Miten ehdottaa seksiä

Miten ehdottaa seksiä – lue 9 vinkkiä

Aina se ei ole helppoa – seksin ehdottaminen. Kun ei tiedä onko toinen sillä päällä ja onko nyt hyvä hetki. Mutta me listasimme parhaat vinkit miten ehdottaa seksiä onnistuneesti.

1. Tunnelman luominen

Tunnelman asettaminen tärkeää. Ei kukaan halua rakastella paskaisessa sikolätissä, kun naapurit huutavat pihalla ja koira vinkuu kuselle.

On tärkeää luoda mukava ja intiimi ympäristö, joka tekee hetkestä erityisen. Himmennä valot, sytytä kynttilöitä ja soita pehmeää musiikkia luodaksesi romanttisen tunnelman. Voit myös valmistaa makuuhuoneen puhtailla lakanoilla ja tyynyillä tehdäksesi siitä kutsuvan.

Myös molempien rentoutuminen on tärkeää. Rentoina olemme avoimempia seksuaalisille ehdotuksille.

2. Sanattomat vihjeet

Toinen tapa luoda tunnelmaa on sanattomien vihjeiden avulla. Fyysinen kosketus, lempeät hyväilyt ja flirttailevat eleet voivat auttaa luomaan läheisyyttä ja rakentamaan seksuaalista jännitystä. Kiinnitä huomiota myös kumppanisi kehonkieleen. Luomalla tunnelman eleilläsi saat aikaan kutsuvan ilmapiirin, joka voi viedä tilannetta haluamaasi suuntaan.

3. Ajoitus

Ajoitus on avainasemassa seksiä ehdottaessa. Oikean hetken valitseminen voi vaikuttaa siihen, kuinka hyvin ehdotuksesi otetaan vastaan. Kiinnitä huomiota kumppanisi mielialaan ja energiatasoon. Seksin ehdottaminen, kun kumppanisi on stressaantunut tai väsynyt, ei ehkä ole paras idea. Etsi aikaa, jolloin sekä sinä että kumppanisi olette rentoutuneita ja positiivisessa mielentilassa.

4. Spontaanius

Toisaalta spontaanius voi olla myös hauska ja jännittävä tapa ehdottaa seksiä. Jos ajoitus tuntuu muuten oikealta, ole rohkea ja tee aloite. Yllätä kumppanisi spontaanilla ehdotuksella, kuten flirttailevalla suudelmalla tai aistillisella kosketuksella, saadaksesi hänen huomionsa leikkisällä ja kiusoittelevalla tavalla. Muista vain aina lukea kumppanisi vihjeet ja kunnioittaa heidän vastaustaan. Jos hän näyttää kiinnostuneelta, jatka.

5. Romantiikka auttaa

Romantiikka ja kunnon viettely voivat lisätä seksikokemukseen ylimääräistä läheisyyttä ja intohimoa. Suunnittele jo etukäteen romanttinen treffi-ilta, johon kuuluu illallinen, hieronta ja hieman kumppanisi lemppariherkkuja. Luo odottava tunne ja lisää seksuaalista jännitystä romanttisten eleiden avulla.

6. Kehu

Ilmaise halusi kumppaniasi kohtaan ja saa hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Kehu kumppanin fyysisiä ominaisuuksiaan ja ilmaise kiintymystäsi. Kehut voivat luoda positiivisen ilmapiirin, johon kumppanisi reagoi todennäköisemmin myönteisesti.

7. Ole itsevarma

Itsevarmuus on houkutteleva ominaisuus, joka voi parantaa onnistumismahdollisuuksiasi. Ilmaise toiveesi ja halusi kumppanillesi itsevarmasti. Käytä selkeää ja vakuuttavaa kieltä kertoaksesi aikeistasi, mutta ole myös kunnioittava ja herkkä kumppanisi tunteille ja reaktioille.

8. Esileikki

Aistillinen kosketus ja esileikku ovat olennaisia ​​elementtejä seksuaalisessa läheisyydessä. Ota aikaa tutkiaksesi kumppanisi kehoa lempeiden hyväilyjen, suudelmien ja kosketusten avulla. Käytä esileikkiä rakentaaksesi jännitystä ja kiihottumista ja näytä kumppanillesi, että olet sitoutunut myös hänen nautintoonsa.

Esileikki voi alkaa jo tunteja aiemmin seksikkäillä viesteillä tai sensuelleilla kosketuksilla.

9. Luovuus

Monipuolisuus ja luovuus voivat lisätä jännitystä seksuaalisiin ehdotuksiin. Älä pelkää kokeilla uusia asioita ja tutkia erilaisia kokemuksia kumppanisi kanssa.

Harkitse seksilelujen, roolileikkien tai muiden seksuaalisen leikin muotojen ottamista käyttöön, jotta ehdotuksesi seksistä luo uudenlaista jännitystä. Ole avoin kumppanisi fantasioille ja toiveille ja ole valmis tutkimaan uusia kokemuksia yhdessä. Pidä yllätyksen ja luovuuden elementti elossa seksuaalisessa suhteessasi, jotta intohimo ja läheisyys kukoistavat.

Yhteenveto

Yhteenvetona totean, että seksin ehdottaminen kumppanille voi olla joskus vaikeaa. Muistamalla listamme 9 vinkkiä voit tehdä ehdotuksesta kuitenkin toimivan ja päästä pukille tänään.