Miten valita hyvä profiilikuva

Miten valita profiilikuva, jolla saa seksiä treffisivustolta

Kun on kyse seksin löytämisestä treffisivustoilta, profiilikuvasi voi tehdä merkittävän eron. Tässä on muutamia vinkkejä parhaan profiilikuvan valitsemiseen potentiaalisten kumppanien houkuttelemiseksi.

Parhaat seksiseurasivustot

1. Esittele parhaat ominaisuutesi

Valitse kuva, joka korostaa parhaita fyysisiä ominaisuuksiasi. Jos sinulla on upea hymy tai tappavat vatsalihakset, esittele niitä! Sama pätee myös hyviin rintoihin ja treenattuihin käsivarsiin – laita ne jollain tavalla esille. Varmista myös, että kuva on selkeä ja hyvin valaistu, jotta nämä ominaisuutesi tulevat esiin.

2. Vältä ryhmäkuvia

Vaikka on hienoa ottaa kuvia ystävien kanssa, vältä ryhmäkuvia profiilikuvana. Se voi hämmentää mahdollisia kiinnostuneita käyttäjiä ja vaikeuttaa sinun tunnistamistasi. Kuka sinä olet kuvassa?

3. Ole itsevarma

Valitse kuva, jossa näytät itsevarmalta, mutta helposti lähestyttävältä. Luottamus on houkutteleva ominaisuus ja voi tehdä sinusta houkuttelevamman mahdollisille seksikumppaneille. Naisilla lievä haavoittuvuuden näyttäminen voi toimia, miehillä ei.

4. Vältä liian seksuaalisia kuvia

Tämä pätee ainakin Tinderissä ja perinteisillä deittisivustoilla. Vaikka saatat etsiä seksiä treffisivustolta, vältä liiam seksuaalisten kuvien käyttöä profiilikuvassasi. Se voi tuntua törkeältä ja ”huoraamiselta”. Vaikka näyttäisit vähän rintavarustusta tai vatsaasi, ei profiilikuvassa kannata olla eroottisessa catsuitissa tai chapseissa.

5. Käytä tuoretta valokuvaa

Varmista, että profiilikuvasi on tuore ja heijastaa tarkasti sitä, miltä näytät nyt. Vanhentuneen kuvan käyttäminen voi olla harhaanjohtavaa ja johtaa pettymykseen mahdollisessa tapaamisessa.

6. Näytä kiinnostuksen kohteitasi

Jos sinulla on sinulle tärkeä harrastus tai kiinnostuksen kohde, harkitse sitä edustavan kuvan käyttöä. Se voi herättää keskusteluja ja houkutella ihmisiä, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Esimerkiksi kuntoilu, jooga, mindfulness, autot, gaming, roolipelit tai muu vastaava. Toki liian räikeät kuvat (esim. täysi roolipelivarustus) voivat ajaa aiheesta kiinnostumattomat pois. Näytä kiinnostuksesi siis hienovaraisesti.

7. Muista hyvä maku

Vaikka haluat houkutella mahdollisia seksikumppaneita, varmista, että profiilikuvasi on silti tyylikäs ja sivustolle sopiva. Vältä käyttämästä kuvia, jotka ovat liian provosoivia tai loukkaavia.

Yhteenveto

Seuraamalla näitä vinkkejä voit valita parhaan profiilikuvan löytääksesi seksiä treffisivustoilta. Muista olla aito ja uskollinen itsellesi, niin saat varmasti oikeanlaista huomiota.