tilattava palvelu, joka tarjoaa kuratoidut fantasiakokemukset kotiovellesi. Jokainen laatikko sisältää yllätysskenaarioita, pukuja ja rekvisiittaa, jotka auttavat sinua ja kumppaniasi tutkimaan syvimpiä toiveitasi.

Me kuitenkin suosittelemme tekemään fantasialaatikon itse! Sopikaa vaikka, että joka viikon perjantaina toinen teistä kerää valmiiksi laatikon, jossa on kaikki tarvittava jotain hänen haluamaansa fantasiaa varten. Fantasia tulee toiselle yllätyksenä. Sitten toteutatte fantasian viikonlopun aikana.

4. Totuus vai tehtävä

Totuus vai tehtävä on klassinen peli, joka voidaan mukauttaa seksipeliksi. Sovi kumppanisi kanssa, että kaikki kysymykset ja tehtävät ovat eroottisia.

  1. Luo selkeät rajat ennen pelaamista. Mitä saa kysyä ja mitä tehtäviä ei haluta.
  2. Kannusta avoimuuteen vastaamalla kysymyksiin rehellisesti ja ottamalla haasteet rohkeasti vastaan.
  3. Käytä peliä mahdollisuutena oppia lisää kumppanisi toiveista.

5. Aarteenmetsästys

Luo kumppanillesi aarteenmetsästys, johtaen heitä jännittävään matkalle löytääkseen piilotetut yllätykset. Piilota asuntoon erilaisia seksikkäitä asioita: seksileluja, seksiasuja ja seksikkäitä ruokia. Aarteiden yhteydessä voi olla myös lappuja, jotka kertovat miten aarretta käytetään. Esim. ”käytä nännikiristimiä seuraavien 3 aarteen etsimisen ajan” tai ”vibraattorin käyttö alkaa nyt ja kestää 5 minuuttia”.

Anna sitten vihjeitä ja arvoituksia, joiden avulla piilotetut aarteet löytyvät. Voit myös esimerkiksi vaatia palveluksia etsijältä ennen kuin annat seuraavan vihjeen. ”Seuraavan vihjeen ansaitset ottamalta minulta suihin 5 minuutin ajan”.

  • Räätälöi aarteenetsintä kumppanisi mieltymyksiin ja toiveisiin, joihin sisältyy heidän fantasioitaan.
  • Rakenna seksuaalista jännitystä hajauttamalla vihjeitä kodissasi tai muissa merkityksellisissä paikoissa.
  • Juhli aarremetsästyksen loppua intohimoisella ja intiimillä palkkiolla.

Yhteenveto

Pariskuntien seksipelit tarjoavat ihastuttavan tavan tutkia seksuaalisuutta ja sytyttää intohimoa suhteessasi. Seksipelit tarjoavat mahdollisuuden astua pois mukavuusalueelta ja kokeilla jotakin uutta. Muista priorisoida avoin viestintä ja keskinäinen suostumus koko kokemuksen ajan.